Yani ben akıl hastanesinde calismak istiyorum psikolog lar çalışabiliyor mu bilen cevaplasın lütfen
2 ay
Psikoloji okumak mantıklı mı, akıl hastanesinde çalışmak istiyorum?

Yani ben akıl hastanesinde calismak istiyorum psikolog lar çalışabiliyor mu bilen cevaplasın lütfen
Psikoloji mezunları. Özellikle lisans mezunu olup, yüksek lisans yapanlar klinik psikoloğu olma imkanlarına sahipler. Ama bunun için mesleğinizi yükseltmeli, uzman konumuna gelmelisiniz. Onun haricinde okullarda, rehabilitasyon merkezlerinde, birçok kurum ve kuruluşlarda da çalışma imkanına sahiptirler..
Görüş
8Görüş
gel bizim evde çalış yeminle bir yıla kalmadan tımarhanelik olursun master doktora bizim evin yanında ufak kalır
@nursu0236 anam bir dakika kavgasız geçmez evde sürekli bir harlık gürlük evde sesi kısık çıkan kimse yok
Psikolog ile psikiyatrist i karıştırdın sanırım. Biri fen edebiyat bölümü diğeri tıp bölümü
Biliyorum farkını psikoloji okuyup çalışamaz miyim akıl hastanesinde
Evet atanırsan hastanelerde çalışabilirsin,
Okuyabilirsin ama kendini geliştirmek için pek çok eğitim almalısın ki eğitimlerde pahalı hep ve evet ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde calisabilirsin
Bakirkoy gibi atansam mesela ne yapıyorum hastalarla konuşuyorum değil mi ilaç yazılmıyor zaten
Test yapıyorsun, vizitler oluyor onlara katılıyorsun, grup terapisi yapabiliyorsun oradaki hastalarla
Yani teke tek bir hastayla konuşamıyor musun ya da hipnoz gibi yöntemler kullanamıyor musun
Terapist değilsin orada
mantıklı çalışın ama delileri tedavi ederken beyinlerine çok elektrik şoku verip pişirmeyin
Başta size elektro şok verelim😃
çok şok verirsen küserim bidaha sana tedavi olmam 😊😃
şok veren narin ellerin dert görmesin😊
Ben psikoloji mezunuyum akıl hastanesine kendim yatıcam tşkk
Bir sorum olucak pişman mısın okuduğun icin
Yok değilim eğlenceli okuması
Peki onu acik mi yani iş bulma konusunda bir de son sorum nerelerde calisabiliyorsun akıl hastanesinde çalışabilir misin bakirkoy gibu
Onu bilmiyorum ben alanımda çalışmıyorum ama önü falan açık yani herhalde açıktır alakam yok benim araştırmadım
tıptan psikiyatri oku akıl hastanesinde calısmak istiyorsan çünkü klinik psikoloji bir sürü ek eğitim istiyor yani bir sürü para demek
Psikiyatri çok yüksek puan yani tip hadi kazandım okuması yani ben o kadar çalışmayı kaldıramam matematiği çok ağır ama biraz okudum akıl hastanelerinde psikolog larva çalışıyormuş
Deliler bu gruptan ayrıldı.
Klinik psikolog olarak çalışabilirsin
Onu acik mi sence yani seçmeli miyim
Yani iş bulma durumunu ya da atanma durumlarını bilmiyorum açıkçası. Bir aralar benim de ilgimi çekiyordu psikiyatri de sonra nasıl olduysa plastik cerrahide buldum kendimi
Bir psikoloji sevdalısı daha 👍♥️
Her bölümün bir sürü mezunu var sanki yığınla mühendis var mimar var bence insan zevk aldığı şeyi yapmalı sadece onu acik mi diye sordum
Bende psikoloji okuycam gelir inş
Oralar televizyonda gordugun gibi degil
Sende deli olursun kardeş
Akil hastanesi de calis
İnanki bende aynı şeyi istiyorum
En İyi Görüş