• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

#ÖğretmeninDerdiNe hashtagi ile öğretmenler zam istiyor! Öğretmenler 40 bin TL maaşı hak ediyor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
43
Yapay Zekaya Sor
Twitterda hashtag açmışlar. Biri yazmış. 30-40bin lirayı hak eden bir meslek demiş.
#ÖğretmeninDerdiNe hashtagi ile öğretmenler zam istiyor! Öğretmenler 40 bin TL maaşı hak ediyor mu?
Maaş Soruları Meslek Soruları Twitter Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Rahat meslek isteyen ve maasi iyi diye tercih edilen bir bölümün maasinin yetersiz bulunmasi da enteresan. E iyi de bu ulkede kac kişi öğretmen olayim diye yanip tutuşuyor buna bakmak lazim.

Bu meslek kebap meslek diye secilmiyor mu zaten? Tatili bol, calisma sartlarina gore maasi gayet iyi diye okunmuyor mu? Tıp hukuk ya da baska bolum kazanamayanlarin ilk yazdigi memuriyet degil mi öğretmenlik? Bir sey olamazsam öğretmen olurum mantığıyla yazilmiyor mu?

Cok azdır ben bu meslege gonul verdim o yuzden ogretmenlik okuyorum diyen. Cogu rahatini, tembelligini, konforunu dusundugu icin bu mesleği seciyor. Aglayip zirlayip yok atanamiyoruz, yok maaşımız dusuk denmesine ragmen egitim fakulteleri, fen-edebiyat, ilahiyat fakulteleri neden hâlâ tıklım tıklım? Madem atanamiyorsunuz niye okuyorsunuz? Madem maasiniz düşük niye seciyorsunuz bu meslegi? Bunlarin cevabi kebap, rahat meslek ve maaşlarının gayette iyi bir meslek oldugunu kendileri de adı gibi biliyorlar zaten o yuzden. Boşa bu bölüm her sene tiklım tıklım olmuyor.

Öğretmen tayfasi kadar ağlak baska bir tayfa görmedim. Muhendisler, mimarlar, doktorlar, hemsireler bu kadar aglamiyor haklarini alamamalarina ragmen. Öğretmenlerin önlerine kirmizi hali sersen niye bu tarafa sermedin ki diye sorun çıkarırlar oyle bir tayfa bunlar.

Bu ulkede baska meslek yok gibi surekli öğretmenler konusuluyor. Ogretmen atamasi, öğretmen maasi, ogretmenler gunu... surekli gundemdeler. Baska meslek yok ya ülkede. Ama bu ulke ne yaparsa yapsin bu öğretmenleri memnun da edemiyor. Gunleri kutlanıyor, veliler yaglıyor, devlet yağlıyor ama bir turlu memnun edemiyoruz bunları.

Öğretmenin maasindan cok o ogretmenler ne kadar iyi egitim veriyor buna bakilmasi lazim. Cogu maasimi alırım ne haliniz varsa görün derdinde. Yine bircogu akilli tahtadan açıyor slaytı, acıyor ebadan ya da youtubedan ders videosu kendisi oturuyor masasinda. Bu tiplerin suanki aldigi maaşı ve bu meslegi hakedip haketmedigini niye kimse sorgulamiyor? Ögretmenlik gibi guzel bir meslegi bile kendi icindeki meslektaslari boyle ayaklar altına alıyor diyecek bir sey yok.

Her konuda sesi cikan, ağlayanda bu öğretmenler nedense. Doktorlar 40 bin lira almıyor devletten sana mi verecek? Adamlar 10 yıl okuyor sen 4 yıl. Adamlar bilmem ilk kac bine giriyor. Sen 300 bine.(diger branslarda barajda yok) adamlar hem okurken hem çalışırken esek gibi çalışıyor emek veriyor, sen ogretmen olarak onlarin ceyregi kadar bile calisiyorsan iyi.

Onlarin nobeti aksamdan sabaha kadar senin nöbetin sabah 9 dan aksam 3 e kadar. Bransciysa haftada en fazla 3 gun çalışıyorlar zaten. Ama talep ettikleri rakam 40 bin. Vay be ne hak ama. Ne cok yoruluyorlar ama.

Bu meslek zaten gercekten isteyenler dışında tembel, konforuna duskun, hicbir sey yapmayayim para bana gelsin diyen tipler. Oyle ogretmenler var ki 3 gun calismaya bile zar zor okula geliyor bunlar.

Pandemide de yine en cok bunlarin sesi cikti. Okullar her an acilacak diye ödleri koptu. Cogunun istedigi sistemdi evde oturup maas yemek. O 3 gunluk calismaya da gitmek istemiyorlar. Yani bunlarin taş atipta kollari mi yoruluyorda 40 bin lira maasi kendilerine hak görüyorlar? Hadi eski gercekten emekçi öğretmenler neyse de gunumuz ogretmenlerinin suanki aldiklari maasi bile zerre hakettiklerini düşünmüyorum.

7
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Ben sonuna kadar hak ettiklerini düşünürüm. Bir toplumun kalkınmasıni istiyorsanız en başta öğretmene yatırım yapacaksınız. Öğretmen geçim sıkıntısı içinde olmayacak ki öğrenciye verimli olabilecek. Saçmasapan öğretmenin tatiline takılması bana büyük bir cehalet örneği gibi gözüküyor. O konuyu tartışmıyorum bile.

Eğer insan beynini geliştiren, büyüten ve ilerleten kişileri yani öğretmenleri desteklemezseniz onlar da işlerini gönülsüz yapabilir belki. Ya da akılları geçim sıkıntısında olabilir. Ayıp yahu aldıkları maaşla nasıl geçinsinler. Bu kadar mı değersizleşmeli toplumum başında gezdirmesi gereken bir meslek.

