4 yıllık İktisat bölümü nasıl bir bölüm okulu bitirince ataması filan nasıl?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSalla gitsin o bölümü. Ben oradan mezunum. Üstüne de Finans masterı yaptım. Call center işinden başka bir şey bulamadım. Başlamadan vaz geç bu sevdadan. Realistik bir bölüme gir girebiliyorsan. Tıp, Hukuk, Eczacılık, Diş Hekimliği, Mimarlık, Denizcilik gibi...
22 Yorumla
Soran+1 yılDershaneler kapanıyor o bölümleri ancak seneye kazanabilirim seneyede dershaneler yok nasıl olur peki?
- +1 yıl
%50 burslu veya burssuz denizcilik fakültelerini dene. Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesine git. Orada var. Direkt Uzak yol 3. Güverte zabiti çıkıyorsun stajını tamamlayıp GASM sınavını verdikten sonra.
ben iktisat 2. sınıf ögrencisiyim bölüm iyi ve zor ama rakip çok.. kpssye çok iyi çalışmak gerekiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki okuduğuna pişman mısın?
Soran+1 yılKpss den kaç puan almak lazım atanmak için ve bu bölümü okumamı tavsiye eder misin ataması filan nasıl yani okul bittikten sonra?
Mümkünse sağlık alanlarına yönel ben iktisat mezunuyum kpss alan çalımak için ciddi efor sarfetmen gerek kpss ilede bitmiyor kurumun kendi sınavı sonra mülakat yapan var ama çok zor sağlıga yönel sen
010 Yorumla
Soran+1 yılSağlık bölümlerini seneye kazanabilirim ancak bu sene kazanmam mümkün değil ve seneye de dershaneler kapanıyor nasıl olacak peki sence?
Soran+1 yılOnada puanım yetmiyor bu sene kazanamam onu ancak seneye kazanırım ama işte dedğim gibi seneyede dershaneler kapanıyor.
Soran+1 yılNasıl anlamadım yani bu sene alt yapı oluşturayım seneye de kazanıp mı gideyim?
Soran+1 yılAnladım. Peki seneye dershaneler kapanıyor o zaman nasıl olacak anlamadığım soruları kime soracağım özel hoca tutacak para da yok?
- +1 yıl
tanıdıklarından var mı sayısalcı onlara sor şu an durumu çok bilmiyorum çok kritik bir karar iyi düşün atamalarımız çok az yapan var elbet ama üniversite sınavına hazırlanmaktan daha çok emek vermen gerekiyor yani çok zor bir karar bu sene anestezi ya da radyoloji için uğraş derim çok emek ver inşallah 2sene sonra atanırsın rahat yani o yüzden sağlığa ısrarlıyım
Soran+1 yılTeşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 4 yıllık İktisat bölümü nasıl bir bölüm okulu bitirince ataması filan nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat