Yani ben akıl hastanesinde calismak istiyorum psikolog lar çalışabiliyor mu bilen cevaplasın lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPsikoloji mezunları. Özellikle lisans mezunu olup, yüksek lisans yapanlar klinik psikoloğu olma imkanlarına sahipler. Ama bunun için mesleğinizi yükseltmeli, uzman konumuna gelmelisiniz. Onun haricinde okullarda, rehabilitasyon merkezlerinde, birçok kurum ve kuruluşlarda da çalışma imkanına sahiptirler..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
+1 yılBen psikoloji mezunuyum akıl hastanesine kendim yatıcam tşkk
14 Yorumla
Soran+1 yılBir sorum olucak pişman mısın okuduğun icin
- +1 yıl
Yok değilim eğlenceli okuması
Soran+1 yılPeki onu acik mi yani iş bulma konusunda bir de son sorum nerelerde calisabiliyorsun akıl hastanesinde çalışabilir misin bakirkoy gibu
- +1 yıl
Onu bilmiyorum ben alanımda çalışmıyorum ama önü falan açık yani herhalde açıktır alakam yok benim araştırmadım
+1 yılPsikolog ile psikiyatrist i karıştırdın sanırım. Biri fen edebiyat bölümü diğeri tıp bölümü
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum farkını psikoloji okuyup çalışamaz miyim akıl hastanesinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuyabilirsin ama kendini geliştirmek için pek çok eğitim almalısın ki eğitimlerde pahalı hep ve evet ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde calisabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBakirkoy gibi atansam mesela ne yapıyorum hastalarla konuşuyorum değil mi ilaç yazılmıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılTest yapıyorsun, vizitler oluyor onlara katılıyorsun, grup terapisi yapabiliyorsun oradaki hastalarla
Soran+1 yılYani teke tek bir hastayla konuşamıyor musun ya da hipnoz gibi yöntemler kullanamıyor musun
Cevap sahibi+1 yılTerapist değilsin orada
+1 yılgel bizim evde çalış yeminle bir yıla kalmadan tımarhanelik olursun master doktora bizim evin yanında ufak kalır
02 Yorumla- +1 yıl
@nursu0236 anam bir dakika kavgasız geçmez evde sürekli bir harlık gürlük evde sesi kısık çıkan kimse yok
Evet atanırsan hastanelerde çalışabilirsin,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmantıklı çalışın ama delileri tedavi ederken beyinlerine çok elektrik şoku verip pişirmeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşta size elektro şok verelim😃
Cevap sahibi+1 yılçok şok verirsen küserim bidaha sana tedavi olmam 😊😃
Cevap sahibi+1 yılşok veren narin ellerin dert görmesin😊
+1 yıltıptan psikiyatri oku akıl hastanesinde calısmak istiyorsan çünkü klinik psikoloji bir sürü ek eğitim istiyor yani bir sürü para demek
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatri çok yüksek puan yani tip hadi kazandım okuması yani ben o kadar çalışmayı kaldıramam matematiği çok ağır ama biraz okudum akıl hastanelerinde psikolog larva çalışıyormuş
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılKlinik psikolog olarak çalışabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu acik mi sence yani seçmeli miyim
- +1 yıl
Yani iş bulma durumunu ya da atanma durumlarını bilmiyorum açıkçası. Bir aralar benim de ilgimi çekiyordu psikiyatri de sonra nasıl olduysa plastik cerrahide buldum kendimi
+1 yılBir psikoloji sevdalısı daha 👍♥️
01 Yorumla
Soran+1 yılHer bölümün bir sürü mezunu var sanki yığınla mühendis var mimar var bence insan zevk aldığı şeyi yapmalı sadece onu acik mi diye sordum
+1 yılDeliler bu gruptan ayrıldı.
00 Yorumla
+1 yılBende psikoloji okuycam gelir inş
00 Yorumla
+1 yılOralar televizyonda gordugun gibi degil
00 YorumlaSende deli olursun kardeş
00 Yorumla
+1 yılAkil hastanesi de calis
00 Yorumlaİnanki bende aynı şeyi istiyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Psikoloji okumak mantıklı mı, akıl hastanesinde çalışmak istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat