Arkadaşlar iş görüşmesinde böyle bir soru çıktı sizce nasıl cevap vermeliyim yardımcı olur musunuz?
''Stres altında kaldığınız ve kendinizi motive ederek sonuca ulaştığınız olaydan bahsedermisiniz? Motivasyonunuzu nasıl korudunuz?''
Arkadaşlar iş görüşmesinde böyle bir soru çıktı sizce nasıl cevap vermeliyim yardımcı olur musunuz?
''Stres altında kaldığınız ve kendinizi motive ederek sonuca ulaştığınız olaydan bahsedermisiniz? Motivasyonunuzu nasıl korudunuz?''
Sırf adın Melike diye bu soruna cevap yazıyorum : Öyle bir durumda o stresi gececi olarak zihnimden çok kutusuna atıyorum ve beni mutlu edecek birşeyleri hatırlıyorum hemen bunu bitireyim akşama mesela sevdiğim bir dizinin yeni bölümü var veya maç var ve s.
melike adına düşüyorum o yüzden:)
ismin cidden çok güzel, bunu bir iltifat olarak kabul et 😄☺️
Cevap
4Cevap
Merhabalar
Stres altında olduğum zaman genellikle sakinleştirici müzik dinlemekteyim. Peşine rahatlamak amaçlı bir kahve içerim.
Motivasyonumu toplamak için kitaplara sarılırım
Riva ederim
Söylenen sözleri kenara bırakıp aklımda olan planı yapıyorum.
Olur ise ne mutlu. 🏋️♂️
Olmaz ise bunun yenısını alın diyorum 😂
Usa ye yenı tasındıgımda her yer basvurmustum... Hıc donus olmuyordu.. Her gun tanrıya dua ediyordum.. Yeni bır ulke baslangıc derken bırı aramıstı ıs ıcın.. O gece uyuyamadım... Sabah kalkınca ıs gorusmesını aynada kendım prova ettım..
Korurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?