Eğitim & Kariyer 5.500 TL maaş sizce iyi mi? vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yemek var yol yok. Sizce iyimi. Sabah 9 aksam 6 mesai? Güncellemeler+1 yıl İs sekreterlik 5.500 TL maaş sizce iyi mi? Cevapla Maaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl ayır değil en az 10.000 olmalı hayat çok pahalı. Ama bekarsan ve işsizsen daha iyisini bulana kadar idare et. 1 0 Yorumla
uncovered Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 71% +1 yıl Boş oturmaktan iyidir. En azından belirli bir konuda tecrübe sahibi olmanızı sağlar. 1 1 Yorumla uncovered +1 yıl Sekreterlik için makul. Yorumla
yalnizlik11 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Ne is yapiosun? Ve ayda eline para kaliosa 1000lirz falan iyi bence 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 909 cevap paylaştı. Ailenlen yaşıyorsun ve giderin yoksa iyi ama diğer türlü iyi değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl süperrrr benim 4700 küsür ve yol yemek içinde bide kamuda çalışıyorum ailem bile aldığım maaşa inanmıyor ne işiydi 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iş ney?
osman98 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Yürüme mesafesi değilse en az 1 2 vasıta ile gitmek zorundaysan pek de iyi değil. 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Asgari ücret gibi bir durum.. İş rahatsa idare eder. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. iş konumuna göre değişir ama askeri ücret işte 1 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Normal hiç yoktan iyidir 1 1 Yorumla Yaşam90 +1 yıl Ha sekreter Ha metres Yorumla
BaronAlatriste Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Büyük şehir değilse iyidir 1 2 Yorumla vaytmoka +1 yıl Buyuksehir Yorumla BaronAlatriste +1 yıl O zaman geçinecek kadar iyi Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. İşide yazsaydın insanlar sormuş o kadar 0 1 Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Daha yüksek maaş istemelisin? kozmetik masrafın çok olur senin? Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı. Duruma göre değişir 2 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç yoktan iyi. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yetmez bu zamanda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
ayır değil en az 10.000 olmalı hayat çok pahalı. Ama bekarsan ve işsizsen daha iyisini bulana kadar idare et.
Boş oturmaktan iyidir. En azından belirli bir konuda tecrübe sahibi olmanızı sağlar.
Sekreterlik için makul.
Ne is yapiosun? Ve ayda eline para kaliosa 1000lirz falan iyi bence
Ailenlen yaşıyorsun ve giderin yoksa iyi ama diğer türlü iyi değil
süperrrr benim 4700 küsür ve yol yemek içinde bide kamuda çalışıyorum ailem bile aldığım maaşa inanmıyor ne işiydi
iş ney?
Yürüme mesafesi değilse en az 1 2 vasıta ile gitmek zorundaysan pek de iyi değil.
Asgari ücret gibi bir durum.. İş rahatsa idare eder.
Evine yakınsa idare eder
iş konumuna göre değişir ama askeri ücret işte
İhtiyaca bağlı bana yetmez
Daha iyisini bulana kadar iyi bence.
Güzel ideal bence şu durumda
Normal hiç yoktan iyidir
Ha sekreter Ha metres
Büyük şehir değilse iyidir
Buyuksehir
O zaman geçinecek kadar iyi
İşide yazsaydın insanlar sormuş o kadar
Daha yüksek maaş istemelisin? kozmetik masrafın çok olur senin?
Duruma göre değişir
Değil
En az on en az 20 diyenler Hyallerde mi yasiyor
İdare eder
Türkiye şartlarına göre kötü
İyi tabikide
Nerede ne iş yaptığına bağlı bu.
İdare eder
Geçinirsin sadece
ne kadar yoruluyorsun en önemlisi bu bence
değil
Kac olmali