Bak dün bende böyle düşündüm ; tam hiç kimsem yok derken ezan okundu utandım... Sonra iki satır geldi aklıma , dua ederdin Rabb'im demesi ALLAH 'I'n efendim kulum demesinin ta kendisidir... Kalk bir güzel abdestini al inşirah süresini oku mealini de oku ki çok güzel açıklaması , abdest ALAMAMAK istemiyorsan , dua et konuş hem derdi hem dermanını verecek olanla , seni hiç sıkılmadan dinleyecek tek kişi O dur emin ol kardeşim...
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Herkes aklımı başıma getiriyor yavaş yavaş. Muhabbetten sohbetten maneviyattan o kadar uzaklaşıp katılaşmışım ki içimde daha değişik duygular oluşmaya başladı.
Soran+1 yılEvet olabilir :)
Soran+1 yıl:))) sağ ol olursa yazarım teşekkür ederim. İyi geceler.
En İyi Cevaplar
Insanin doktoru yine kendisidir. Birilerinden medet ummayi kes ve su dunyada senin icin senden degerli hicbirseyin olmadiginin farkina varip kanaat getir. kimsenin kimseye faydasinin olmadigi bu devirde annen haric kimsedende sevkat bekleme. Ustelik yalnizda degilsin. Bak yazdigin bir yaziya kac kisi cevap verdi :)
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Buda iyi hissettiriyor. Zaten en ufak şeyden herşeyi silip mutlu olabilecek biriyim. Neyim ben böyle yaa..
- +1 yıl
Ney misin? Oncelikle bu siteye girip insanlarla diyalog kurabilecek kadar bilgisayar bilgisine sahip olusun senin akli konuda saglikli bir birey oldugunun kanitidir.
Bazi seyleri abartmak ve varolan guzelliklerin farkinda olamamak seni bu hale getiriyor :) sikma canini. Tek sen degilsin yanliz olan. herkes yanliz. Koskoca 4+1 evin icinde bende yanlizim. Sokakta da yanlizim. cay ictigim cafede, hazirladigim kahvalti sofrasinda, yatakta, uykuda heryerde bende yanlizim. Ama senin kadar umitsiz ve karamsar degilim :)
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun. Hala güzellikleri hakeden insanlar var bunca kötü içinde. Çok sağ ol
+1 yılSen kendi kendine yardım etmelisin benden sana bir nasihat ister anla istersen sen ne diyorsun be manyak de.
Dün bitti Yarın çok uzakta Anını yaşamaya bak hayat üzülmek için çok kısa inadına gül hayata unutma senden daha kötüleri'de var bu fani dünyada.014 Yorumla- +1 yıl
Kısaca sana şunu söyleyebilirim 27 yaşındayım 13 senedir bir evin içinde tek başıma yaşıyorum ne ailem ne bir büyüğüm ne bir akrabam nede ilişki de olduğum bir insan oldu bir gün seni seviyorum lafını duymadım ama inan hayata inadına güldüm ben bu dünyaya tek başıma geldim tek başıma gidiyorum tek başıma ölücem kimse benim gülmeme yardımcı olmuyorsa benim hayata gülüşlerimle kıskanmayı bilecekler çünkü ben her zaman için mutlu olmayı hak eden bir insan olduğuma inanıyorum
Soran+1 yılÇok güzel diyorsun. Anlıyorum ve emin ol senin yazdığın gibi yazılar yardımcı oluyor şu an. Sebepsiz buraya kötü şeyler yazanlarsa sadece üzüntü verici işte.
- +1 yıl
İşte onları gördüğün. Zaman gülmesini bilmelisin yoksa onlar hep var olduklarında senin canını acıttığını bildiği için seninle uğraşır lakin o insanlar seni sinir etmeye çalışırken sen onlara sevinçli olduğunu gösterir onları umursamazsan onlar ozaman kendilerini yerler çünkü kişilikleri aciz insanlardır onlar.
Soran+1 yılİşte gülemiyorum. O rahatlığı sağlayamıyorum ve hep kafama takıyorum.
- +1 yıl
Burada yazdığım ilk yorumu okudunmu?
- +1 yıl
Aslında unutmak yok alışmak var seni in canını sıkan birşey olduğunda kahkaha at sesli sonra bir kere olduğunda daha yap sonra tebessüm et zaten zamanla öyle alışıyorsun ben insanlardan ilişki kurmak istediğim olsun arkadaşlarım olsun kilomla hep laf ettiler ama inan ben güldükçe kilomla konuşan insan sayısı azaldı bu sefer ben onlardan önce kilomu söyler oldum mesela her zaman derim beni 1 kere göreb bir daha asla unutmaz çünkü beyinde büyük bir yer kaplıyorum nasıl unutsun basıyorlar kahkahayı ve bunu ben yapınca bazı insanlar gülmek yerine susup kalıyorlar işte o insanlar benim görünüşüm ile dalga geçip beni küçük düşürmek için uğraşıken ellerindeki malzemeyi alınca bu sefer ben dalga geçmeye başlıyorum :) anlatabildi mi:)
Soran+1 yılEvet ilk yazdığını okudum. Ve son yazdığında güzelmiş. Sen formülü bulmuşsun. Ama yinede üzücü olsa da bir yolun var en azından. Çok teşekkür ederim. İnşallah hayatına seni hakeden biri girer ve yalnızlığını alıp daha büyük mutluluklar verir.
- +1 yıl
Sende üzülme :( kimse üzülmesin ben insanların hep mutlu etmeye uğraşarak gülüyorum
Soran+1 yılYok ya toparlanıyorum yarından itibaren. Tanımadığım insanlar için şu an iyi ki varsınız diyorum.
- +1 yıl
Peki ozaman anlaştık her gecen gün gülerken bu dombiş i hatırla her zaman istediğinde yaz konuşuruz:)
Soran+1 yıl:D Sağ ol. İyi geceler kendine iyi bak
- +1 yıl
Sende :) gözlerim kapanıyor zaten.
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
:-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ne desek boş gibi sana. Ben dertliyken konuşulmasına karşıyım. Derdin varsa mutsuzsan yaz.. Sadece yaz... Kaydet ama. Mutlu olduğunda okursun gülersin. Hayat bazen insanı çok güldürürken aniden ağlatabiliyo.. Hayat çok acımasız.. İnsafsıız... Piçlikler hit olmuş, dürüstlük yerlerde... Ağlayana gülünür olmuş... Bende dertlendim bak :)
06 Yorumla
Soran+1 yılPiçlikler hit olmuş, dürüstlük yerlerde... Ağlayana gülünür olmuş
İşte olay tamda bu. İnsanların bu hali yüzünden mutlu olamıyorum.
Soran+1 yılBenim gibi bir insanın var olduğuna inanmıyorum açıkçası
Soran+1 yılYa gevşekler akıllarına gelen herşeyi söylemeyi dobra olmak dürüst olmak sanıyorlar, ya anlam veremediğim tuhaf bakışları var ya boş muhabbetler yapıp bir çantaya milyar para veriyorlar. Hiç şuur sahibi görmedim ki.
Arada olur öyle bana da oluyor ama hep içime atıyorum nasıl geçiyor bilmiyorum ama geçiyor. Amaaaan bayağı derin bir anlatsam içimi sıkılırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardes annenin ceyizinden kalma güzel bezlerle sarılmış ve duvara asilmis bir kitap var.. elini yüzünü ayaklarını bir yikada ondan sonra aç o kitabı biraz oku... umulur ki huzur bulursun
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Doğru söylüyorsun. Zaten sığınılacak en doğru şey o. Ama bilirsin ki insan insanla konuşmakta istiyor. Hep susarak olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılGecenin en siyahindan sonra güneşi görebilirsin... sabret inşallah
Soran+1 yılSağ ol. İnşallah :)
Cevap sahibi+1 yılSende Sağol sofi :)
Cancazım, birisi sıktıysa canını gerçekten değmez. Salla gitsin.
10 Yorumla
+1 yılumursamaz olmayı öğrenme vaktin gelmiş :D bir süre sonra duygusuzlaşabiliyor insan, mutluluğun anahtarı bu bence... şevkat mi yok, koy g. tüne, hiç bişeyi takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bunu nasıl öğreneceğim
- +1 yıl
mesela en önemli sınavından 0 mı aldın, açıcan oyun oynucan telefonundan, sevgilinle kavka mı ettin köşene çekip ağlamican açıcan komikli film izlicen, senin dikkatini dağıtan şeylere yönelcen, kafanı dağıtçan, düşünmicen seni üzen şeyi, üzülerek mutlu olamaz çünkü insan
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıliyi geceler en iyi teselli aslında kendin olmalısın.. Mantıklı söylemelisin kendine ancak kendini üzmeden doğru şekilde ne yapman gerektiğini kendine söylemelisin.
013 Yorumla
Soran+1 yılDerdimin ne olduğunu biliyorum çözümünü de biliyorum. Ama yapamıyorum hemde ilk kez böylesine çıkmazdayım.
- +1 yıl
O zaman bir şeyler anlatmalısın..
