Üni yarıda bıraktım 24 yaşındayım bir işe başladım başka bir şehirde kuzenimin yanında ama hiç mutlu değilim evime dönmek istiyorum ama İstanbul'da vasıfsız birine iş kim verir bilmiyorum uzaktan bir bölüm okuyorum şu an
Bir arkadaşım bölümünü bitir gel senin için müdürle konuşayım dedi bölümü bitirmeden de gidebilirim ama bitirirsen daha iyi olur dedi kendimi geliştirmek için neler yapabilirim CV doldurmam gerekiyor
Yaşadığım yerde hiç mutlu değilim erkek arkadaşım ailem İstanbul'da onları da göremiyorum sık sık mutsuzum kilo aldım özgüvenim yerle bir oldu ne yapmalıyım yazan herkese teşekkür ederim şimdiden
Bir arkadaşım bölümünü bitir gel senin için müdürle konuşayım dedi bölümü bitirmeden de gidebilirim ama bitirirsen daha iyi olur dedi kendimi geliştirmek için neler yapabilirim CV doldurmam gerekiyor
Yaşadığım yerde hiç mutlu değilim erkek arkadaşım ailem İstanbul'da onları da göremiyorum sık sık mutsuzum kilo aldım özgüvenim yerle bir oldu ne yapmalıyım yazan herkese teşekkür ederim şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer