hafta sonu izin oluyormu bilen var mı
Özel hastanede tecrübesiz biri garsonluk yapabilir mi?
hafta sonu izin oluyormu bilen var mı
Özel hastanede garson ne iş yapar ve hafta sonları izin oluyormu kaça kadar çalışıyorlar geceye kalıyorlarmi bilen var mı zor mu 22 yaşında tecrubesiz birisi yapabilirmi
Bir devlet hastanesine yemek hizmeti veren şirkette yöneticiyim garsonlarla direkt muhatabım. Kolay bir iş değil hiç durmuyoruz çünkü sabah öğle akşam ve bunun dışında 3 ara öğün var hepsinin hazırlığı sıcaklığı dağıtım süresi vs. Hatta sonları hep izinli olmuyorsun vardiyalar degisiyor izin günleri degisiyor bizdeki vardiyalar çok normal çalışma saatlerine uygun değil. Asgari ücret için yapılacak bir iş olduğunu düşünmüyorum çok yıpratıcı çünkü. Basvuracagin özel hastane az hasta kapasiteliyse belki bizimki kadar yorulmazsin ama harika koşullar bekleyerek girme. Başarılar
Valla bizim orada lise mezunu da çalışıyor onlisans lisans mezunu da ise alım çok olduğundan. İstersen bir dene 2 3 ay çalışırsın sevmezsen başka iş bakarsın boş durmaktan iyidir
Günlük 9 saat haftada 1 gün izin ve rastgele bir gün
Yaparsın normal bir restoran ya da kafeye göre daha az çalışırsın ama çok fazla kapris çekebilirsin malum hastane insanlar stresli e bir de özel hastane para verdi diye her şeyi yapabileceğini dusunenler olacak
Tabi ki yapabilir, eğer iş baş vuruşu kabul edilmişse onlarında çok büyük bir beklentisi yok demektir herseyin bir ilki vardır zamanla her şey öğrenilir
Cevap
8Cevap
Neden yapamasın yeterki başaracağına inansın güçlü dursun yapar yeterki odaklansın yapabilirim başarırım desin...
Tecrübesiz biri çalışabilir diye düşünüyorum ama imkanlarını ve ne yapacaklarını oraya sorsan daha mantıklı olmaz mı?
yapabilir başlarda zorlanır yorulur ama 1 hafta sonra oturur düzen sistem zorlanmazsın
Poncik gidip sormak lazım. En doğru bilgiyi öyle edinirsin
Çalışma koşullarını gidip sorman daha hayırlı. Özellerde farklılık olabiliyor
Annemin çalıştığı hastanede kafeterya pazar günleri kapalı haliyle çalışma yok
Herkes tecrübeyi anasının karnında öğrenmiyor. Çalışarak kazanabileceğin bir durum
Elbette yaparsın sadece dikkat etmen gereken şey şeker hastaları ve tansiyon hastalarının diyet yemeğini diğerleriyle karıştırmamak
haftasonlari izin olmaz
Yapabilir neler yapamasın ki
evet yapabiir
Ameliyattaki doktora ciğer götürür ya da böbrek
yapar bisey olmaz
Yokk