En iyi üniversite Ankara üniversitesi 42 binle alıyormuş ve hazırlığı da varmış.
Veterinerlik isteyen bir arkadaşım var ona yardımcı olmak istiyorum ancak benim de çok bir bilgim yok.
En iyi üniversite de okunsa iş bulma olasılığı yüksek midir sizce?
Veterinerlik isteyen bir arkadaşım var ona yardımcı olmak istiyorum ancak benim de çok bir bilgim yok.
En iyi üniversite de okunsa iş bulma olasılığı yüksek midir sizce?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktorluk , polislik , askerlik , itfaiyecilik dışında garanti meslek yok.
Sağlık sektörü her zaman bir adım önde. Veterinerlik de sonuçta sağlığa gidiyor ki insanlar artık daha fazla evcil hayvan sahipleniyor günümüzde. Açıkta kalır mı
Dükkanını açamazsan anlamı yok veterinerliğin. Kamuda da atması yok pek ama özel sektörde iş bulabilirsiniz.
Ben değil arkadaşım istiyor
Başka bir arkadaşımın teyzesi veterinerlik okumuş sonra direkt ünlü bir klinik tarafından işe alınmış. Böyle bir şey olamaz mı
Veteriner açıkta kalmaz ama gecesi gündüzü bayramı seyranı yoktur. Doktor gibi düşün.
Hayvanları çok seviyor bunu dert edeceğini sanmıyorum ki bu da onu biliyordur. Açıkta kalmayayım sadece o beni endişelendiriyor diyor
Kendi kliniğini açar
Ya da başka bir klinikte işe girse?
Boşta kalmaz merak etme. Hiçbir şey olmazsa gönüllü olarak sokak hayvanlarını tedavi eder.
O zaman bir maaşı olmayacak çok saçma. Ne için okuyoruz ki biz hele ki bu devirde, bu ekonomiyle zor...
Boşta kalmaz kolay kolay. Eğer kalırsa hobi olarak sokak hayvanlarıyla uğraşır. Allah'ta bir yerden sebep veriri aç bırakmaz.
Ailem veteriner baya önü açık
En iyi üniversiteye gidilse ve mezun olduktan sonra bir kliniğe girilebilir mi yani rahat?
Ailem Uludağ mezunu annem devlette memur olarak çalışıyor babam serbest meslek yapıyor köyde kliniği var ilaçta satıyor baya iyi para dönüyor bu sektörde kesinlikle kazanırsan oku derim ama aşırı zormuş okuması
Zoruluğu ne ki peki
Yani tıp okumaktan farkı yokmuş okunmasının bir sürü ilaç adı anatomi dersi ve dahası ama pet klinik yaparsanda şöyle bi sorun var babamın bir arkadaşı pet klinik yapıyormuş çok riskli bir ameliyat yapıcakmış ve ölebileceğini söylemiş sahibine kedi ameliyatta ölünce veterinere saldırmış kedi köpek sahipleri kendi çocuğu gibi görüyor hayvanları en ufak hamlende hayvan ölebilir ve dava bile yiyebilirsin babam o yüzden büyük baş kliniği yapıyor inek ölünce sahibi bişey demiyor
Anneniz peki hayvanlarla ilgili tam olarak ne yapıyor
İneklerin süt desteklemesi küpeleme numaralarını sisteme kaydediyor aşıya çıkıyor mezbahaya gidiyor görev olunca tarım ilçe müdürlüğünde veteriner hekim
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim
Dayıları da Ankara’da olursa tamamdır
Ne alaka
Anlamazsın
Polislik falan değil bu. Torpil olayı pek veterinerlikte olduğunu sanmıyorum. Mühendislik gibi ama sağlık bir tık daha önde.