Yatılı iş 6000₺ maaş iyi mi sizce?

4 5 yaş iki çocuk var anneleri gece çalıyormus ne iş yapıyorsun dedim müzikli bir yerde çalışıyorum dedi o işi yapmiyirdur bana hastalık bulaşmaz değil mi aynı evi paylaşacağız herşeyi? çocuklar okula gönderecek mı belli değil bakacakmis , akşam 9 da işe gidecek biz uyuyacağız çocuklarla ben yani sabah 8 de de gelecek en az 7 saat uyusa öğlen 3 te kalkar öğlen 3 e kadar bakmak zorundayim yani okula göndermezse gönderirse süper olur kendime de vakit ayırabilirim , ben bakarım gündüz kendine vakit ayırirsin diyor ama benim dediğim gibi öğlen 3 te uyansa yemek vs yese 4 ten akşam 8 e kadar 4 saat ancak bakar sanmıyorum , ailem yok bu tarz bir işte çalışmak zorundayım ne yapıyim sizce? haftada 1 gün izin ve hergun 4 saat falan kendine vakit ayırirsin istersen dışarı çıkarsin diyor yeme içme her şey oradan +6000₺ maaş + benim ayrıca 1400₺ gelirim var başka birşeyden iznimdede onu harcarim
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yatılı iş 6000₺ maaş iyi mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm yorumlar okuyup mantıklı yorum bekliyorum erkek yani mı kadın yani mi
Yatılı iş 6000₺ maaş iyi mi sizce?