+1 yılEvet, gayet mantıklı. Kimsenin aöf mü, örgün mü baktığı yok. mezun ol yeter. örgünde okuyup, yeterlilik kazanmayan; aöften bitirip yeterliliğin hat safhasında olan tanıdıklarım var. Hatta bir arkadaşım, hem çalışıp, hem dışarıdan okul okudu. Şu anda bir şirkette proje yöneticisi.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence mantıklıdır
00 Yorumla
+1 yılÖzel sektörde iş bulman zor. Devlet seni örgün okumuşa denk tutar ama onun için de sınava girip yerleşmen lazım.
00 YorumlaOkumanın pek fazla bir karşılığı olmadığı bir ülkede yaşadığımız için ister açıktan ister normal oku farketmez.
00 Yorumlabitirdiğinde örgündeki kadar iş bulma imkanı varsa sıkıntı yok
01 Yorumla
+1 yılBen öyle okuyorum ama derslere çalışmaya zaman kalmıyor
02 Yorumla- +1 yıl
maalesef
+1 yılBence evet bu sene bende okuyacağım bu kadar geç yaptığım jcjn pismanim
05 Yorumla- +1 yıl
650 falandi herhalde o kadar çok gelmedi bana zaten bi sey yapılmıyor o parayla yani
- +1 yıl
Anladim evet olmayınca zor tabi kesin iş olsa neyse birde zoruna gitmez insanın
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ben açıktan okuyorum ve garipsenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü git gel hocalara yalakalık yap çevre edin hiç bana göre değil
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGiriş ücreti yok dönem dönem harçlarını yatıyorsun ve evden çalışıyorsun bolca da vaktin oluyor istediğin saatte kalkıyorsun yatıyorsun sadece ders düzenin oluyor okula gitmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılVize ve final zamanı sınav tarihlerin belirleniyor lise ya da üniversite de sınava giriyorsun
Cevap sahibi+1 yıl3 tane açıköğretim fakültesi var Atatürk üniversitesi Anadolu üniversitesi ve İstanbul üniversitesi puanın hangisine tutuyorsa ve bölümün neyse ona göre üniversitesini belirliyorsun
Cevap sahibi+1 yılSonra e devlet şifresi kimlik bilgileri gerekli üniversitenin sitesine giriyorsun
Cevap sahibi+1 yılKayıt oluyorsun ve harç yatırma tarihleri ne zamansa yatırıp derse başlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılTamam puanına bak ve bu 3 üniversiteden hangisinin taban puanı seninkiyle uyuşuyor onu seç sonra e devlet şifrenle kayıt olman lazım ama kayıt tarihleri geçti mi bilmiyorum sen siteden kontrol et Google a bu 3 üniversiteden hangisine kayıt olacaksan mesela Ata AÖF kayıt ol ya da analdolu üniversitesi kayıt ol diye yaz orada bir link bulunacaktır seni yönlendirir sonra kullanıcı hesabı oluşturup şifre belirleyeceksin ve harç paranı da yatirdiktan sonra eğitimine başlayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılGayet uygun ben sosyal hizmet okuyorum 1200 falan
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bunlar daha başlangıç ders çalışma metodları ve sınav yerlerinin belirlenmesi hakkında da bilgilendirebilirim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim başarılar
- +1 yıl
Sınavlar zor mu oluyor peki?
- +1 yıl
@Karameell_00 ben girmedim sinava
Cevap sahibi+1 yıl@Karameell_00 Hayır sınavlar zor olmuyor ama çalışmadan da geçemezsin ben Atatürk üniversitesinde okuyorum her dersten 20 soru oluyor bazıları deneme sınavlarının birebir aynısı oluyor ama çalışman lazım geçme notu 35
- +1 yıl
Test gibi demi?
Cevap sahibi+1 yılEvet hepsi test
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zamanda en mantıklı olanı.
00 Yorumla
+1 yılEn mantıklısı
01 Yorumla
+1 yılHayır o hayatı yaşamak çok başka
00 YorumlaSenin için evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi bölümü okumayı düşünüyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı imkanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMantıklı ve de kolay
00 Yorumlaekonomik