Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 571 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Fizyoterapi, özellikle bu bölüm ciddi anlamda güzel işler bulabilirsin Hem özel sektörde, rehabilitasyon merkezlerinde, belirli sağlık kurumları ve kuruluşlarında, yükseltmeyi istersen kpss ile devlette inanılmaz rahat çalışma ortamına sahip olursun.
Tabi sen okuyup 2 yıl ardından, hemşireliğe tamamlamak istediğin için. Eğer hemşire olarak, bir iş olanağın olamaz ise, fizyoterapistlik iyi bir seçenek.
Radyoloji, laboratuvar bölümlerini okuma derim. Çünkü sonuç iş yok. Çok sıkıntılı ancak tanıdık, torpil ile işe girmek imkanın olabilir.
Yedekte fizyoterapi bulunsun derim. İki işinde olmuş olur en azından:)
Cevap
3Cevap
Anestezi veya radyoloji oku. Eğer hemşireliğe geçemezsen bu bölümlerden yine rahat iş bulursun
hımm hangi önlisans bölümüyle daha kolay ortalama yapılıp hemşireliğe geçilir diye soruyosun. en kolay bölümlerin listesini atim sana zlden yaz
Yaşlı bakımı oku kolaydır. DGS öyle herkesin geçebileceği bir sınav değil gerçekten kendine güveniyorsan düşün
Tıbbi görüntüleme, anestezi teknikerliği, ilk ve acil yardım, tıbbi laboratuvar oku. Ama tıbbi görüntüleme okumanı öneririm daha rahat çalışırsın. Sakın sekreterlik okuyayım deme.
2 yıllık sağlık bölümleri.
Ben diyaliz okudum, DGS ile hemsirelige gectim