AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
bende yurtdisinda yasiyorum benden cok ezildim mobbing ugrasim yanlizlik cektim hastenede yattim burada aynisiydi yaslilara hepsi bagriyordu kiziyorlardi insanalr cok kötü hic düsnmiyorlar yaslinca aynisinonlarinsa basina gelir siye Allah kimseyi muhtaç etmesin
bence baska hastanede calis sirf bunlarin yüzünden meslegini birakma derim
Bence savaşmalısın pes etme hep aynı atandığın hastanede kalmayacaksın sonuçta hayat mucadele pes etme sen beni dinle sen güçlü bir kadınsın unutma lütfen.
Sen ne güzel insansın öyle Bahtın Şansın Açık olsun Allah seni iyi Hayırlı insanlarla karşılaştırır İnşaAllah🙂
Öyle Saçmalık mi olur bende hemşireyim işini yaptın mi kimse karisamaz
Mobing işini düzgün yapmakla alakalı bir mevzu değil ki. Mesela fazladan işleri hep bana kitliyorlar. Sorumlusu izinler nöbetleri vs diğerlerinin istediği şekilde yaparken beni görmezden geliyorlar. Bir aktivite olunca beni dışarda bırakıyorlar. Hemşire odasına hediye vs gelince benimle paylaşmıyorlar. Bi sürü şey yani.
o kadar zor bir hayat yaşayan birini bunlar yıkamaz gereksiz takıyosun kim senle uğraşıyosa sende onla uğraş sana mobing yapana çirkeflik yap bak bakalım yanına yaklaşabiliyomu
Dostum o öyle olmuyo her insan yapısı bir değil kimisi bu durumlarla basedebilir ama kimisinde bu durumlar iyice içe kapanmaya ve ozguven eksikliğine neden oluyo yani her insan aynı tepkiyi veremez bence psikolojik destek gerek ama maalesef fiyatlar o kadar uçuk ki psikolog lüks oldu
Bende hayatımda çok zor süreçler yaşadım ama hakkımı hiçbi zaman hiçkimseye yedirmedim yeri geldi hakkı yenenlere bile siper oldum ama haklısın herkesin yapısı farklı
Sen bunu yapmissin helal ama dediğim gibi bazı kişiler hassas oluyor ya da etkilenme durumu verdiği tepkiler farklı okuyo maalesef ki bu kişide büyük travmalar mevcut bunları asmak kolay degol bir destek alabilir belkinpsikologtan
Mesleğini değiştirebiliyorsan değiştirmeni tavsiye ederim, nedenini niçinini sorma. Sadece farklı meslek tavsiyemi dinlemeni isterdim..
Alttaki abimin dediği ile doğru orantılı olarak şikayet dilekçesi oluşturun kanıtlarınızı sürdükten sonra daha sıkıntı çıkmayacaktır
Herkes bu durumu yaşiyor alisirsin aldigin parayi dusun eve gidince yüzlerini gormicem diye motive ol
İş ahlakı denen bir şey var, sen doğru bildiğinden şaşma, Allah yolunu bahtını açık etsin sıkma canını sen
Okadar zor zamanlar geçirmişsin dayanmışsın şimdi birkaç kendini bilmez sana mobing uyguluyor diye işindenmi vazgeçiceksin yani?
Bu kadar zorlu bir hayatı olan biri asla pes etmemeli. Allah sabır edenlerle bereberdir. Sabret dua et düzelir her şey. 🌹
Hayır, bırakmamalısın. Hakkını ara. Her zaman bir çözüm vardır. Pes etmemelisin. Başka bir servise, birime, hastaneye geç ama İŞİNİ BIRAKMA!
Hayır tabi ki. Mücadeleye devam etmelisin.
Gelip geçici şeyler bunlar.
İnsanın olduğu yerde her türlü pslk var maalesef.
İşini bırakma, arkadaşların kocalarının küçük pen.. lerinden bıkmış ve bunu işyerine yansıtıyor.
Bu kadar hassas bir insan olmamalısın. Zararını daha çok görürsün.
Şikayet dilekçesi oluştur bir kaç tane de kanıt koy bitti
yanıtın güzelliğine bak
Ya ahahahaa
İşini bırakma sevdiğin işi yap. Kimseyi de takma
hemşirelerin geneli öyle hiç sevmem ama arada senin gibi naif merhametli olanları da çıkıyor sen onlara inat savaş bence
sana yapılan mobbingi kayıt altına alıp hepsini şikayet ediceksin bak o zaman mum olurlar sana denendi işe yarıyor
Mesela nasıl?
ses kaydı al veya çaktırmadan video çek sonra hastanedeki yetkili kişiye şikayet et eğer o da çözüm olmazsa cimere yazıcaksın bana mobbing uyguluyolar diye sana yapılan her cümleyi aklında tutman lazım bak sonra sana bişey yapabiliyolar mı
Sen o evlatlarının arasına düşmüşsün. Başka firmada iş ara, uğraşmak bunlarla.
Sakın işini terk etme sen hakkı ile yapmaya devam et zaten sorun bir sonra ortaya çıkar merak etme sen işini Allah rızası için yaptığın için onların bir süre sonra oyunları bozulur merak etme
Başka yere geç tatlım
Başka yer derken
Başka Hastaneye geç. O meslek bırakılır mı
Hikaye anlattığın gibi ise sen bir meleksin. O etrafındakiler ise hep orsp ve orsp çocuğu
Hedeflerinden , amacından sapma maalesef her işte oluyor bu durumlar.
