Öncelikle merhaba yarın ilk defa mağaza da işe başlayacağım daha önce veya su an bu işte çalışan arkadaşlardan tavsiye istiyorum deneme süreci de var nasıl hareket etmeliyiz yardımcı olursanız mutlu olurum sevgiler 🌸🌸
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirileri hakkında olumlu ya da olumsuz görüşünü herkesle paylaşma bırak içinde kalsın, iyi bir gözlemci ol, sana söylenebilecek kötü şeylere karşı alınganlığını minimuma hatta sıfıra indir, hata yapmaktan korkma, sadece öğrenmeye çalış, surat asma ama çok da neşeli olma dengeyi koru.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi özel hayatından ve aile sorunlarından asla kimseye bahsetme. Her ortama ve fikre saygı duyup uyum sağlamaya çalış
En İyi Cevaplar
İlk işin sanırım. Bir kaç tavsiye;
işe öyle abartılı makyaj ve açık saçık giyinme, senin çalışmaya değil başka şeyler için geldiğin etiketi yapıştırılır. İlerki zamanda arkadaşların nasıl giyinip geliyorsa sende onlar gibi işe gider gelirsin.
sabah 8 de iş başı ise yarım saat önceden git. Zira iş yeri açma mağazayı açılışa hazır getirmek ve varsa mağazanın kendi elbiseleri onları giyinmek için zaman olması gerek. yeni işe başlayacağın İçin herkes senle tanışmak isteyecek normal olarak, iş arkadaşlarınla ilk etapta fazla samimi olma, Güler yüzlü ol, cana yakın ol ama labali olma. Herşeyi biliyormuş gibi asla davranma yani çok bilmişlik yapma. Gerçekten biliyorsan işi yap, bilmiyorsan yardım iste. nasıl yapılacağını öğretsinler. Bu sana deneyim olarak artı kazandırır. Mağazaya gelen müşteriler size bir şey sorduğunda “ay kusura bakmayın ben yeni işe girdim vs” deme. İş hakkında bilgin yoksa müşterilere “bi saniye bekleyin ben size daha deneyimli bir arkadaşımı yönlendireyim” de. Bu hem müşterinin, hem mağazanın Hemde senin değerini artırır. Yani iş yerinde sürekli işe yeni başladım bilmiyorum deyip dolanma. İşi öğrenmeye çalış o kadar. Mola zamanlarını öğren. müdür, iş yeri sahibi, veya çalışan arkadaşına mola saatini sor. sorarken öyle işten kaçar gibi sorma, “molalarımız nasıl oluyor, ona göre iş sürecimi planlayayım, zira elimdeki iş bitmeden molaya falan çıkmak istemiyorum” ifadesini kullan. bu senin daha bi kaliteli yapar.yeni işin hayırlı olsun. bu atacağın ilk adım umarım ileride büyük yerlere gelmene vesile olur. bizde verdiğimiz öğütlerle sana yardımcı olmaya çalışmış olalım. aklına takılan şeyler varsa çekinmeden sorabilirsin.
202 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim eline sağlık çok uzun detaylı yazmışsın yazdıklarını uygulayacağım ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen mağazada işe girdiğimde çok güler yüzlü uyumluydum ama bir çalışma arkadaşım vardı fırlama bir çocuk. Gözü başı ayrı oynar, bana asılırdı. Bilmediğim şeyleri sorunca nasıl bilmezsin bunu derdi. Kadın çalışanların da farkı yoktu, pek yardımcı olmayıp, sorunca aynı tepkiyi verirlerdi. Umarım sana böyle çalışma arkadaşları denk gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMüdür seni köşeye kıstırırsa otomatik olarak bacak arasına tekmeyi yapıştır. Bunu birkaç kez hayal ederek yaptığını düşünmezsen, başına geldiğinde ma. l gibi donup kalırsın. Sonra da taciz davası için avukatlar var onlara gidersin. Hiç affetme. Sen affedersen başkasına da yapar. Tabi olacak diye bir kural yok ama olursa bunu unutma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
44Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sakin olun ve stresli düşünmeyin.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye güvenme.
Sadece sana verilen görev ile ilgilen.
Kişilerle fazla samimi olma.
İşin dışında konularla fazla muhatap olma, yorum yapma, kendine dair şeylerden aşırı detaylara girerek bahsetme.
Her güleryüze kanma.
İnsanları tanıyana kadar herkes senin için sıfır olsun.
cut.30 Yorumla Gün boyu hep guleryuzlu ol herkese kibar davran cok calış herkesle iyi gecin. Akşam mesai biterken sessizce arkani dön kapiya doğru yürü. O sirada calistigin dukkandan herhangi bir şeyi eline al ve sert sekilde yare at herkes gorsun. sonra yurumeye devam et hiç arkana bakma. Yarin gelince hicbisey olmamis gibi isine devam et..
02 Yorumla- 1 yıl
niye abi
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ben 15 yasimda oyuncak magazasinda calistim (TR de degil) buranin en buyuk oyuncak magazasi ve ilk calistigim yerdi, daha sonra markete girdim TR’nin migrosu gibi bir seydi ama a101den falan da buyuktu simdi de baska bir yerde calisiyom ve gayet normal kendin ol kendini bi kaliba sokma kasma, normalde nasilsan oyle ol. Merak ettigin bilmedigin seyleri de sor soracaksin tabi, sormadan nasil ogrenecen…
00 YorumlaDikkatli ol
Ve işe erken git
İlk etapta bunlar önemli.
Hayırlı olsun yeni işin.30 Yorumla
+1 yılReon kontrol / kıyafet düzenleme / Kasiyerlik alanı var bildiğim bu kadar mağzada çalışmadım ama rutin bu tarz etraftan elbiseleri toplayı düzenliyorsun
00 YorumlaSeni 10 farklı giyim mağazası aramış da sanki burada sadece tecrübe edinmek istiyormuş gibi çalışmalısın. Patron şunu demeli "bu kız başka yerlerden aranıyor onu önce biz kapmalıyız"
01 Yorumla- 1 yıl
amen
+1 yılKilolu müşterilere o sana olmaz de ve kıyafet giymelerine izin verme. Mazallah yırtarlar senden keserler sonra. Aman diyim
10 YorumlaOkulda ya da arkadaslarinin yaninda nasil davraniyorsan oyle davran. Guler yuzlu ve tatli dilli ol, isini yap gerisi onemli değil .
00 Yorumla
+1 yılİlk işin ise saatinden önce orada ol. İş ile ilgili sorular sor. Herşeyden önemlisi kendini rahat hisset çok kasma.
00 YorumlaHayırlı olsun yeni işin. Normal hayatta nasılsa öyle ol ekstra çabalara gerek yok doğal ol
10 Yorumla
+1 yılİlk iş günü kadar iğrenç bişey yok yaa, kimseyi bilmiyosun, herşeye çok saf bakıyosun değişik yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIse vaktinde gir ve cik, ari gibi ol, musterilerle iyi iletisim kur, ekip arkadaslarindan ozellikle reyon yoneticisnden bilmediklerini sor, tarz giyin, guzel kombinler yap
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi davran ve sabırlı ol ben öyle yapıyorum
00 YorumlaKendin gibi davran giyimin güzel ve ütüsüz olmasın
00 Yorumla
+1 yılYalandan yapmacık siritacaksin herkese dişlerini iyi fırçala her müşteriye 32 dişini gostermen gerek
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 346 cevap paylaştı. Müşteri olarak baktığımızda güler yüzlü olmak çok önemli
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kasma zaten basit iş az maaş. Otursan bile o maaşı hak edersin
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun..
Özverili ve sabırlı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın ağasını önünde duran sefil köylü gibi durma ilk gün böyle durusan seni ezebilirler
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasmadan ortamı ve arkadaşları tanımaya çalış
00 Yorumla Kimseye karşı taviz verme. emin ol işe yarayacak
00 Yorumla
+1 yılGüleryüz ve kibar olarak başla.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılKolay gelsin.
00 Yorumla
+1 yılHerkese ters ters davrandı insanlarla kötü konuş
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaah neden
- +1 yıl
İnsanlar o.. bu cocuğu da ondan biz ezenyurt çocuğuyuz
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılCaliskan ol. Gozlemci ol.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun inşallah hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi davran soğuk donuk olma
00 YorumlaHayırlı olsun kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılrahat ol kasma kendini
00 YorumlaHerkesle hemen samimi olma mesafeni koru
00 YorumlaGiyim mağazası mi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılHangi mağaza? Ona göre yorum yapicam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendinden emin davran...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler deneyeceğim
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana her söyleneni yap yorulma gibi olmasın içinde
03 Yorumla
Soran+1 yıl👍🌼
Cevap sahibi+1 yıladın ne senin
- +1 yıl
Her söylenileni yapmamalı.!
Görevi harici iş yapmamalı.
Bir yerden sonra kız da farkına varacak millet mola yaparken bu kızcağıza yıkacaklar.
Sadece görevini yerine getirmeli.!!
+1 yılÇalıştığın mağaza ne üzerine
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkurnaz, süslü dilli ve güler yüzlü ol
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yıldeneme süreci bana çok komik geliyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu senin ilk iş deneyimin mi olacak?
00 Yorumla
+1 yılGiyim magaza mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kurumsal mi sahis mi
Soran+1 yılKurumsal
- +1 yıl
Kac saat peki
Soran+1 yıl7 part time 125 TL
- +1 yıl
Hayirli olsun
+1 yılHangi firma
01 Yorumla
Soran+1 yılZincir giyim mağazası
heyecanını yen
00 Yorumla
+1 yılne üzerine peki?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılTelefonla ilgilenme her şeyi öğrenmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi davran gevşek olma yeter
00 Yorumla
+1 yılmüşterilere güler yüzlü ol yeter bence
00 Yorumlaçok tempolu
00 YorumlaRahat davran
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç hangi mağaza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormall
00 YorumlaHangi magaza
00 YorumlaMağaza müdürüyüm
01 Yorumla
Soran+1 yılBilgi
+1 yılRelax ol
00 Yorumla
+1 yılHangi magaza 😃
00 YorumlaDoğal
00 YorumlaKendin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin işten çıkarsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yarın ilk defa mağazada işe başlayacağım. Nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat