Para & Ekonomi 6.000 TL maaş size yeter mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yetmiyor çok az bu şartlar altında Güncellemeler+1 yıl Ama yeme içme yatma yeri onlara ait çalışma saatleri ise en fazla 10 11 6.000 TL maaş size yeter mi? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bana yetmez. 0 0 Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bi ev + az yakan elektrikli bir araba + en az 5 yıl yeni kıyafet almaya gerek bırakmayacak dolulukta gardrop + 5 yıllık spor salonu turizm faaliyetleri aboneliği + 6000 tl yeter 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl 6 bin bir kişiye yetmez bir de evli çocuklu olsa. Bana 20 bile yetmiyor 6 bin kime yetecek. 0 0 Yorumla
Richi35 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl I kadar almam için 3-5 gün çalışmam yetiyor benim zaten. 0 0 Yorumla
KalisTurb0 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 15 bin de olsa yine yetmez Ona göre zam yaparlar o para anında buhar olur. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 455 cevap paylaştı. Bu şartlarda 20 bin lira maaş bile yetmez.Karın tokluğuna yaşamak da lüks oldu.cut. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kiraların pek çoğu bile bundan fazla. Her gün sadece ekmek yesen bile yetmiyor çoğu zaman. 0 0 Yorumla
Miaa98 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Ek ödemeyle 12 bin alıyorum yetmiyor tek değilim ailemede veriyorum 0 0 Yorumla
Alperen353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Askeri personelim 17 bin taymin ediyor evli olsam galiba yetmezdi. 0 2 Yorumla Miaa98 +1 yıl Uzman çavuş musunuz nerde görev yapıyorsunuz acaba benim erkek arkadaşım batıda 13 14 bin alıyor Yorumla Alperen353535 +1 yıl Bende batidayim benim extra parasut tazminati ve bere parasi var maas ondan boyle Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 10 bin bile yetmiyor kaldı ki 6 bin yetsin 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yetmez 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 796 cevap paylaştı. Bana yetmezdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bana yetmez.
Bi ev + az yakan elektrikli bir araba + en az 5 yıl yeni kıyafet almaya gerek bırakmayacak dolulukta gardrop + 5 yıllık spor salonu turizm faaliyetleri aboneliği + 6000 tl yeter
6 bin bir kişiye yetmez bir de evli çocuklu olsa. Bana 20 bile yetmiyor 6 bin kime yetecek.
I kadar almam için 3-5 gün çalışmam yetiyor benim zaten.
15 bin de olsa yine yetmez
Ona göre zam yaparlar o para anında buhar olur.
Bu şartlarda 20 bin lira maaş bile yetmez.
Karın tokluğuna yaşamak da lüks oldu.
cut.
Kiraların pek çoğu bile bundan fazla. Her gün sadece ekmek yesen bile yetmiyor çoğu zaman.
yetmez ben 4o yakın alıyorum ama paranın degerı yok
12 bin aliyorum yetmiyor Allah yardimcimiz olsun
16k alıyorum gene yetmiyo normaldir 6k nın yetmemesi
Ek ödemeyle 12 bin alıyorum yetmiyor tek değilim ailemede veriyorum
Askeri personelim 17 bin taymin ediyor evli olsam galiba yetmezdi.
Uzman çavuş musunuz nerde görev yapıyorsunuz acaba benim erkek arkadaşım batıda 13 14 bin alıyor
Bende batidayim benim extra parasut tazminati ve bere parasi var maas ondan boyle
10 bin bile yetmiyor kaldı ki 6 bin yetsin
9100 alıyorum zor geçiniyorum ev olduğu halde
Artıyor bile.
🤣🤣
Yetmez
Yetmez
Yetmez
Bana yetmezdi
6 bin tl para mi