Hedeflediğinizden bambaşka bir plan yapıp, hayatınızdaki birtakım değişiklikler ya da düşünce değişiklikleri ile hiç farklı bir alana yönünüzü çevirdiniz mi?
Sizce bu durum ne kadar doğru sonuçlar doğurur?

Hedeflediğinizden bambaşka bir plan yapıp, hayatınızdaki birtakım değişiklikler ya da düşünce değişiklikleri ile hiç farklı bir alana yönünüzü çevirdiniz mi?
Sizce bu durum ne kadar doğru sonuçlar doğurur?
Sanırım hedeflerimizin sonunda ulaşmak istediğimiz yer mutlu olacağımız yerdir.
Mutlu olacağımız yere karşımıza çıkacak farklı fırsatlarla ile kestirme yollardan gidebiliriz.
Bu fırsatlara inanırsak, cesaret edersek, risk alırsak değerlendirmek olası.
Risk almaya değip değmeyeceğini ya da yazgının olumlu/olumsuz etkisini anlayabilmek içinde astrolojiyi önemsiyorum.
Astroloji doğum haritam olumlu yorumlar varsa karşıma çıkan fırsatları risk alarak değerlendirmek isterim. Olumsuz yorumlar, uyarılar varsa risk almayıp var olan kariyerime devam ederim.
Ben de kariyer hedefi bitmez Her sabah uyandığımda yeni bir kariyer hedefim vardır makam mevki Büyümek gibi değil ama hep daha yeniyi hep daha ileriye hep daha gelişmeyi düşünürüm bunu başarabiliyor muyum Her zaman değil Belki çoğu zaman değil ama bunu düşünüyor olmak bile bana yeni ufuklar açıyor
Orta 1. sunftan beri elbise modeli çiziyordum ( abiye elbise ) dosyalar halinde çizimlerim vardı hep stilist olmak istiyordum bunun için İstanbul Bakırköy'de ünlü modacı Neslihan Yargıcının kursuna gittim yazıldım babamın aşırı tepkisiyle karşılaştım beni ordan sildirip bilgisayarlı muhasebe kursuna yazdırdı kursa gittim iki yıl da. Üniversite de muhasebe bölümü okudum şu an bir firmanın muhasebesini tutuyorum . stilist olmak istedim muhasebeci oldum 😂
Para kazandırıyorsa tercihe göre yeni bir kariyer yolu izlenebilir ve izlenmeyebilir de. Para kazandırmıyor ise mecburi yeni bir kariyer yolu izlenir
Cevap
5Cevap
Hayatım böyle geçiyor diyebilirim her monotonlaştırdığım işten sıkılıp başka bi sektöre atlıyorum. Benim için güzel ben değil onlar bana geliyor sonrasınsa

az kaldı bırakacam bu pis işleri :)
Dusundum ve yaptim. Ama sifirdan baslamayi kendine yediremeyenler hic bulasmasin o tarz seylere.
Çokça değiştirdim hâlâ da değişiyor. Beni olumlu şekilde etkiliyor ama tabi herkes için aynı şeyi diyemem.
Bazı planlarım var acıkcası ilerde kim bilir kendi işimin sahibi olabilirim belkide
@GOKHANoturumactı ne diyorsun yükselme ihtimalim var mı? 😃
Olan kariyerimden memnunum.
Memnunsan sıkıntı yok. Seni müşteri temsilcilerinin şefi olarak konuşmuştum Cemal aga ve Turgay aga ile 🤔
Almanca bölümünde tek başına calışmam dışında sorun yok 😃 kendimin şefi olmayı kabul ediyorum diğerlerine bulaştırma beni 😂 evet şimdi maaşımı konuşalım 🤑
Almanya’da 2 firma var kız zaten 😂😂
Maaş için yılbaşını bekleyin 😂 Ocak başında net maaşlar belli olacaktır. İtiraz yok , çalışmaya devam 😂
Tamam işte kos kocaaaa 2 firmaya 1 kişi bakıyor ona göre zam yaparsanız şirketinin en poncik pozitif insanı olabilirim bak 😃
Koskoca 2 firma mı 😂 ben ne yapayım 🥺
Kac firma , kaç personel var sorumlu olduğum ve makıneler 🥺
Kariyerim 3 kola ayrıldığı için yeni bir kolu daha düşünmedim.
Hiç o kadar cesur olamadım.
İyi böyle , memnunum
Düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?