Canım asla bırakma kimse senden kıymetli değil sen kendi hayatın için çalış çabala dünyada ölene kadar sıkıntılar çıkacaktır burası imtihan dünyası sen sabret sonu senin için mucize olabilir dayanmalısın kimseye boyun eğ demiyorum ama işin gereğide olsa Bazen susmayı öğren. Unutma senden kıymetlisi yok
Ben de sağlıkçıyım, yerine göre değişiyor böyle şeyler.
Sen canını sıkma kötü davrananlar kendileri kaybeder. İyi birileriyle karşılaşırsın illa ki
Yurtdışında çalışmak için dil öğren özellikle speaking'in iyi olsun
Sen iyiliği yap. Mutlaka birgün mükafatını göreceksin. Hepsine sende tersle doktor'sa doktor
Sen doğru olanı yapıyorsun Allah karşına güzel insanlar çıkarsın
Çalışma bakanlığını arayıp mobbing uzmanı talef edebilirsin (kimliğin saklı tutuluyor)
bENCE bırakmalısın yerini dolduracak onlarca insan var
Sevdiğin mesleği yaptığına göre asla pes etme. Bırakacaklarsa onlar işi bıraksınlar.
Anlattıklarınıza bakılırsa gayet güçlü birisiniz. İş hayatı böyle maalesef ve bence pes etmeyin...
yazar olmanı tavsiye ediyorum kardeşim başarılar.
İşine devam ed, yaşamın her her yerinde o tür insanlar var
Bırakma sakın devam et. Tayin iste güzel bir yerde çalış iyi insanlar ile birlikte çalış.
Buna izin vermemelisin karşı geleceksin sen sessiz kalirsan heryerde ezilirsin zatenn
İşini bırakmamalısın da mobbing kısmı tam olarak nerde? Neler yapıyorlar sana
işini bırakma asla o kadar okumuş başarmışsın tebrıkler sen onları ezceksın onlar senı ezemıycek sana yaptıklarını sende onlara yapcaksın kendını kullandırmıycaksın alttan almıycaksın
boş ver baskalarini sen isini dugun yapiyorsan gerisini umursama ben öyle insanlara hayatımdan çıkar halı çok uzun zaman oldu onlar hayatında yokmuş etrafımda yokmuş gibi davran devam et emin ol çok kuduruyorlar
ben sağlık personeli olsam , direk yurtdışına giderdim hele yabancı dilim varsa , kimse beni bu ülkede tutamazdı.
Hayir. Mobbinge ugradigin zaman ne yapilacagini ogrenmen gerekir. Bununla ilgili kitaplar var. Strateji ve sosyal becerini gelistiren kitaplar. Agzi iyi laf yapan birine karsi kimse dayanamaz ezer gecersin
2-3 dengesiz yüzünden gül gibi meslek bırakılır mı ya nereye gidersen git her yerde var böyle tiplerden doğanın kanunu bu.
Anlattıklarına göre yaşadığın o kadar şeye bu zamana kadar bi şekilde gögüs germişsin büyük bir sınav vermişsin hayata karşı tünelin sonuna gelmişsin biraz daha dişini sık sonrası hiç beklemediğin ummadığın kadar güzellikler olacak hayatında inşallah
Eşim olsana. Allah rızasını için evlen benle. Karım ol. Seni bicaklamayacsgim dulsu diye damgalamayacagim. Ev arkadaşım kız arkadaşını getirdi. Benim de eşim olsun istiyorum. Ne olur yalvarırım sana.
Kendini güçlü hisset mücadele et Sen de ona göre tavır sergile hiç korkma Sadece Allah'tan kork...
Her insan mutlaka kalbinin ekmeğini yer...
Kafayı çok takma hasta olursun senib umursamiyorlarsa sende kimseyi umursama ya da tayinini işte başka hastaneye Allah yardımcın olsun insallah
Meslegini yurt disinda devam ettirebilirsin bu ulkede yapilan hic bir meslegin degeri Yok ve saygi Yok maalesef Okumuş Cahill cok Karamsar olma ulkeyi degistir Cok guzel bir meslegin var 🙏
Öncelikle kafanı dağıtmak için işi biraz unutmak için bir kursa yazılmanı tavsiye ederim. Ayrıca cidden almanyaya gitmeyi düşünmelisin ya da tayinini iste
Anlayamadım doktor hemşire fantezisi mi gerçekleşmis hastanede
Keske senin gbi biri hayatimda olsa ozaman hersey daha kolay olurdu.
Şu an ki düzende işini iyi yapmaya çalışanlarin ötekilestirildigi bir ortam var maalesef ve bu sadece senin çalıştığın yere mahsus bir durum değil, güçlü dur vazgeçme😎
hastane temizlikcisinden güvenlikcisinden mobbing görmedinmi
Sakın istifa etme bu kadar çaba boşa mı gitsin? Boş ver onları hayatına odaklan sen ağzı olan konuşuyor
Gimere yaz sikayet et dene bi iş falan bırakma sikne takma onları biri laf edersede azının payını ver kadınlıgını kullan
Kanka bazı hemşireler kafayı sıyırmış doktorlarda öyle ama sakın bırakma mesleğini sakin bir ilçede çalış küçük bir sehirde
Tabiki hayır imams küsüldü diye camiye gidilmez mi?
Sakın pes etme güçlü dur lütfen kimse seni ezemez. Herkese cevabını ver herkese haddini bildir
Bende hemsireyim gazi mezunuyum bir senedir çalışıyorum Bende beğenmiyorum çalıştığım yeri Ankara da mı çalışıyorsun ben Ankara da çalışıyorum
Bence çoğu yer böyle galiba çünkü şikayet eden çok sağlık sistemi genel olarak böyle gibi bende alışmaya çalışıyorum
Ben de beğenmiyorum ve Ankara'da calsiiyorum