Güncellemeler
+1 yıl
Birde şimdi düşündüm de asgari ücret 8000₺ olursa mesela diyelim markette çalışıyorum 3000₺ de patronum sigorta yatıracak , burada sigorta da yok benim yeme içmem vs bu evde Max 2000₺ tutar ( ayın 7 günü o evde kalmiycam izinde olacağım 23 günde bu kadar tutar harcamam ) 7000₺ 2000₺=9000 olur gündüzlü işte 11.000₺ yani 8000₺… [ ]
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen şimdi kaçıtmamak adına bu işe gir. Zamlar açiklaninca baktin asgari ücretin altında calısiyorsun -adi üstünde asgari- talepte bulunutsun. Kabul etmezse isine gelmedigi an yeni iş bakarsin. Seni zorla tutamaz ya.
Tutamaz evette bırakıp iş değiştirmekte istemiyorum. özellikle sordum asgari ycret artınca arttırmayacak misiniz diye hayır bu kadar verebilirim dedi. onu bilerek gel başla dedi sonra yok şuyum hastalsndi vs diyip iş birakma bahane üretip dedi
Birde şimdi düşündüm de asgari ücret 8000₺ olursa mesela diyelim markette çalışıyorum +3000₺ de patronum sigorta yatıracak , burada sigorta da yok benim yeme içmem vs bu evde Max 2000₺ tutar ( ayın 7 günü o evde kalmiycam izinde olacağım 23 günde bu kadar tutar harcamam ) 7000₺+2000₺=9000 olur gündüzlü işte 11.000₺ yani 8000₺ yapması şart diye düşünüyorum iş zorda olsa kolayda olsa sence?
Diyebilir ama sonuçta o da yeni eleman ararken zorlanacak;gerekirse orta yol bulunur. O yuzden ise baslayip duruma göre karar vermen senin lehine. Tabi baska iş bakmaya imkânin varsa kabul etmezsin, ama şimdi buraya girmek daha iyiyse yarina bakmayacaksin.
şu an burası mantıklı sana özelden soracaklarim var gizliden çıkar mısın ☺️ yardımcı olmak istersen tabi ablacım 😘
Asgari ücreti bekle başka iş bul.
Ne zaman belli olacak mı asgari ücret. ? Başka iş bulmsk zor ve kalacak yerim yok param da şu an , o yüzden Max 8000₺ yapmasini isteyip başlamam gerek yoksa başkasını alır işe. Gün içinde kendime ayıracagim 7.5 saatim olacak kaçırmak istemiyorum o yüzden dersim de var diye başka işlerde bunksdsr saat boslugum olmaz
İyi gayet.
Gün içinde yaklaşık 7.5 saat boş vaktim var kendime ayıracagim , online uzaktan derse katılmam gerek zaten bu benim çok onemli böyle IŞİD'e zor bulurim diye düşünüyorum part time da çalışsam asgari 8000₺ desek bana 4000₺ verecekler gündüzlü part time işte o yüzden bu iş gayet iyi diye düşünüyorum sigorta yapmasa bile?7500₺ ye
hayırlı olsun