Çok istiyorum aşçı olmayı sizce kursları falan var öıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılÇıraklik eğitim merkezleri var aşçılık vss her meslek var 3 yıl okuluna gidiyorsun 4 . sene staj görüyorsun sertifika da veriyorlar hatta devlet sana bu çıraklık eğitim merkezleri her ay 1650 TL maaş veriyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ben İstanbul'dayım bizim burada çıraklık eğitim merkezi var çevremde giden insanlarda var benim erkek kardeşim oraya gitti erkek kuaförlüğü eğitimi aldı sertifikasını hatta çırak yetiştirme belgesinide ordan aldı bir araştır istersen
En İyi Cevaplar
Olunur ben çıraklık eğitim öğrencisiyim son sınıf aşçılık üzerine okuyorum bir yerde çalışıyorum üniversiteye gitmesemde belgelerimle her yerde çalışabilirim mesela devletin açtığı kurslar oluyor onlara gidebilir sin ama elinde aşçılağ bağlı bir belge olması lazım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
17Cevap
+1 yılOlunur kursları var hatta 2 yıllık açıköğretim var aşçılık hem çalışır hem okursun Amerikada 1 yıllık staj yapma şansın doğar
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle yapmayı düşünüyorum ama bu yıl yerleşemedim ya sınava girdim okadar
- +1 yıl
Açıköğretim için barajı geçmen yeterliydi
Soran+1 yılArkadaşım yerleşemedim diyorum puanım 230 du çok iyi değildi ama açıktan en azından gelseydi iyiyd
- +1 yıl
Peki seneye
- +1 yıl
Amerikara nasil staj yapabiliyoruz önlisansla? Hangi programla oluyor anlatabilir misiniz lütfen ben de düşünüyorumda
- +1 yıl
@Ssanatcibiri bunu organize eden şirketler var 5 bin dolara yakın ücreti mevcut bunun yarısını burada geri kalanını amerikada 3 ay sonra ödemeye başlayabilşrsin. Saatlik 20 - 30 dolar arası
- +1 yıl
Tabi vize almak ve işveren mülakatını geçmek zorundasın ingilşzce olmalı biraz
- +1 yıl
Work and travel gibi mi programin adi nedir?
- +1 yıl
@Ssanatcibiri hayır bunda 13 ay kalabilirsin staj diye geçiyor eğer aşçılık okuyorsan değerlendir. Ben kız kardeşim için düşünüyorum. Bu arada erkek kardeşim wat la gitti şu an amerikada
- +1 yıl
Wat çok pahalı ya ona vereceğim parayla girişimcilik bile yaparım. Bu staj konusunu araştıracağım bildigin güvendiğin bir şirket varsa buradan veya mesaj yoluyla bana yazabilir misin?
- +1 yıl
@Ssanatcibiri instagram.com/.../2844401410240533532
Bu arada kutun kapalı merak ettiğin bişey olursa yaz wat pahalı değil orada 1 ayda kazanıyorsun - +1 yıl
Bu arada wat Haziran Temmuz Ağustos olmuyor mu sadece uzatilabiliyor mu? Veya istenilen tarihlerde gidilebiliniyor mu
- +1 yıl
Orada kaldı dönmeyecek
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi kurslar var, sertifikaları da piyasada geçerli. Araştır, bulursun. İlk aklıma gelen Mutfak Sanatları Akademisi.
00 Yorumla
+1 yılAşçılık bölümünde teori dersleri alıyorsun ve hocalara öğle arası için yemek yapıyorsun zaten en iyisi okumadan eğitimini alıp yapmak daha mantıklı.
20 Yorumla
+1 yılEvet olunur şu an annemin calistigi yerde benden 1 yaş büyük çocuk lise mezunu imis galiba ortaokul da olabilir galiba ona aşık oldum ahahahahah
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBen hem kursa gittim hem çalıştım ama iş yerinde öğrenmek daha iyidir kursuna göre değişir ama gerçek hayat kurstaki gibi not almayla olmuyor
00 Yorumla
+1 yılSeni staja gönderecek bir kurs bulmalısın sonra yürürsün ama çok çalışman lazım
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler yetenektir. Okumakla olmaz. Çok çalışırsan olur.
10 Yorumla
+1 yılTabikide olunur. Bu üniyle olunmaz hayallerinin peşinden gitmelisin
00 YorumlaKursları var evet, aşçıların kaç tanesi diplomalı sanıyorsun ki🥲 çoğu alaylı
00 YorumlaHalk eğitimlerde temel basic dersler veriliyor ama yine de bu işin tekniğini ve çeşidini öğrenmek adına bence 2 yıllık aşçılık öğrenmek zor bir şey değil özellikle seviyosan yemek yapmayı daha zevkli gelebilir
00 Yorumla
+1 yılkurslari var ama gercekten adam akilli ise uarar bir belve almak istiyorsan 100k para vermen lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet peki ne kadar tam olarak ücreti ki
+1 yılOlur olur bende okumadan oldum şu an Avrupa’da iyi bir restaurantta chefim
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılYouTube dan faydalanabilin
00 Yorumla
+1 yılTabi bebeğim sana darilim
00 YorumlaHalk eğitimde olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılOlunur niye olunmasını
00 Yorumla
+1 yılüniversite oku daha iyi iş ilanları var
00 Yorumla
+1 yılÜniversite mezunu olmadan çok zor
00 YorumlaBenim anne tarafından kız kuzenim var
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela beni herkes gurme olarak bilir. Nam işi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunmaz maalesef üni mezunu olman gerekiyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Lotus____ kusura bakmayın 🥰
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur, aşama aşama gelişerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirsen evinde olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılOff bit artıkkk
+1 yılPp çok tatlı
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
🙃
- +1 yıl
Bizim de keçilerimiz böyle tatlış oğlaklarımız oluyor 🥰
Vardır.
00 Yorumla
+1 yılEvet kursları da var
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılOlur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar tabi olunur
00 Yorumla
+1 yılOlinur
00 Yorumla
+1 yılOlunur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi