AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Saatlerce masa başında oturmak da insanı yorabilir. Ya da mentalen yoruluyordur. Yorulmak sadece bir şeyi indirip kaldırmakla olmaz.
masabaşı çalışıyorum inan gözler mahvoluyor ekrana bakmaktan ve sürekli oturmaktan hep aynı pozisyon bel ağrısıda oluyor inan ki
Beden yorgunlu ile kafa yorgunluğu arasındaki farkı anlarsınız umarım boş konuşmak yerine. Kıyas etmek bile saçma bir gereksizlik.
Beynen yorulmak diye bir şey var. Üniversite sınavına hazırlandığım yıl sanki yük taşımış gibi yoruluyordum
Bende bu ara masa başındayım ve insanı cidden daha fazla yoruyor. İşin stresi ve sürekli bir şeylerin olması mahvediyor.
Hayır, doğru. Öğrencilerle aynı durum onlarınki. Bahsedilen fiziksel yorgunluk değil zihinsel yorgunluk
beyin yorgunluğu yaşıyordur bence, sizin beden yorgunluğu dinlenince uyuyunca geçer ama o beyini soğutması lazım
Bünye meselesi herkes her şeyi aynı sekilde kaldıramayabiliyor. Başı ağrıyor olabilir vs bilgisayara bakmaktan gözü yoruluyor olabilir vs vs
Kafa yorgunluğu bedensel yorgunluktan daha kötü emin ol.
Bahsettiği de zaten anladığın şekilde değil.
Sen bu zihniyet ile daha çok ürün yerleştirirsin ne diyim... Hatta sen onun senden çok kazanmasını da anlayamayabilirsin 😊
beyin yorgunluğu da insani fiziksel olarak gucten kesiyor. ama benim kardesim de grafiker, ben de onunla dalga geciyorum yoruldum deyince 😅
Grafik tasarımcısı veya modelist veya yazılımcı veya mühendis ise baya baya yorulur
Diğerleri de yorulur
Oturmaktan yoruluyor o da yoksa senin yanindan gecemez laf olsun diye konusuyor agzini kapat bir daha konusmasin
kafa yorgunluğu ve hareketsizlik de beden yorgunluğu kadar hatta daha fazla yorabilir insanı
Beyin psikolojik olarak yoruluyor ve bu yorgunluk beden yorgunluğundan daha farklı bir şey
Kafa yorgunluğu da beden yorgunluğu kadar yorucu ama
Beden ve zihin yorgunluğu farklı şeyler ben ikisinide yapıyorum 😏
Zihinsel yorgunluk, bedensel yorgunluktan çok daha ağırdır. Her işin kendine göre zorluğu oluyor.
Kafa yorgunluğudur. Hareketsiz kalmak da yorar insanı. İnsanın zihni yorulur.
Hicte oyle olmuyor canım insan oturmaktanda bacaklari agriyor hep ayni pozisyon ayrica bilgisayar basinda olmak hem gozlerini hemde kafani cok yoruyor
tabii ki masa başı daha fazla yorulur bana göre bende sürekli söylerim çünkü gerçekten beynim ağrıyor artık fiziksel yorgunluk dinlenince uyuyunca atılıyor ama zihinsel yorgunluk uyutmuyor bile bazen
Tabiki de yorulabilir. Beyin, eller ve kalp yorulamayan organlar değil.
Psikolojik olarak rahat değilse kafa isterse bütün gün hiçbir şey yapmasın Yine de yorgun olursun
Kafa olarak yorgunluk. Evrak, kağıt kürek işleri yorar insanı.
Stresli yoğun bir işse yorulur gayet. Stresin vücut üzerindeki etkisi çok fazla
Zihinsel yorgunluktur illa fiziki yorgunluk olmasına gerek yok. O da stres sonuçta.
Ben de o işi yapıyordum istifa ettim. Emin ol o da çok yoruyor yıpratıyor.
Beynin yoruluyor, o vücut yorgunluğundan daha kötü..
masa başında çalışmaya başlayınca anlayabilirsin bu durumu
Zihin yorgunluğu oluyor aynı durumdan bende muzdaribim.
Kafa yorgunluğu vücut yorgunluğundan daha zor, arkadaş onu demis
Oturmaktan yoruluyorlar sıkıldıkları için her işin bi zorluğu vardır
Kafa yorgunluğudur o canım. Benim isim de müthiş yorucu. Sürekli çizim yapıyorum ekranda. Ve gözlerim bir yerden sonra çizgileri karıştırıyor, başıma ağrılar giriyor
işleri yoğunsa kafası doluyordur oda baska yorar adamı.
Hahahaha
Sen hiç beynin yorulmasını bilir misin.
Insanı ma. la dondurur
Sürekli düşünerek çalışmak gerçekten yorucu. Beyin yorgunluğu en zoru emin ol
İnsan otururken daha çok yoruluyır hareketsizlikten
Beyin olarak yoruluyorlar sırtımız boynumuz agrıyor bilgisayardan gözlerimiz agrıyor
Sekreterse ya da bankaciysa sürekli oturmaktan sürekli ekrana bakmaktan olabilir
Beyin yorgunluğu beden yorgunluğundan daha fena oluyor çünkü
Bir b*ka yaradiklari yok. Bizde zamanin da masa basi calistik hanim evladi hepsi.
Senin yorgunluğun bedenen onunki de kafa yorgunluğu 🎈
Bir kafa yorgunluğu ve stres var bir de vücut yorgunluğu var. İkisi de yorar insanı.
Oturmak insani yoruyo ayaktaki insan hareket elinde olur devamli alışıktır digeri değil ondandir
Biri şu arkadaşa, otururken de bir insanın müthiş yorulabileceğini ve zihin yorgunluğunun bedene göre iki üç kat daha zor olduğunu söylesin..
Bende fabrikada sevkiyat bölümünde çalışıyorum 14.15 saat yoruluyor muyum bilmiyorum ama robot olduğumu biliyorum
Bunu masa başında çalışan arkadaşım cevaplıyor: Oturmaktadır o 😅
Tüm gün oturarak çalışan biri ayakta çalışan birine göre daha çok yorulur yanlış hatırlamıyorsam araştırmalar da onu gösteriyor
Tatlım ben bi şirkette muhasebeciyim inan beyin çok yoruldu mu vücud bitmiş demektir. Masa başında diyipte geçmeyin
Bende masa başı çalıyorum bir mağazada kasiyerlik yapmayı satış danışmanı olmayı bile düşündüm. Beyninen ve fiziken aşırı yoruluyorum mesela. Kafamda bin tane iş. Ve sürekli oturuyorum her yerim ağrıyor
Öyle değil işte..
Bir kere mental olarak cok yoruluyorsun
Bel boyun fıtığı, duruş bozukluğu gibi sorunlar oluyor.
Oturduğu yerden adammi yorulur gelsin depo ya mal taşısın geçen gün sırtımda yük 3 kere osurdum belim neym kaymış
Sırtıma yükü alınca yan yan gidiyom ben geçen gün arkadaş sırtında koca dolapla düştü dolabın altından 4 kişi zor çıkardık 150 kiloluk dolabin altına girmiş zağar ekmek parası
Onun da bir zorluğu var o yüzden küçümseme lütfen. Her iş zordur azı çoğu olmaz. Maşa başı diye yorulmuyor diyemeyiz
Yprulduysan ayakta iş bul de, oturarak calismak zor olsa gerek de
Mental yorgunluk ayri bir şey, bütün gün sorun çözmeye çalışıyorsan.. pili biter insanin
Vallahi bende masa başında çalışıyorum ama ayakta çalışsam daha az yorulur daha az yorgun hissederim kendimi
Çağrı merkezinde oturduğum yerden çalışıyordum. Beynim çok yoruluyordu. Beden yorgunluğu uzanınca geçiyor ama kafa yorgunluğu öyle geçmiyor maalesef bu yüzden kıyaslama bence
Bende masa başında çalışıyorum kolay bit iş gibi gözükse de aslında zordur sürekli evrakları kontrol etmek bilgisayarla ilgili olmak bel ağrısı ve boyun ağrısı oluşuyor en sonunda
aynen öyle ya bende masa başı iş yapıyorum bazen o kadar yorgun oluyorum ki başım ağrıyor
kafa yorgunluğu yatarak geçmez beden yorgunluğu geçer
Ben masa başı çalışıyorum ve hiç de yorulmuyorum o arkadaşın belki seninle görüşmemek için bahane üretiyor olabilir akşama kadar çay kahve dedikodu başka bir aktivitesi olmaz boş yapmasın :D