O kadar cahil bir toplumuz ki biz; öğretmenlerin kıymetini anlamaktan uzağız. Onlar bizim toplumumuzun geleceğini elinde tutuyor şu anda ve bunu anlamaktan da uzağız. Yok doktor kaç yıl okumuş yok mühendis ne yapmış bunlarla öğretmeni karşılaştırma cahilliğini gördükçe kendi adıma utanıyorum herkesten…

Çünkü öğretmen o kadar kıymetli ki bahsini ettğiniz doktoru da mühendisi de bilmem neyi de öğretmen yetiştirir. Öğretmen bunlarla kıyas edilemeyecek derecede üstündür.

Toplum olarak aklınızı başınıza alıp, öğretmenin hepsinde üstün ve ilim sahibi olduğunu kabul edecek seviyeye gelmediğiniz müddetçe geri kalmaya mahkumsunuz. Nesil onların elinde karşılaştırdığınız mesleklere bakın… Yazık gerçekten. Ama umarım bu körlüğünüzden bir gün kurtulup öğretmenin toplumda hak ettiği değeri eline verirsiniz de öğretmen de geçim derdinden kurtulur asıl işine yönelir.

Herkesin uyanmasını dilerim bu konuda. Öğretmenler en yüksek maaşı hak edecek kadar değerliler. Beni yetiştiren tüm öğretmenlerime saygıyla…🙏

3
    1 Yorumla
    • SezaiYanlız
      SezaiYanlız
      +1 yıl

Ben nasıl olsa maaşımı alıyorum diyen öğretmenlere. Evet

Yorumla
  • YavuzCakır
    YavuzCakır Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 406 cevap paylaştı.

Ben de öğretmen adayıyım güzel bir puan aldım kontenjan açıklanmasını bekliyorum 40 bin yüksek bir maaş hak konusunuda bazı mesleklerin hakkı ödenmez elbet ama milli bütçemiz bu durumda zorlanır
    Öğretmen maaşına 5 bin lira zam yapılmalı diye düşünüyorum Şu an 12 bin tl civarında 17 bin tl her bölgede kalan öğretmen için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Tabi yeni yıl enflasyon zamını bunun dışında tuttum şu an için.

0
    0 Yorumla
  • SahKartal
    SahKartal Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 72%
    +1 yıl

Asgari ücret 5300 tl. İnsan bir düşünür ben 30 bin maaş istiyorum asgari ücretle çalışan insan napacak. Bencil olmaya gerek yok. Ben 15 yıldır mühendisim dağlarda yağmurda çamurda çalışıyoruz okadar almıyoruz. öyle bir dünya yok. Devletin önce gelir adaletsizliğini düzeltmesi lazım.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

55

Cevap

• Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 41
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Şu an ne kadar alıyorlar bilmiyorum. İyi bir maaşı hakediyorlar ama 40 bin de fazla bence.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

İyi bir maaşı hakediyorlar ama 40 bin fazla bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben size kısacık anlatayım.
    öğretmenler artık eğitmekle değil parayla daha çok ilgilenir oldular. MEB çalışanıyım. Öğretmen maaşı 10 ise 20 gün sonra ek ders adı altında neredeyse 4-5 bin alıyorlar. En az. Haftada zorunlu 15 saat çalışma yükümlülükleri var. Günde 8 saat ders verdiklerini sayarsanız bazı okullarda 6 saat, haftanın sadece 2,5 günü için 10 bin alırlar!!! Geri kalan günler için ek ders ücreti bir nevi fazla mesai alıyorlar. Her ders başı için 40 lira civarı. Siz hesaplayın artık. Onu geçtim. Hafta sonu kurs açan okullar var. O kurslarda ders vermek isterlerse yine para alıyorlar. Onu da geçtim birebir özel ders verenler var. Dershanede gizliden gizliye çalışan var. Yani demek istediğim şu, bir işçi günde 12 saat haftada 6 gün çalışarak 5 bin alırken bir öğretmen haftanın neredeyse sadece 2 günü için 10 bin lira para alıyor. Geri kalan zamanda yok biz çok çalışıyoruz çok yoruluyoruz diyorlar ya. Hah işte o çok çalışma karşılığında yine para alıyorlar. Yani sadece o 10 bin lira kuru maaşı gösterip haftanın beş bazen 7 günü kendilerini çalışıyormuş gösterişleri sadece kandırmaca. Bilmeyen insanlarda evet gerçekten öğretmen maaşı çok düşük diyorlar. Okulda ki 15 saat çalışmadan sonra ki her ders için ücret, hafta Sonu kursları için ücret, nöbetçi oluyorlar okulda ücret, pansiyonlu okul ise pansiyonda Nöbet tutsalar ücret, bazıları Maaştan çok fazladan ücret alıyor kimse bunu bilmiyor. Siz bu yazdıklarımı tartın ona göre yorum yapın. Ben öğretmenlerin değersiz ya da başka bir şey söylemleri yapmaya çalışmıyorum sadece çalışma şartlarını ve aldıklarını yazdım. Saygılar.

3
    19 Yorumla
    • Enperatriz_Eztia
      Enperatriz_Eztia
      +1 yıl

Sen memursun meb te anlaşılan. Bir öğrenciyi yetiştirmek ve onun her türlü sıkıntısıyla uğraşmak zorunda kaldın mı memurcuk? Kalmadın. Millet 1 çocukla üstelik kendi çocuğuyla uğraşamazken 1 öğretmen yüzlerce çocukla uğraşıyor. Doktora ek ücretleri hiç sorulmazken öğretmeninki sana batıyor. Elbette çalışıyorsa ek ücret kazanacak her sektördeki gibi. Bedava mı yapsın? Avukata bile bedava soru soramıyorsun. Öğretmen asla 40-50 bin istemiyor. Gözü parada da değil memurcuk. İtibarı geri verilsin yeter. Sizin gibiler boş yapmasın yeter. Bir de o kadar para göz gösterip öğretmeni yermiş gizli bir hesapla sonradan da saygılar demiş😅😅😅😅😅😅😅 saygın da senin olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Enperatriz_Eztia okulda memurum. Ve öyle yorumladığına göre sende öğretmenciksin. 2 gün çalışmakla 10 bin alıyorsun. 5 gün yatabilirsin. Neden halen çalışıyorsun. Benim gözüm aldıkları parada değil. Kendileri haftanın 7 günü çalışıyor gibi gösterip sadece kuru maaşı gösterip bize yetmiyor demeniz saçma. Eğri oturup doğru konuşun. Bir önce ki ay 200 eksik yattı mı kıyameti koparanı da gördüm. Ek dersi eksik yattı diye gün boyu somurtanıda. Öğretmen ise okula derse girdiğinde her şeyi geride bırakıp dersini işlemeli, bu sadece öğretmen için değil tabi tüm meslekler için öyle. Ayrıca bir çocuk diyorsun bilmem ne. Sen bunları bildiğin halde öğretmen oluyorsun eğer bunu taşıyacak kapasiteniz yoksa da başka meslek seçin. Bu zorluk için sana iki gün için 10 bin veriyorlar. 😏

Yorumla
    • Enperatriz_Eztia
      Enperatriz_Eztia
      +1 yıl

Kıskançlık böyle bir şey😅😅😅😅😅😅 beter ol memurcuk sen. Yazdıklarını okumadım bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Enperatriz_Eztia kıskançlıkla alakası yok. Kendini öğretmen sanıyorsun sadece oysa ki okumayı bile bilmiyorsun 😂

Yorumla
    • Enperatriz_Eztia
      Enperatriz_Eztia
      +1 yıl

He yav he he sensin👏👏👏👏😅😅

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Yalan..4 5 bin ek ders alan öğretmen nadir... o 4 binin bin-1500 lirasi vergi olarak maaştan kesiliyor... egitim çalışanı değilsin, muhtemelen memursun.. lise mezunu.. seninle ayni seviyede değil öğretmen.. işçi öğretmen kiyasi saçma sapan zaten... üniversiteyi bitir, sinavini geç, atan.. ondan sonra egitim çalışaniyim. diyebilirsin..

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Bu arada 15 saat ders bir kişinin 30 saatlik mesaisine eşdeğerdir.. bunu memurlar anlamaz... çünkü memur sabah gelir, kahvaltısini yapar, muhabbetini eder.. öğretmen derse girer cikar memur uzaktan bıyık büker... dedikodusunu yapar, egitim calisaniyim demen ise fiyasko, egitimle ilgili hic bir surecte memur yer almaz.. okulda bulunmak eğitim calisani yapmaz.. bilmediginiz konulari insanları karalamak için yazmayin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Be_smart yüksek lisans mezunuyum. Burada herkes memur. Sende memursun. 657 ye bağlı herkes devlet memurudur. Sadece ünvan değişir. Sen öğretmensin ben okul müdürü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Be_smart çok mu nadir 4 bin alan 😏 hocam bir maaş ek ders alan var. Dershanede gizli çalışan veya özel ders verenleri saymıyorum. Burada ben öğretmen az maaş çok maaş alıyor demiyorum sadece haftada 15 saat için ayın 15 inde aldığı maaşı söylemesi ve 15 saatten fazla çalışıp hafta sonu dyk yapan pansiyonda nöbet tutan ve bunları da 10 bin lira maaş için yapıyoruz diyenleri kınamak için yazıyorum.

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

okul müdürü öğretmendir... ve bir okul müdüru öğretmenleri karalayici, emeklerini yoksayan böyle ifadeler yazmaz.. yazıyorsa müdür değildir veya müdür olmamalıdır... yukarıda okulda memurluk yaptığın soyledikten sonra okul müdürü olduğunu soylemen daha çirkin.. öğretmen olmayan okul müdüru yok ve hic bir okul müdürü kendini once memur olarak tanıtıp sonra müdürüm demez... yukarıdaki sozleri sınıfa girmeyen insanlar yazar ancak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Be_smart sende okulda memursun. 657 sayılı kanuna bağlısın. Ayrıca karalama değil. Herkes kendine göre yorumlar.

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

657 yi buyuk. ihtimal senden once öğrendim... evet karalama yaptığın... her mesleğin iyisi, kötüsü var, ek ucretleri var.. fakat hiç birinin içinden çıkıp birbirini kotulemiyorlar... okul müdür ogretmenligi unutmaz, sem eger mudursen bence yapma bu işi... çünkü ogretmenlikten kopuk. biri bu ifadeleri kullanır...

Yorumla
    • Enperatriz_Eztia
      Enperatriz_Eztia
      +1 yıl

@Be_smart 👏👏👏

Yorumla
    • mertdz33
      mertdz33
      +1 yıl

Şu yorumlardan öğretmenlerin ne kadar seviyesiz olduğunu da görmüş olduk... Memur arkadaşı aşağıladınız yüksek lisans çıktı, basit memur dediniz müdür çıktı... Önce aldığınız maaşı hak edin. Para peşinde koşacağınıza çocuklarımıza bir kelam öğretin. Akşamları özel derslerle (kaldı ki bu sizin eksikliğiniz) saati bilmem kaç tl den fahiş fiyatlar milleti soyduğunuzu da unutmadık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@mertdz33 🙏👏

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

@mertdz33 yüksek lisans memur olmasina engel değil, müdür oldugunu soyleyen kisi ogretmen olduğunu kabul etmiyor.. seni kim soyuyorsa para verme, okullarda öğretmenler gerekli egitimi veriyor... bu adam müdür olsa hic bir öğretmene böyle ifadeler kullanılmasını alkislamaz...

Yorumla
    • mertdz33
      mertdz33
      +1 yıl

Yani diyorsun ki doğruyu söyliyeceğine, mensubu olduğu kurum ve çalışanları için susup, hep birlikte bolca, sıfırlı maaşlar alması gerektiği... Beğenmediğin bu adamlar iyi ki varlar...

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Benim söylemedigim şeyler bunlar, uydurma..

Yorumla
    • mertdz33
      mertdz33
      +1 yıl

Aklıma bişey geldi paylaşayım. Bu ülkede promosyonu keşfedip, mahkemeye alan ilk kişi öğretmendir😃 haklarını vermek lazım.

Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

KS de öğretmenlik mesleğini kıskananlar ve karalayan hayatra hiçbir becerisi ya da başarısı olmayanlar doluşur şimdi soruya😅😅 kıskançlıktan çatlasınlar. Öğretmenler en güzelini hak ediyor her zaman. Hak etmediğini düşünen bir ülke baymaya mahkumdur. Ekonomik krizlerle diktatörlerle yaşamaya mahkumdur. Allah daha beter etsin.

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pilotum bu arada

• Enperatriz_Eztia
      Enperatriz_Eztia
      +1 yıl

Klasik hikaye vardır. Adam oğluna adam olamazsın diyormuş da oğlu vali olup gelmiş. Babası da oğlum sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim, demiş. Pilot olmanızın hiçbir değeri yok. Hiçbir meslekle ilgili aldığı parayı hak edip etmediği yorumu sizlere düşmüyor. Her meslekte işini iyi yapmayan var. Katili salan hakim ve savcı için ne diyeceksin? Hastayı öldüren doktora ne diyeceksin? Bunlar var diye iyi doktorlara, hakimlere, savcılara haksızlık etmeyecek misin? Bu ülke işini hakkıyla yapan pek çok öğretmenimizin hakkını ödeyemez.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Asıl şu anda aldıkarı maaşı hak ediyorlar mı ona bakmak lazım. Ülkemizde izni bol, riski sıfır, memur mesaisinin dahi uygulanmadığı rahat iş arayan kaçak tiplerin istediği iş grubudur öğretmenlik. Kimse öğretmen olmak için değil, rahat diye seçilen meslek sonuçta. Bu ülkenin bu durumda olmasının nedeni de bu kişilerdir. Haliyle öğretmenlerin az çalışma amacıyla gelip, çok kazanma peşine koşmakta olağan bir davranış olur. Tanıdığım bildiğim tüm öğretmenler para gözdür. 40 bin versen 50 bin isterler.

8
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 786 cevap paylaştı.

Normalde siyaset meslek sorularına pek görüş atmıyorum ama günümüzdeki öğretmenlerin çok fazla hak ettiğini düşünmüyorum tabii ki kutsal meslek bir sürü çocuğa eğitim veriyorlar anlıyorum ama ben de daha 2 sene önce liseden mezun oldum ve gerçekten de öğretmen diyesim gelmiyordu en azından birçoğuna disiplin yok verdikleri eğitim yok sadece geliyorlar saatlerini doldurup gidiyorlar tabii ki işini hakkıyla yapan öğretmenler de vardır onlara saygım sonsuz ama sırf fakülteden mezun olup öğretmen olarak atanıp bu mesleği yapanların hepsine de öğretmen demek benim içimden gelmiyor işini hakkıyla yapanlar alsın hakkı olan parayı ama bazılarına da bir kuruş vermek bile çok

3
    0 Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Benim anlamadığım neden tüm memurlar değil sadece öğretmenler sürekli maaş olarak gündemde? şu öğretmenler ve doktorların maaş yüzünden ağlayıp zırlamaları toplum nezdinde antipati yaratıyor farkında değiller. %80 az %800 isteyin. Yazın da 3 ay olan tatilinizi 6 ay olarak revize ettirin. Öğretmen maaşından önce açlık sınırı altında çalışan insanlara düzeltme gerekirken, kendilerini öncelikli gören Allah katındaki öğretmenlerimizin maaşına zam yapılmalı tabii ki. Emeklisi, öğrencisi ya da hayatı boyunca tatil yüzü görmemiş insanlar değil, en önce öğretmenin hayatı düşünülmeli bunlara göre. Sizden daha zor durumda olan en az 200 tane iş kolu var ülkede. Gidip sendikanıza ağlayabilirsiniz.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın. Doktorlar ve öğretmenler çok abartıyor, asgari ücretle geçinmeye çalışanlar ne yapsın

Yorumla
  • Hariqa
    Hariqa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Teneffüs zili çalsada koşa koşa gitsem diye ders boyunca söylenen, öğrenciyi toplum içinde azarlayan, aşağılayan, sınıf içinde kitabı kaybolan ikinci sınıf öğrencisine bu benim sorumluluğumda değil annene söyle yenisi alsın diyen, öğretmenler gününde sınıf annesinin hocam sınıfça şu kadar para topladık ne almamızı istersiniz deidğinde altın isteyen, öğrencisinin ödevlerindeki bariz yanlışları bile fark etmeyen, sınavlarla ilgili hiç bir konuşma yapmadan sınav sonuçlarını okumayıp kafasına göre neyse bugün sınav yapalım diyen kişileri çıkarırsak asıl mesleğini kayıkıyla yapan her öğretmen ne maaş alırsa alsın azdır.

1
    0 Yorumla
  • banayasall
    banayasall Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

orada hashtag açılması işine gelmeyenler için bi şry ifade etmiyor. Bu mesleğin bir mensubu olarak evet şu anki maaşlar az ülkenin durumuna göre, özel okullarda asgari ücretin bi tık üstüne çalıştırılan öğretmenler var, ücretli öğretmenlik yapıp asgari ücrete denk gelmeyen maaşlara çalışan öğretmenler var ama 40 bin de çok afakî geldi bana.

1
    0 Yorumla
  • Lotus____
    Lotus____ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Meslekteki birkaç çürük elma yüzünden hepsinin özellikle şu sıralar zan altında bırakıldıklarını düşünüyorum. Evet hakediyorlar, bir doktor ya da diğer meslek gruplarından neden daha aşağı bir maaş alsınlar ki? Onları yetiştiren kişi öğretmenler. Bu saçma sapan karalama politikaları bizi git gide aşağı çekiyor, ağzı olan konuşuyor.

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Hakkediyorlar. Lisede öğretmenlik yapmak çok zor bence. Tam ergenlik çağları, hocalara kafa tutmalar vs.. Hakketmiyor doktor maaşı diyenler saçmasınız. Yurt dışında öğretmenler, o parayı alıyor neden buradaki öğretmenler de almasın. Doktor da öğretmen de iyi parayı hakkediyor. Mesleği yapmadan zorluğunu görmeden uzaktan boş konuşmayın. Öğretmenlik öyle kolay mı sandınız..

1
    0 Yorumla
  • Master81
    Master81 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 87%
    +1 yıl

Her çalışan hep daha fazlasını ister. Peki herkesin ücreti artınca ne olur? Maliyet artışları enflasyonu tetikler vs.

Yılın 3 ayı tatil yapıp, günde 7-8 saat mesai yapan, kamuya girene kadar bi tarwfını yırtıp ömür boyu garantili işe girdikten sonra böyle sürekli ağlayan öğretmenlere gercekten ayar oluyorum

0
    0 Yorumla
  • HemSevermHemDe
    HemSevermHemDe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Değerli meslek evet zaten iyi bir mat fizik öğretmeni özel dersle, devlette aldığı kadar daha koyabilitr 20 30 bin arası olabilir iy öğretmense, boş zaman oek bırakmazsa

Ama sadece devlette çalışarak o kadar para kazanılırsa o zaman ondan yüksek puanla kazanan diğer meslekler de ister o parayı, o zaman da asgari 15 20 ye yükselir:)

Biraz abartı olmuş bence, ama dediğim gibi çok iyi öğretmense devlet ve özel beraber çıkabilir galiba, çok nadir bi kesim

0
    0 Yorumla
  • _Daphnee_
    _Daphnee_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

İlkokul ve okul öncesi öğretmenliği yapanlar hakediyor lise ve üstü hak etmiyor bi çoğu zaten anlatım yapamıyor bile, diğerleri küçük çocuklarla uğraştığı için en azından hak etme payları büyük o kadar minnak küçümeni aynı dengede tutup birşeyler anlatmak büyük çaba

0
    0 Yorumla
  • sananeeeeeeeeee
    sananeeeeeeeeee Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Haketmiyor diyenler avrupa düzeyinde eğitim bekliyor. Avrupadaki öğretmenlerin tamamı bir ülke gezebilecek ekonomik refah seviyesine sahipken türkiyedeki öğretmenler daha kendi memleketine gidemiyor. Ekonomik nedenlerden dolayı gezemeyen, kendini geliştiremeyen bir öğretmen çocuklara nasıl fayda sağlamasını bekliyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • alex4guson
    alex4guson Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 378 cevap paylaştı.

Ben şu an haftada 40 saat mesai yapan bi sağlık çalışanıyım 12 ay çalışıyorum bin tane yerde görevim var 3 kurumun aylık menüsü hastalar servisler yoğun bakım diyaliz eğitimler canımız çıkıyor öğretmenle aynı maaşı alıyoruz bi zahmet hallerine şükretsinler. En düşük puanla üni kazanıyorlar 8 9 ay çalışıyorlar haftada 20 dersten sonra ek ders. En geç 15 00da ders bitiyor haftada 4 gün. Maks çalışıyorlar. İlköğretimdeki öğretmenler kalifiye olarak standart bi üniversite mezunu seviyesinde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Onu bunu bilmem ben ülkenin eğitim sistemine bakınca liseye gelmiş birinin hala ilkokul veya ortaokul seviyesindeki derslerden kalıp sınıfı geçiyorsa ve üniversite sınavına girebiliyorsa üstüne bu sistemde bir de dershaneler varsa o ülkede öğrencilerden önce hem öğretmenler hem de eğitim sistemi sınıfta kalmıştır. Sınıfta kaldık ama hala birileri maaş peşinde.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır o kadar parayı hak edecek bir iş yapmıyorlar. Öğretmenlere saygım sonsuz ancak abartmasınlar, memurlar içinde en çok tatili olan onlar sadece günde 4-5 saat ders anlatıp gidiyorlar bazıları daha az bile mesai yapıyor ayrıca ders boş olduğunda da çıkıp gidiyorlar.

1
    4 Yorumla
    • Parçalynpumaaa
      Parçalynpumaaa
      +1 yıl

😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca öğretmen var öğretmen var. Bazıları var ki öğrenciler umrunda değil.

Yorumla
    • ashleyww
      ashleyww
      +1 yıl

Yanlız öğretmenler işi eve taşıyor veli sıkıntısı var sınavları okuma problemi var sözlüleri girme problemi var öğrenciler durmadan mesaj atıp arıyorlar puan istiyorlar birde sabahtan akşama kadar öğrencilerin bağırışlarını çekiyorlar derse gitmeden önce hazırlık yapıyorlar sen bunları kolay mı sanıyorsun 9-5 çalışan biri işini eve taşımıyor ama öğretmenler taşıyor. Bende öğretmenlik okuyorum bu durumları şimdiden iyi bilirim boş boş bilmeden konuşma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ashleyww Ya çok komiksin gerçekten kızın derdine bak sınav okumak bilhassa test 10-15 dakikalık iş ve çoğu öğretmen isterse ders arasında sınıfta veya öğretmenler odasında bile okuyor ayrıca haftasonu iki gün tatili var, hafta içi ders boş olduğunda erkenden çıkıp evine gidiyor vakit konusunda sıkıntı da yok yani bir zahmet 1 saatini ayırsın eğer gerekiyorsa ayrıca bana acıtasyon yapma bizde o sıralardan geçtik çoğu öğretmen sınavları zamanında bile okumuyor. Gelelim veli konusuna evet sana sadece bu konuda kısmen katılabilirim çünkü bu dediğin şey sadece sınıf öğretmenleri geçerli bir durum çünkü onlar velilerle yüz göz oluyorlar ama lisese velilerin araması öğretmen peşinde koşması diye bir şey yok zaten ben bu yorumu yaparken lise öğretmenleri için yapmıştım sınıf hocalarına bir lafım yok ama kusura bakma bu saydığın gerekçeler senin 40-50 bin almayı hak ettiğini göstermiyor insaf biraz günde 8-10 saat çalışan haftasonu tatili olmayan resmi bayramlarda çalışmaya devam edenler özellikle 5.500 lira alan asgari ücretli ne yapsın? Onların işi sizlerden daha zor burada boş yapan sensin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

He canım he valla öğretmenler tamam eyvallah kutsal meslek ama türkiye şartlarından 10-15 bin dahasını haketmiyor nedeni ise üniversitedeki zorluk seviyesine bakarım bir doktor 6 sene okuyor yetmiyor bir ömür boyu çalışmaya mahkum oluyor ve 40-50 bini o zor alıyor bir öğretmen o kadar haketmiyor bence

1
    10 Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Atma gl bir saat sınıfa gir dur ıpkum yapma oglum şikayet etme oglum göruruz bıyunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ali6108 o öğretmenlerin hepsi en rahat mesleği yapıyor. Ne bir mühendis kadar titiz bir çalışma ne bir doktor kadar stres o uyarma iyi abi abla olma rolleri sınıftan çıkınca bitiyor

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Ya dr geldi seminere ojula 1 saat duramadı Alkah size sabır versin çık zır dedi gitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ali6108 düzgün yazar mısın?

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Acele oldu özur

Yorumla
    • biarkdşabakıpçıkıcm
      biarkdşabakıpçıkıcm
      +1 yıl

@Ali6108 A0 türkçenle neyi çürütüceksin dayı öğretmen olduysan bari ana dilini düzgün yaz

Yorumla
    • biarkdşabakıpçıkıcm
      biarkdşabakıpçıkıcm
      +1 yıl

@Ali6108 öprenmeme gereö uok dauı

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

@biarkdşabakıpçıkıcm 😍

Yorumla
    • Parçalynpumaaa
      Parçalynpumaaa
      +1 yıl

Doktor zor mu alıyor 40 50 bini 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Parçalynpumaaa uzanma doktor olana kadar burnundan geliyor sonra alıyor o parayı. Öğretmen mezun olur olmazı bırka tüm ömrü boyunca çalışsa bir anatomi kitabına eşdeğer olamaz Max 15-20 o da en cömertinden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hak ediyorlar özellikle sınıf öğretmenleri sabah 8den akşam 5e kadar öğrencilerle ilgili işlerle uğraşıyorlar
    En geç 3te ders bitiyor ancak öğretmenler için okul çıkışı veli sorunu bitmiyor
    Onlarca tip öğrenci var evde avutamadığımız öğrencileri bir arada avutuyorlar

1
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Etmiyor... biz egitim neferiyiz niye duygu somurusu yapiyorlarda alakasi yok nerden mi biliyorum kac yillik ogrenciyim hayatimda oyle kötü ogretmenler tanidim ki kirmizi odaya gitsem psikolojimin dizisi yapilir...

1
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Ne halleri varsa görsünler, bütün bir ekonomi için değilde herkes sadece kendi mesleği için talepte bulunursa zaten yol alınamaz, bu saçmalığı sağlıkçılar başlattı eğitimciler devam ettiriyor tek tek bütün meslekler kendi mesleğine maaş zammı istesin

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 332 cevap paylaştı.

İmamlar 10 bin tl maaş + lojman ( ev kirası yok ) + doğalgaz +su parası + elektrik parası yok cuma günleri ve ramazanda toplanan paralar da hariç yatarak bu kadar imkanları varsa bence öğretmenler söylenen rakamı hak ediyor.

0
    0 Yorumla
  • lilyyx
    lilyyx Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Tabikide hakediyorlar. Günümüzde öğretmenlere çok haksızlık yapılıyor hem maaş açısından hemde atama açısından. Özellikle ücretli öğretmenlere çok büyük haksızlık yapılıp hor görülüyorlar. İngilizce öğretmeni gidip din dersi veriyor.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Sorun bütün sadece öğretmenlerin değil bütün toplumun sorunu. Ortadan ciddi bir kapitalist sömürü düzeni var ve bu düzen mevcut siyasi sistemde oy vererek çözülemez.

1
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Hakediolar geleceğin gençlerine iyi güzel şeyler ogretiolar dersin yanında. Ve bı çocukla ugrasamiokem bizler onlar en az on çocukla ugrasiolar tüm gün

1
    0 Yorumla
  • _-RockStar-_
    _-RockStar-_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı.

ülke bu kadar gereksiz üniversite ve okul dolu iken bu maaşı istemeleri gereksiz olmuş, eğer eğitim sistemi kaliteli ve okullar sınırlı sayıda olsa idi daha fazlasını hak ettiklerini düşünürdüm

0
    0 Yorumla
  • Oeororkrk
    Oeororkrk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Öğretmenliği kaldırcan aslında camilerde imamlar yetiştirecek çocukları bak ondan sonra türkiyenin önünde hiç bi devlet önünü iliklemeden durabiliyormu

0
    0 Yorumla
  • eniştegtnteşte
    eniştegtnteşte Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Vala 1 sınıfta hiç hakediyorlar gibi gelmedi bana. eskiden öğretmen okumayı yazmayı öğretildi şimdi annesi özel öğretmen tut diyor. Ben öğrettim 2 cocugumada okumayi

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 641 cevap paylaştı.

Bana kalırsa işçi de 40000 TL'yi hak ediyor. Herkes refah düzeyi yüksek yaşamayı hak eder. Sadece öğretmen hak ediyor gibi yaklaşım varsa eğer bunu doğru bulmam açıkçası.

0
    0 Yorumla
  • Teacherisback
    Teacherisback Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Öğretmenin derdi geçim derdi olursa nasıl kendi derdinden öğrencinin derdine düşsün?

Bu ülkede öğretmenin derdi kendini geliştirebilmek olmalı. Bizde çay içmeye para zor yetiyor.

0
    0 Yorumla
  • Dêrvîş_feylesof
    Dêrvîş_feylesof Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Öğretmenler hakimler doktorlar en yükseği almalı. Öyle herkes öğretmen doktor hakim olmamalı. Öyle şu kadar net yap al değil. Liyakatle olmalı. Olamayınca hal ortada

0
    0 Yorumla
  • ashleyww
    ashleyww Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Kesinlikle zam yapılmalı. Vergi kesintilerden 8 bin 9 bin maaş alan var. Asla bu parayı haketmiyoruz. Bende öğretmenlik okuyorum şimdiden iyi bilirim ki hiç kolay bir meslek değil.

0
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Öğretmenlik zor meslek, gün geçtikçe de zorlaşıyor. Haklılar… İnsanla uğraşması zordur. Toplumdaki her bireyin üzerinde izleri var. Mutlu olacaklarki mutlu etsinler…

1
    0 Yorumla
  • Ksilém
    Ksilém Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes youtubedaki hocalardan oturup bedavaya ders dinleyebiliyorken 40 biner lira niye dağıtsınlar anlamış değilim..

1
    0 Yorumla
  • SAblaK
    SAblaK Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Millet olarak bir olayın b*okunu çıkartmayı çok seviyoruz. Ama gerçekleri konuşmaktan ve anlamaktan da yoksuluz

1
    0 Yorumla
  • Gonca_hilal
    Gonca_hilal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bir bok haketmiyirlar bu ülkede öğretmen çok az ama yine de şu an ki aldıkları mass çok az çünkü aldığı parayı hak eden insan yok türkiyede

1
    2 Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Saçmalama

Yorumla
    • Gonca_hilal
      Gonca_hilal
      +1 yıl

@Ali6108 öğretmendin herhalde ya git ya türkiyede öğretmenlerin % 99 u bir tane yabancı dil bilmez dünyanın neresinde görülmüş? Astrolojiye bilimdir derler dindarlar kuranı okumaz atatürkçüler nutuku okumaz türkiye nin öğretmenleri çok cahildir çünkü türk halkı dünyanın en cahil ve ilkel halklarından biridir mesele bu tabi ki 40 bin lira bir ogretmennicin çok fazla

Yorumla
  • Sevda36
    Sevda36 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Özel sektör 100 bin hakediyor o zaman. Devlet kanatları altında olacaksın hemde bu kadar para talep edeceksin ne güzel.

1
    2 Yorumla
    • Doctor-Strange
      Doctor-Strange
      +1 yıl

Özel sektörde misin

Yorumla
    • Sevda36
      Sevda36
      +1 yıl

@Doctor-Strange yooo

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Onların hakkı ödenmez bu ülkeyi yöneten zihniyet bi bk bilmiyor bu konuda bilemezler ztn öğretmenler bizim her şeyimiz

0
    0 Yorumla
  • AleynaDerenoğlu
    AleynaDerenoğlu Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Yavaşşş la doktor bile o kadar almıyor. Tamam öğretmenlik önemli bir meslek de bence öğretmenle öğretmenin ayrılması gerek!

0
    2 Yorumla
    • Parçalynpumaaa
      Parçalynpumaaa
      +1 yıl

Doktor almıyor mu 😄

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Her meslekte bu ayrımı yaparsan, dedigin makul.. yoksa ogretmenligin diger mesleklerdeki iyi ve kötü dışında farki. yok.. doktor var hekim var, hakim var adil hakim var, mühendis var mühendis var, mimar vad mimar var... bunun sonu yok, fakat bu ayrim öğretmen soz konusu olunca birden catilan kaslar, herkes egitim uzmanı öğretmeni sınıflandırmanın sonsuz cazibesi... evet iyi yapan var yapmayan vae, peki her meslege bu kadar kolay eleştiri geliyor mu? Bir hasra olsak iyi doktor bulmak icin sormadigimiz yer kalmiyor, fakat ucreti hepsi koşulsuz alıyor

Yorumla
  • SweetCloud
    SweetCloud Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Hafta içi 4 gün çalışıyorlar, hafta sonları var. Yaz tatili, ara tatili derken birde diğerlerine göre işten erken çıkıyorlar. Abartmasınlar.

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Dünyanın en basit mesleği, asgari ücretin maksimum 2 katını kazanmalılar, 5 katını değil.

1
    0 Yorumla
  • UyuyamayanAdam1
    UyuyamayanAdam1 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

30-40 bini hak ediyor ama öğretmenlerin sadece %10 u civarı gerçekten mesleklerini icra ediyor ve hakkı var otobüse geç kalmamak için son derse 6 ay girmeyen lise öğretmenim haketmiyor mesela

0
    0 Yorumla
  • Melissim0272
    Melissim0272 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır kusura bakmayin bazı hocalar o kadari bırak 3 TL bile fazla bence asla hak etmiyorlar

0
    0 Yorumla
  • walkerrr34
    walkerrr34 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Meslek ediyor ama mevcut öğretmenlerin büyük çoğu hak etmiyor

0
    0 Yorumla
  • gammze0
    gammze0 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Elbette hak ediyorlar. Yeni nesillere yön verir öğretmenler

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Öğretmenler az kazanıyor ama 30-40 uçuk sayılar o kadar da değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yoohamna ogretmenlik cok beles bir meslek simdi diceksiniz sende ogretmen olaydin atama derdi olmasa 2 tane uni okur yine ogretmen olmak isterdim tabi. kumar oynayacak degilim bu sistemde.

0
    0 Yorumla
  • Aesir
    Aesir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hak etmelik bir durum yok. Kimse hak ettiğini almıyor zaten. Ama destekliyorum kendilerini.

0
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.

Öğretmenlerin maaşı 40.000 olur olur ama on sene sonra. O zaman anlamı kalmaz.

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hak edenler var, en az 40 değişik karakterde çocuklarla uğraşıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • fafur
    fafur Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Mesleğini hakkı ile yapan her öğretmen bu maaşı hak eder.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Peki askerler ne kadarını hak ediyor öğretmenler 40 binse askerler en az 100 bin hak ediyor hatta daha fazla

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yeter amanakim bu memurlarin derdi cilesi bitmiyor. Bi iktidar da demiyor bu aminyum tayfasina asgari ucret verecegiz diye. Memurun ogretmenin ne vasfi var amanakim ya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Mk sacmaliyorlar bence maaslari düşmeli. Uc ay tatilde bile maas aliyorlar

0
    0 Yorumla
  • öylesinecinim
    öylesinecinim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Saçma abarttı öğretmen 30 ,40 alıyorsa askerler polisler itfayeciler sağlık personelleri 60 ,80 bin alsın izin var tatilleri var oturdukları yerden ders anlattiyor daha ne istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yok ne 40 50 si ya 100 200 bin hakediyolar. Ağrı dagının tapusunu da hakediyolar verelim bari

0
    0 Yorumla
  • AbbeMouret
    AbbeMouret Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

şu an 20biin bile kurtarmıyor zaten. Hatta 25 bin bile. Her şeye yüzde 200 300 500 memura öğretmene anca %30 40 zam oh ne ala memleket

0
    0 Yorumla
  • Bertukann
    Bertukann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Öğretmenler kendine gelsin 2x Agari ücret yeter Avrupa gibi

0
    0 Yorumla
  • IchBin_Buse_
    IchBin_Buse_ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Aynen isviçrede yaşıyoruz ya

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Harbi. İyice abarttılar

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Kafanız ancak bu kadar basar sizin

Yorumla
    • IchBin_Buse_
      IchBin_Buse_
      +1 yıl

@Ali6108 öğretmenlere o para verilmesin demiyorum. Gerçekçi olun diyorum, türkiyenin yarısı asgari ücrete 5500 liraya çalışıyor

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Buse gerçekten zor bşr meslek

Yorumla
    • IchBin_Buse_
      IchBin_Buse_
      +1 yıl

@Ali6108 zor değil demiyorum. Ama doktorun 15 bin aldığı ülkede öğretmene 40 bin istemek lozanın gizli maddeleri gibi bir şey

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Dr bizim ilçede 45 50 000 alıyo arkadaşım var kendi dedi

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Oda pratisyen

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Tamam mı akıllım😊

Yorumla
    • IchBin_Buse_
      IchBin_Buse_
      +1 yıl

Kanka hangi pratisyen 45 bin alıyor. İnanma. 30 yıllık Profesör doktorlar bile 30 bine zar zor çıkıyor

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Ya kardesim hemşire orada bordroyu gördu

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Nöbet artı döner varmış

Yorumla
    • IchBin_Buse_
      IchBin_Buse_
      +1 yıl

Senin dediğin ek gösterge. Bu yıl pratisyen hekimlerin ek göstergesi 13 binden 33 bine yükseldi. Maaş değil bu. Pratisyen hekimler 12 - 14 bin arası maaş alırlar

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Kanka tm haklısın

Yorumla
    • Ali6108
      Ali6108
      +1 yıl

Kanka

Yorumla
  • Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > #ÖğretmeninDerdiNe hashtagi ile öğretmenler zam istiyor! Öğretmenler 40 bin TL maaşı hak ediyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Öğretmenler #öğretmenlerişbırakıyor etiketiyle eyleme hazırlanıyorlar. Öğretmenlik meslek kanunu... 44 cevap verildi
Günümüzde öğretmen maaşı yeterli mi? 22 cevap verildi
Öğretmenler 30.000 TL maaşı hak ediyor mu? 53 cevap verildi
Öğretmenler maaşını hakediyor mu? 8 cevap verildi
"Öğretmenler sayfası" Öğretmen maaşı en az 30 bin TL paylaşımı yaptı! Sizce öğretmen maaşı 30... 64 cevap verildi
Öğretmenler yatarak para kazanıyor? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