Hiçbir yere, hiç kimseye, hiçbir şeye. Belki evrene bile ait olmamak :) * * * Hiçbir şeye ait olmamak başta özgürlüktü benim için. Gerçi hala böyle düşünüyorum. Ama içinde bulunduğun hayata, olaylara yabancı hissetmek pek hoş değil. İçindesin ama bir film gibi dışarıdan izliyorsun düşünsene. Varoluşsal bir sancı gibi değil de. Yalnızca bulunduğum yere ait hissetmiyorum. Etrafımdaki insanları istemiyorum. Birine bağlı kalmak istemiyorum. Mesela bu gece yeni evimizde ilk gecem. Ne kendi evimde, ne de bir öncekinde, ne de burada. Ait hissetmiyorum.
Bu his hiç geçmeyecek gibi.
Sabahattin Ali'nin bir sözü dönüp duruyor zihnimde. 'İnsanlara ne kadar çok muhtaç olursam, onlardan kaçmak ihtiyacım da o kadar artıyordu.’ :)
Var mı kendini bir şeye, bir yere ait hissetmeyen?
Biraz yüzeysel olacak ama 5 yıldır sürekli yer değiştiriyorum bu durum başta güzel gelsede bir süre sonra en yakınlarınla bile arana mesafe koymana sebeb oluyor sonra yabancılık çekiyorsun ben gerçekten nereye aitim hangisi benim gerçek evim diye sorguluyorsun ve hiçbir yeri benimsemezsen çok rahatsız oluyorsun
ya bu özgürlük işi beni çok yordu artık kimsenin bana zerre karışmasına bile izin vermez hale geldim birisiyle çıkınca bile karışınca cinlerim tepeme çıkıyor :D
kendimi dunyaya ait hissetmiyorum peki ben nereye aidim. bu soruyu baya dusundum en son ne zaman aitlik hissi yasadin desen inan hatirlamiyorum belkide birisi sahip cikamadi bana bilmiyorum garip bircok soru olustu kafamda bu minvalde
Kendini ait hissetmek için zorlamak anlamsız. Bir yere ait olursan gittigin her yer sana cehennem olur. Sen kendininsin ve bedeninle ruhun bir ardayken diğerlerinin hiçbir önemi yok.
belki en guzeli ait olamamaktir canim. ait oldugunun sahip cikmamasi durumunu yasamak ait olamamaktan daha aci. Şu an yasanan durumlara ait olamamak evine ait hissetmemek, hepsi olagan. herseye alisildigi gibi eve de alisirsin merak etme.
Ait olamama bana göre kendinden uzak olmaktır insan kendi ile ne kadar güçlü bağı varsa aitsizlik hissetmez ya da içinde aradığın nedir ona bakmak gerek neyin aitliğini arıyorsun bunu sorup kendini dinlemektir önemli olan
En İyi Cevaplar