- +1 yıl
İstanbul da olduğunu öğrendim. Evet yarın hava güzel olacak. Mesela beşiktaş yapabilirsin ortaköy sahil orada bir çay içersin denize karşı güzel olur. Sohbet edebileceğin biri olsa daha da güzel olurdu.
Soran+1 yılBir iftiraya uğradım. İspiyonladı arkadaşım beni. Ama olayın gerçek yüzü onun söyledikleri değildi. O günden sonra bir daha hiçbişe yoluna girmedi. Herşey benim aleyhime gerçekleşti.
- +1 yıl
Demek ki o kişi gerçekten de dürüst duygulu değilmiş..! Karakter önemlidir.. Sana bir yer söyleyeceğim orada kendini dinlendirmek için güzel mekan, sessizlik ve karşında deniz boğaz manzarası. Ortaköy deki köprüyü geçiyorsun caminin yanı başında bank var..
Soran+1 yılZaten yalnız olacağım için hiçbir şey yapmak istemiyorum. Oraya gidip napıcam ki. Çok normal giyinmeme rağmen erkekler mesela beni rahatsız eden diğer unsur da onlar. Bakışları toplu taşıma araçlarındaki mesela tavırları ve ne bileyim laf atmalar. O yüzden tek başıma hareket etmek bile istemiyorum.
- +1 yıl
Ahh ah keşke her insanın kalbine uygun birileri olsa.. Kimilerin sevdikleri var ama onlar sahte çıkıp zarar verirler kimileri var ömür boyu yalnızdır ama hayalleri ile yaşama nefesi verirler :( En azından kız arkadaşınla dolaşır dertleşebilirsin..
Soran+1 yılSağ ol ama ortaköy ü sevmem.
- +1 yıl
Taksim olabilir. Ben de yalnızım ve Taksim o kadar kalabalık olmasına rağmen yalnızım..
Soran+1 yılArkadaşım yok
- +1 yıl
Kız mı erkek mi?
Soran+1 yılHiçbi türlü yok
- +1 yıl
Seninki iyice bunalım olmuş.1 tane bile mi kız arkadaşın yok? Erkek desek olur ama kalbine (adam gibi adam) olurmu? Böyle biri çıkmalı..
+1 yılyalnızlık kötüdür. kurtulmaya çalıştıkça daha çok batarsın akışına bırakmaya çalış
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Neden yalnızsın? Bu saatte yalnızlık çektiğine göre aklından çıkmayan biri var galiba?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır aşık değilim ve hiçte olmadım. Sadece ilgi şevkat vs ihtiyacı olabilir. Yoksa sevgili istemiyorum zaten.
Avını bekleyen aslan gibi millet burada üzgün ve teselliye ihtiyacı olan kız bekliyor :D
Dikkat et sen yinede d[^_^]b11 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol :)
+1 yılMatrax dinlemelisin.. Bana iyi gelir hep... Guduuu :))))
00 Yorumla
+1 yılMutluluk vitrinde satlik aç gözlerle bakıyoruz zaten
00 Yorumlabu dönemler normal canım üzme kendini bu saatte ayaktaysak hiçbirimiz normal değiliz
10 YorumlaAnlat hadi anlat. Dök içini. En azından birine yardım etmiş oluruz
00 Yorumla
+1 yılmutlu olmak için o kadar şey varken mutsuz olmayı nasıl başarıyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol bunu da çok iyi biliyorum. Ve evet çok şey var. Mesela mutsuz olduğumda şu an İstanbul da çok hoş bir bahar havası var. Yarında sürer sanırım. Sahilde bir yere gidip rahatlardım ve derdim ki nefes almak çok güzel. Bu beni çok mutlu ederdi. Ama şimdi aynı havada boğuluyorum sadece.
+1 yılsevgilim yok derin üzüntüler yaşadım eğer istersen bir nebzede olsa güldürmek moral vermek amaçlı konuşabilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin. Özel bir muhabbet istemiyorum.
- +1 yıl
tamam kabul
- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayattan mutlu olmayı beklemek yerine üzülmemeye çalışın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
- +1 yıl
Teşekkürler.
En iyisi yat uyu, cok dusunme bu saatte bir seye varamazsin..
05 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı. Yarın dersim var uyuycam zaten birazdan. Bir anda duygu yüklenmesi oldu da ondan yazdım.
Soran+1 yılMantığım yolda ya eminim. Biraz üzülsem kendime geleceğim sanırım.
Soran+1 yılGüzel söylyürosun
Başka kapıya anam. Ortalık sanal dilenciden geçilmez oldu bu ne be!! Yeni trend bu mu len yoğusam :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki gidip derdimizi paylaşınca anlıyorsunuz ya bizde burada sıkıntımızı paylaşıyoruz. Namussuzluk yapmıyoruz kimseyle tanışma niyetimde yok. Adam gibi sohbet edelim istedim. İyi değilim en azından saygı göster.
ben her zaman yalnızdım sadece senin başına gelmiyor bu 18 yıldır yalnızım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hiçkimseyle konuşmuyorum ama sevgli anlamında değilim yalnızlığım. Saat 9da derse girip 10 da çıkıyorum. akşam 5teki derse kadar tek başıma geziyorum.
- +1 yıl
ben sabah 8 de gidiyorum öğlen 12 de çıkıyorum sonra yurtta yapıcak bir şey olsun daha iyi ya boş insanlardansa hiç kimse olmasın diyerek belkide kendimi avutuyorum ama öyle de yani :(sırf bu yüzden bir daha hazırlanacam ygs lys 2016 bölüm değiştircem farklı bir üniye gidicem 2 yıllım gidiyor ama mecburum :S
+1 yılkimsenin kimseye güveni kalmamış herkes bir şeyden şikayetçi herkesin 1 dostu yok ama herkesin 1 nefret ettiği var. bence güvenmen lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla. Zaten insanlara hep güvendiğim için böyleyim biraz da.
- +1 yıl
insanları tanıyamıyosun o zmn yanlış kişilere değer veriyosun bence bir kendini yalnız hisseden birisiyle tanışmaya çalış
Soran+1 yılBunu internet üzeirnden asla yapmam ama yalnız bir başka kişi de alnında yazmıyor. Nerden bulayım da anlaşayım.
- +1 yıl
bende yalnızım ama internetten saçma olur çözümleme yap biraz etrafındakilere bak elbet yalnız olan birileri var.
+1 yılSakin ol aç radyoyu pop istersen pop arabesk istersen arabesk ya da ceceli dinle
05 Yorumla
Soran+1 yılYok duygusal birşey çıkar sonra gözlerim durmuyor.
- +1 yıl
Ağlamak sifadir kardes rahatlarsin korkma benden sana hediye ey gidi Karadeniz aç bir dinle
Soran+1 yıl:D Sağ ol
- +1 yıl
Sen saol derdin neyse takma ya
Soran+1 yılİnşallah geçecek :)
Dert etme dua et.
37 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapıyorum biliyorum zaten çıkacağım bu süreçten ama nasıl ölücem kalbimin agrısından sanki.
Soran+1 yılMesela iftiraya uğradım. Mesela sırtımdan vuruldum. Bunun gibi sebeplerden ama aşk meselesi değil asla.
- +1 yıl
Ayette diyor ki " Allah kuluna kâfi değil mi? " başka ayet " Fe kul Hasbiyallahu : de ki Allah bana yeter " Allah var gam yok. Dünya imtihan Dünya'sı. Unutma 1000 kere mazlum olsan da 1 kere zalim olma. " Hasbinallahi veli vel vekil " " Allah ne güzel vekildir " alacağını Allah a havale et ve sürekli bu dediğim ayetleri oku. Ve yine unutma şu hadisi " canı yanan sabretsin can yakan yanacağı günü beklesin " bir de dörtlük yazayım
Hiç kimse yoktur kimsesiz
Herkesin var bir kimsesi
Ben bugün kimsesiz kaldım
Medet eey kimsesizler kimsesi.
O na sığın O na güven O na sarıl.
Soran+1 yılÇok güzel ve çok sağ ol.
Soran+1 yılSağ ol hepimizin
+1 yılözelden yazmanda sıkıntı yok bşyler yapabileceksem elimde geldiğince..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsohbet edebilriz bütün gece sabaha kadar müsaitim uykum yok
00 Yorumlakafana takma herşey geçer mutlu olursun
10 YorumlaDök içini rahatla be. Nedir sıkıntın?
00 Yorumla
+1 yılBu sitede takıl iyi gelir :)
00 Yorumla
+1 yılBurada medet aramak da bir hayli fiyasko
02 Yorumla
Soran+1 yılMedet arayan yok burası beni dünyanın en bomba insanı haline getirmiycek. Gereksiz insanlarla zaten muhabbet yapmayacağım. Yorum olsun diye konuşma. İnsanların duygularını felan düşün biraz.
- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılBuyur gel özele dök içini
00 Yorumla
+1 yılMutlu insan diye bir tabir yoktur.
04 Yorumla
Soran+1 yılValla ben bir iftiraya uğradım ve bir daha içinden çıkamadım. O güne kadar çok mutluyum çok şükür diye yaşıyordum. Ama aldılar huzurumu.
- +1 yıl
Neden yaşıyoruz ders almak için yaşadıklarından ders al başkaların yaşadıklarından da ders almaya çalış dostunu dusmanini bil.
Soran+1 yılMesela düşmanına iyi yaklaş yok yinede herkese iyi o derler. Bazıları da sevmiyorsan kişi yalnızsa hiç muhattap olma der. Ben napıcam bilmiyorum. Bu düşmanım olanlarla samimiyetsiz insanlarla nasıl olayım napayım?
- +1 yıl
Mesafeli ol fazla yüzgöz olma
+1 yılSöyle bakalım neymiş derdin buluruz bir çare
06 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık tek kelime ile. Kolay affedemem. Çabuk üzülürüm. Arkadaşlarım mesela en büyük sorun. Kimseyle anlaşamam. Tartışırım demiyorum ama yanlış görünce hemen geri çekilir uzaklaşırım. O kadar haklı olduğum şey olmuştur ama kimseyle yüzleşemem. Görürüm üzülürüm ağlarım sonra da unutmam içimde büyütürüm. Herkes bana oyun oynuyor herkes benim hakkımda konuşuyor gibi geliyor. Mesela sınıfa girince herkes bana bakıyor garip garip.
- +1 yıl
Çok değişik peki psikolojik destek almayı düşündün mü truman sendromuna benzer bir şey senin ki yani oluruna bırak kim ne yapıyorsa yapsın doğruyu ya da yanlışı söylemeye çalışma insanlara kendini düşün azıcık hobiler edin
Soran+1 yılİşte kim napıyorsa yapsın yok bende. Mesela ben kitap okumak çok istiyorum. Bölümüm geregi de çok okumam gerekiyor. Ama okuyamıyorum çünkü kafam hep meşgul. Hep birşeyler düşünüyorum. Ve insanları umursamadan edemiyorum. Mesela dersi dinlerken çok hareket edeirm çünkü konsantre olamıyorum. Herkes arada bana bakıyor gibi hissediyorum hep şeklimi düzeltiyorum. Ve ordan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama insanlar benim hep çok özgüvenli çok girişken olduğumu düşünürler seni ksıkanıyorum imreniyorum diyenler çok olmuştur ama kimse içimi bilmez.
- +1 yıl
Düşünme bu kadar insanları emin ol kimse düşündüğün gibi sana bakmıyor dik dik ayrıca dikkat dağınıklığı var mutlaka spor yapmanı öneririm çünkü en kolay yoldan endorfin salgılar vücudun ve kafan boşalır
Soran+1 yılEvet çok büyük bir dikkat dağınıklığı var.
- +1 yıl
Kendini bir şekilde mutlu etmen gerekiyor kimse için üzülmeye değmez
umarım sorunun düzelir.
10 Yorumla
+1 yılArkadasa yatacagi yeri gosterin
00 YorumlaYalnızlık illeti bendede var
00 Yorumla
+1 yılBiz varız
13 Yorumla
Soran+1 yılAahahaa :D buna güldüm bak hemde ilk kez böyle içten güldüm. Birde bir sürü kişi yazmış. Gerçekten dostlarım var gibi. Manyak felan olabilirim.
- +1 yıl
Üzgünken seni güldürebildiysem ne mutlu
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim :)
+1 yılMevsimlerde seninle değişir, yaşamana bak
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorum :)
- +1 yıl
Senin güzelliğin
- Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılbenim yıllardır yok ki
01 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlığımızı giderecegimizz tek allah var tek ona siginip dertlerimin devasini isteyebiliriz burdan sadece birbirimizi dinleyip birbirimize şöyle yap soyle düşün diyerek teselli etmeye calisiriz ama nafile asıl teselli dua dır ama ne zaman Dertlesmek falan istersen ulaşabilirsin kardeşim elimden geldigi kadar yardımcı olurum
Ah canım gel ben dınlım senı
00 YorumlaYanına bir büyük al efkarlandikça içersin :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmam
Yardım edemem.
10 Yorumla
+1 yılYalnızım üzgünüm ve şu an konuşacak kimsem yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTam yerine düştün...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence kafana takma sorunları hepsi geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçeceğine inanıyorum ama kısa sürsün nolur :(
Cevap sahibi+1 yılumarım her şey gönlünce olur
Soran+1 yılSenin de :) sağ ol
+1 yılboş ver yaşamaya bak arkadaş
00 Yorumla
+1 yılSeni çok pis sıkarım bak :)
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum Allah yardımcın olsun