Sadece biraz içimi dökmek istiyorum konuşucak kimsem yok?

Ne yazsam nasıl başlasam bilmiyorum. diyaliz teknikeri mezunuyum. Hayalimdeki tek şey sağlıkçı olmaktı ve tabiki mezun olduğumda iş bulamadım. Hep zorlu bi okul hayatım geçti 11. sınıftan beri LCW mağazasında hem okuyup hem çalışıyordum. Sabah evimden okuluma gitmek iiçin 5 de kalkmam gerekiyordu. Ordan öğlen saat 2 de tekrar evimin ordaki işime gelip gece 11 kadar calısıyordum aileme yük olmamak için bu sene içinde 3 yılımı geçirdim tam. Ehliyetimi aldım okulumu kendim okudum telefonumu değiştirdim istediğim her şeyi yaptım. Fakat kendimi hiçi zaman mağazada çalışan biri olarak görmedim o yuzden u yazın temmuzunda mezun olunca işten çıktım çünkü biliyodumki ben burdan şu an çıkmazsam bidaha asla cıkamam deli gii heryere cvmi bıraktım hastanelere diyaliz merkezlerine tabiki hiç dönen olmadı. Sonrasında artık umudumu kaybettim ve hasta danışmanı olarak bi tıp merkezine girdim. Size yemin ederimiş yükü bu kadar fazla olan biyer daha görmedim. Asla oturtmuyolar oturdugun an sözlü uyarı işitiyosun üstüne üstlük hakaretler cabası her sabah oraya giderken içimde müthiş bi sıkıntı vardı. Kendimi asla oraya ait hissetmedim ama zaman verdim alışıcam diye alışamadım 2 ay dayandıktan sonra çıktım. Sonra güzellik uzmanlığı kursuna yazıldım daha iyi şartlarda belki çalışırım diye ve bu süredede hem işi öğrenebiliceğim hemde para kazanailceğim bi güzellik merkezine girdim. orada o kadar güzel arkadaşlıklar edindim ki ve cok mutluydum sonra bi gün çok şiddetli bi dolu yağdı ve merkezi su bastı :)) Milyonluk hasar oluştu ve battılar paramızı bile alamadık. Sonra kendime bi süreliğine izin verdim. Sadece başvuru yaptım ve bekledim belgemi aldım. Bu süreçte bi hastane estetisyenlik için aradı görüşmeler yapıldı bu alan o hastanede yeni açılıcaktı dönücez dediler 2 hafta bekledim dönmediler bende olumsuz oldu heralde diye düşündüm ve i aşka güzellik merkezine girdim. 1 hafta deneme sürecindeydik sahibi hariç iş şartları iyiydi oda sadece çalışanlarına eziyet ediyodu psikolojik olarak olsundu ben buna alışmıştım. Orada deneme sürecindeyken hastane arayıp olumlu oldugumu söyledi ve ertsi günü iş başı yapıcagımı söyledi orayı cok istemiştim kabul ettim ertesi günü iş başı yapmaya gittiğimde beni başlatamıcaklarını makinaların gelmediğini söyledi geldiğinde arıcaklarmış güya. ve bunların tum sonunda ben parasızlıktan tekrar bi mağazaya girmek zorunda kaldım bugün ilk günüm hayatımın n mutsuz en acı cektiğim bi kaç ayını geçiriyorum cok bişey istemedim mutlu olucagım bi iş neden her şey benim başıma geliyor neden? 2 gundur ruyamda yılan görüyorum annemde ruyasında eni kovalayan bi yılan oldugunu söyledi peşinden geliyo ama eve girince sana dokunamıyo dedi arkadaşlar içimi döktüm

Sadece biraz içimi dökmek istiyorum konuşucak kimsem yok?