Çok çaresizsek ne yapmalıyız?

Mental olarak çöktüm. Gerçekten en dipteyim. Hiç güçlü kadın profiline sahip değilim. 4 yıldır evden dışarı adımımı atmadım, hiç arkadaşım kalmadı. Dışarı çıkamıyorum sosyalleşemiyorum konuşmayı bile unuttum diyebilirim. Nişanlıyım, nişanlımın ailesi istemeye gelecekleri günün akşamı vazgeçtiler, o günden sonra insanların bana bakışları, soru sormaları, beni aşırı derecede rahatsız etti ve git gide içime kapandım, okulumu yarıda bıraktım, sonra da eve kapandım. Saçlarım çok döküldü, beyazladı, yaklaşık 30 kilo aldım ve 40 kilo geri verdim. Bunu haketmemiştim, gerçekten kaldıramıyorum gücüm yetmiyor. Nişanlım beni bırakmadı çok seviyor, beynim normal düşünebiliyorsa eğer ki hiç sanmıyorum normal düşünebildiğimi, ama şu an ondan başka hiç kimsem yok o da beni bırakırsa ne olur bilemiyorum. Şimdi diğer erkek kardeşleri evleniyor, herşeyleri tam oldu. Benim yaşlı ve çocuklu kadınlar gibi evlenmek çok zoruma gidiyor. Ama nişanlımdan da ayrılamam sanırım ona bağımlı hale geldim. Bu halden nasıl kurtulabilirim
Çok çaresizsek ne yapmalıyız?