Çok fazla konu eksiği olan birinin sıkı çalışma ile yks de derece yapması mümkün müdür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 481 cevap paylaştı. Benim eksiğim çok zayıfımda çok çalıştığım şeyleri anlayınca geçeceğimin garantisi varsa dereceye yakın bir şey yaparım. Tek işim sınava çalışmak olmak kaydıyla ve keyfimde bozulmayacak :D
16 Yorumla- +1 yıl
Ben DGS sınavı için çalışmam gerekiyor. Şimdi DGS kapsamında sorulacak sorular ve sorulacak soruların konu anlatımlarını yapan yayın evlerinin kitapları elimde olursa o zaman ben 6 ayda bu dgs ye sıkı fıkı çalışır geçerim. Maaş karşılığı iş veya maaşsız iş veya moral bozukluğu gibi bir çok etkenin ortadan kalkması kaydıyla :D yani siz hem geçinmek için çalışır ve aynı zamanda derse çalışırsanız başarı olasılığınız düşer. Moraliniz bozuksa başarı olasılığınız düşer gibi gibi şeylerden bahsettim :D
- +1 yıl
Tabii ki ekonomik kaygı , aile baskısı ve gelecek kaygısı tüm bunların birleşimi sonucunda insan psikolojik bir çöküş sürecinin içine sürükleniyor ve tüm bu şartlar elbette ki çalışmayı zorlaştırıyor. Çoğunlukla derece yapan öğrenciler bu tarz kaygıların içine çekilmediği için başarılı oluyorlar. Bunun nedeni ise sınavın %40 lık kısmını çalışma oluşturuyor ise %60 ını da sağlam bir psikolojinin oluşturmasıdır. Güçlü bir psikoloji her daim öne taşır. Aslında gayet anlaşılır yazmışsınız ama ben başta biraz idrak edemedim matematik çalışmak beynimi eritti galiba 😂
En İyi Cevaplar
+1 yıloff azim gayet ile Uçarsin knk ne diyorsun 😀
141 Yorumla- +1 yıl
tabikii
- +1 yıl
umarım eşit ağırlıkçısındır😀
- +1 yıl
vayy bee ne sağı oyunuyorsun ne solu kalkmış iki yükü beraber taşıyorsun daha ne olsun knk em Zor iş seninki ama beklerim sende değil 6 ayda derece yapma birincilik bile elde edersin cjck
- +1 yıl
Yok be altı üstü bir pdr knk o da gelir zaten geçen sene geldi de iyi üniversiteleri tutmuyordu diye mezuna bıraktım. Birinci olabilmenin 2 altın kuralı var ilki 99.999 diye devreden obpye sahip olmak ikincisi 4 yıl köpek gibi çalışıp da "yha ben o kadarda kasmadım , düzenli kitap okudum "demek. Ha en önemlisini unuttum Ayşe , Fatma , Hayriye benzeri yerel bir ada sahip olmak. Bunlar varsa sana kimse rakip olamaz 😎
- +1 yıl
dayım var yeterli mi dkfkfkf
- +1 yıl
okumuyom ki zaten bir bölüm bitirdim şimdi evde oturmuş hayırsız dayimdan torpil bekliyorum djfkf
- +1 yıl
rkfkfk öyle deme bee bizimki de bir halta yaramıyor eniştem bile işsiz daha ona iş bulamadı bize mi bulacak anca mutlakat oda %50 hayat o kadar kolay değil 🥺
- +1 yıl
bakalım knk inş olur pek sanmam hayırlısı hfhgg
- +1 yıl
ulaştırma lojistik
- +1 yıl
aman bee torpilimiz de torpil değil ki boş ver knk ben torpil yapmam 😂 kimsenin minetini boynuma koyamam
- +1 yıl
öyle bir konuştun içim karardı sağol sayende bugün rahat uyicam dkfkf
- +1 yıl
hee daha varmış seneye çalışmaya başlarım o zaman 😂
- +1 yıl
eee benim çalışmaya da ihtiyacım yok🥺
- +1 yıl
evim var arazim var bu yaşta 😂
- +1 yıl
ama maaş en iyisi haklısın
- +1 yıl
valla ne diyim haklısın 😂
- +1 yıl
espri de çok otantik dkfkf
- +1 yıl
aynen knk güzel epri çok düşündüm üstüne 😀 neyse yemekte ne var ne yedin
- +1 yıl
tüh ya bende yulaf ezmesi yoğurt yemiştim zaten ne olacak bizim halimiz fkdkf
- +1 yıl
abartma bee bildiğimiz a101 yulafı bu 😂
- +1 yıl
knk dalga geçmeyi birak ejder meyvesini nasil yiyim yulafın yanında ratatoille ve sığır burginyon iyi gider meyve ile yenmez fjfjff
- +1 yıl
abartma bee knk restoranlarda bile var bu yemekler nasıl duymazsın
- +1 yıl
yok kankim yok o kadar da değil orta gelirli bir aileyiz fkdkfkf
+1 yılistersen birlikte hazırlanalım
14 Yorumla- +1 yıl
olur ben varım
- +1 yıl
takip sevmiyorum mesaj atabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yapabilir.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılDershaneye gidersen ve sıkı çalışırsan olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
Mesaj kısmında konuşsak olur mu
- +1 yıl
Müsaitseniz tabi.
Tuvalete bile gitmemen gerek 😂Biz ihtiyaçlardan kaybettik 😂tabi ya
11 Yorumla
+1 yılTane laaan azim onemli
11 Yorumla
+1 yılÇok zor
13 Yorumla- +1 yıl
Neden yazmıyorsun
- +1 yıl
Onu demiyorum ben
Gizli Üye(25-29)+1 yıltakipteyim
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkonuyu, senide takibe alabilirim istersen ;)
Cevap sahibi+1 yılevet 23 yaşında tekrar sıfırdan başladım 1 hafta önce :D
Cevap sahibi+1 yılkomple yaşantımdan memnun olmadığım için. sence çokmu geç kaldım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Temeli zayıf olan biri yksde 6 ayda derece yapabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat