Bakicam ama bizim ulke sartlari bu iste. Baktigim is ilanlarinda bile gelen misafirlerin cay ikramini yapcak olan temizlik yapcak olan diye dipnot eklemisler. Eklemeyenlerin bile bunlari yaptircagindan eminim. Buyuk kurumsak bi yer bulursam belki rahat ederim
Ve ben bana cay getirmesi gereken insana asla bana cay getir diye soylemem. Rica ederek soylerim. Ama bunlar emir vermeyide aliskanlik haline getirmis benim gorevim olmadigi halde
Bunlarda o kişilik karakter yok ki düşünce şu para veriyorum her istediğimi yapmak zorunda duam seninle bir gün umarım dilediğin şartlarda bi iş bulur mutlu bi şekilde işe gidip gelirisn bunlardan hak ettiği gibi resti çekersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır bu yaptığı suç bile sayılır
bulunduğun konuma ve patronun iş ahlakına bağlı
Benim elemanlara bunu yaptırsam işi bırakırlar 😂
Ne sektoru nasil bi is peki
Lojistik bölümüne bakan 13 eleman var şirket yurtdışında orada bi bardak su isteyemezsin
Evet yurtdsinda boyle seyler olmuyormus
orada bu işler için eleman tutulur onun dışında yapmaz kimse
Benim patron bi bardak suyunu bile benden istiyor hem de getirirmisin diyerek degil getirr diye istiyor. En son uyardim artik
Niye çünkü öyle alıştırdın başta müsade etmicektin para veriyor diye seni satın aldığını düşünüyor
Cok haklisin bastan bisey demedigim icin boyle oldu zaten
Elimemi yapisir diye dusundum hep ama sonra bu benim asil gorevim gibi oldu
Belki işe ihitiycın vardı ama ne olursa olsun kendini ezdirme ama burada mutsuz gibisin bence şartları daha iyi olan iş bak
Bakicam ama bizim ulke sartlari bu iste. Baktigim is ilanlarinda bile gelen misafirlerin cay ikramini yapcak olan temizlik yapcak olan diye dipnot eklemisler. Eklemeyenlerin bile bunlari yaptircagindan eminim. Buyuk kurumsak bi yer bulursam belki rahat ederim
Vaktin çok biraz çabayla istek varsa bulursun sen değil sana çay getiren olsun bunları hep böyle alıştırmışlar utanmadan not geçiyorlar
İnsallah ya insallah oyle olur dua edin lutfen belki dua saatinize denk gelir
Ve ben bana cay getirmesi gereken insana asla bana cay getir diye soylemem. Rica ederek soylerim. Ama bunlar emir vermeyide aliskanlik haline getirmis benim gorevim olmadigi halde
Bunlarda o kişilik karakter yok ki düşünce şu para veriyorum her istediğimi yapmak zorunda duam seninle bir gün umarım dilediğin şartlarda bi iş bulur mutlu bi şekilde işe gidip gelirisn bunlardan hak ettiği gibi resti çekersin
Coook tesekkur ederim🙏🙏
Rica ederim 😇
Evet
Nedenki
Tabiki
Neden
ofis elemanı nedir