Beklentine isteğine göre seçmelisin. Tıp seçersen gece gündüz çalışacaksın. Mesaiye gideceksin bitiminde nöbetin başlayacak ertesi gün yeniden mesaine devam edeceksin. Bilgisayar mühendisi olarak esnek çalışma saatlerin olabiliyor genelde girdiğin çıktığın saatler belli kendini hep geliştirmek zorundasın.
1
3 Yorumla
Soran
4 ay
Haklısınız çok teşekkür ediyorum. Sizce bilgisayar mı seçeyim yazılım mı Siz bilgisayar diye yazmışsınız ama
Yazılım donanım tarafından uzak kalıyor biraz yazılım gömülü yazılım yapmak için donanım bilgisi şart bilgisayar sistemlerine daha hakim oluyor. O yüzden bilgisayar tercih ettim ben ☺️ yilllarca bir sürü mühendislik ve ARGE projesinde bulundum. 2. Sınıf stajinda staj yaptığım yerde ise girdim. Mezun olduğumda uluslararası düzeyde makalem vardı. Ben severek yapıyordum çünkü küçüklüğümden beri istediğim şeydi. Girip yapamıyorum diye bırakan da çok oldu. O yüzden sen ne istiyorsun önemli olan o ☺️
Anlatamıyorum içrisinde çok fazla dal var yazılım ayrı güvenlik ayrı veritabanı bilimleri ayrı Tıp gibi düşünebilirsin ilgini ne çekiyorsa ona göre şekilendireceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Beklentine isteğine göre seçmelisin. Tıp seçersen gece gündüz çalışacaksın. Mesaiye gideceksin bitiminde nöbetin başlayacak ertesi gün yeniden mesaine devam edeceksin. Bilgisayar mühendisi olarak esnek çalışma saatlerin olabiliyor genelde girdiğin çıktığın saatler belli kendini hep geliştirmek zorundasın.
Haklısınız çok teşekkür ediyorum. Sizce bilgisayar mı seçeyim yazılım mı
Siz bilgisayar diye yazmışsınız ama
Yazılım donanım tarafından uzak kalıyor biraz yazılım gömülü yazılım yapmak için donanım bilgisi şart bilgisayar sistemlerine daha hakim oluyor. O yüzden bilgisayar tercih ettim ben ☺️ yilllarca bir sürü mühendislik ve ARGE projesinde bulundum. 2. Sınıf stajinda staj yaptığım yerde ise girdim. Mezun olduğumda uluslararası düzeyde makalem vardı. Ben severek yapıyordum çünkü küçüklüğümden beri istediğim şeydi. Girip yapamıyorum diye bırakan da çok oldu. O yüzden sen ne istiyorsun önemli olan o ☺️
Çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏
İkisinde de iyi para var hangisi daha çok ilgini çekiyosa ona yönel
İkisine de ilgiliyim güzel meslekler karar veremediğim için sordum
Kızların yazılım meragi bana değişik geliyor
Neden ki
Kızlar inşaat mühendisliği yazılım mühendisliği falan erkekleri duymaya alıştık ya anlar misin bilgisayardan
Senin ilgi alanın hangisiyse o daha iyidir, bu soru da saçma zaten işi yapacak olan sensin işin ismi değil işten keyif alman önemli
Bir bilgisayar mühendisi olarak Gayet memnunum yıllar önce bende senin gibi ikisinin arasında kaldım mühendisliği seçtim iyi ki seçtim
Maaş ne kadar alıyorsunuz iyi kazanıyor mu o meslek
ben şöyle kazanıyorum 33bin maaşım 16 maaş kazanıyorum yıllık bazı yan haklarımda var
Ooo çok iyiymiş
Hangi üniversite mezunusunuz bilgisayar mühendisliğinde üni çok önemli
Ben yüksek Lisanslıyım İlk Üniversitem Gazi Yüksek Lisans İtü
Süpermiş. Sizce bende bilgisayar mühendisliği mi seçmeliyim yazılım öı
Sadece kısa bir şey merak ettim uzatmayacağım konuşmayı
Bilgisayar mı seçeyim yazılım mı
Anlatamıyorum içrisinde çok fazla dal var yazılım ayrı güvenlik ayrı veritabanı bilimleri ayrı Tıp gibi düşünebilirsin ilgini ne çekiyorsa ona göre şekilendireceksin
Teşekkürler vaktinizi aldım 🙏
Iyi diye bi şey yok. Sevdiğin meslek var. Ikisi çok farklı. Hayat tarzı farkli
Böyle bir soru olamaz hangisine ilgin varsa ona yönel
Tıp tabıkı
Maaşı az diyorlar ama bilemedim
Bence hayır az degıl
15 diyorlar ne kadar alıyor uzman doktorlar
Yazılım
Neden sizce ☺️
Yazılım daha iyi