merhaba, tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik mezunuyum. Tercih listesi hazırlıyorum. Tıbbi sekreterlik için çalışma ortamı olarak sizce hastane mi yoksa il sağlık müdürlüğü mü daha rahattır? Ben çok kalabalık gürültü sevmiyorum açıkçası hastane içinde olmak vs istemiyorum. Masa başı evrak işi istiyorum kafam rahat olsun istiyorum il sağlık müdürlüğü bu açıdan biraz daha mantıklı gibi geliyor. Fikirlerinizi merak ediyorum bilgisi tecrübesi olan varsa özellikle il ilçe sağlıkta çalışan tds ler varsa yardımınızı bekliyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle il sağlık müdürlüğü derim. Başka bir şey düşünmeyin bile.
Yani normalde eskiden tds atanınca hastanede idari birimlerde görev alırdı o yüzden eskiden çok rahat tercih veriyordum. Fakat şimdi bakanlığın her poliklinikte tıbbi sekreter olacak şeklindeki projesiyle kadrolar poliklinik olarak yoğunlaştı ancak benim istediğim daha idari işler evrak işleri özlük işleri vs masa başı sakin çalışmak istiyorum o yüzden il sağlık mantıklı gibi ama bazıları il sağlık atanan personelleri başka yerlere gönderiyor gibi şeyler söylüyor ondan çekiniyorum biraz
Atandınız mi acaba? Bende 2. alım tercihleri yapacagim ama il saglik konusunda cok kararsizim. Hastane yogunlugunu bende istemiyorum ama il saglikta hastanaye gideceksin, şuraya gideceksin vs diye surekli gorevlendirme yaparlar mi bilmiyorum. Siz standiniz mi? Atandiysaniz nereye atandiniz? Cevap verirseniz cok sevinirim.
ben hastaneyi seçerdim il sağlıkta yerin değişebiliyor adam seni taşraya alabilir edebilir hiçteyse hastanede öyle bişey olmaz
Yer değiştirme konusu biraz kafamı karıştırdı benim de. İstanbul'da Yaşıyorum İstanbul il sağlığı yazmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum hastanenin karmaşasını da yaşamak istemiyorum çok yoğun ve boğucu geliyor 😔
müdürlük tabiki
Bana da o mantıklı geliyor ama başka yere gönderirler diyenler var. Ondan korkuyorum örneğin İstanbul il sağlığa atandıktan sonra başka bir hastaneye ya da kuruma gönderilme riskim olur mu acaba :( bir de bu geçici görevlendirmeler vs şehir dışına da yapılıyor mu eğer öyleyse çok sıkıntı:/
yani hastane secersen her türlü riskini alıcan en azından müdürlükte kalma sansın var
Hastanede yüzde 90 poliklinik çıkacak ve ben kalabalıkta yoğunlukta koşturmacalı çalışmak istemiyorum :( müdürlükteki tam istediğim iş masa başı evrak vs ama emin olamıyorum bir türlü 😔
hastane secsen ihtimalın yok kabalık bi ihtimal müdürlükte kalma SANSIN VAR
Yani tabi ki 30 tercih hakkım var hepsini dolduracağım açıkta kalmamak için ama ilk sıraya sanırım il sağlık yazacağım🤔
akıllıca olur
Peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için sağolun 🙏
Müdürlük
Bazıları il sağlığa atandıktan sonra yerinizi değiştirebilirler gibi şeyler söylüyor o yüzden çekiniyorum biraz siz ne düşünüyorsunuz
Çakılı kadro değil mi
4b li sözleşmeli personel diye biliyorum çakılı kadro ile aynı şey mi bilmiyorum açıkçası ama yer değiştirme olursa gözüm korkuyor biraz
Görevlendirme olur mu olur illaki sadece tahminen diyorum bunu aç oku kanka senin mesleğininde kanunu ben okuyacak değilim
Peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Hangisini seçtin ve memnun musunuz
Puanın kac
82 buçuk
Kesin ataniyon tesettürlümisin
Hayır neden sordunuz
Hiç sordum
Peki sizce il sağlık mı hastane mi?
Hastane csnim ama hangi bölüme atar bilemem
Hastanede çok yüksek ihtimal poliklinik olacak dediğim gibi poliklinik ortamında çalışmak istemiyorum il sağlığı ilk sıraya yazmak istiyorum 🤔
Öyle yap özelden yazsan olur mu konuşuruz
Özelden konuşmuyorum maalesef :(
Hadi ya kırma kuz