Müdürümün bana kahve yap diye laf sokması?

Bugün işteki 3. günüm günde sadece 15 müşteri geliyo yarısı eli boş çıkıyo günlük zorla bişeyler satarak 3 bin lira kazanıyoruz öyle söyleyeyim ve o da 2016 dan beri burada çalışıyormuş sadece ikimiz çalışıyoruz bu kadar istikrarlı işten çıkmadığı için normal olarak müdür olmuş neyse ben burada hiç kahve içmiyorum arkadaşları ailesi geliyo kapı önünde onlarla kahve içiyo ama içmeden önce bana soruyordu içecek misin diye ben de hayır diyordum içsem bana yaptıracak çünkü neyse bugün kahve almaya gitti gelince kahve içecek misin dedi ben de “yapacak mıyız” dedim yani içiyorsan sen yap müdür olarak ben yapmiyim normalde öyle oluyo dedi ilerleyip gitti ben de arkasından gittim gülerek isteseydin yapardım zaten dedim o da ben söylemeyi sevmiyorum dedi ben de ben içmeyeyim molamda erkek arkadaşımla içmeye giderim dedim iyi tamam o zaman ben yaparım dedi çıktım kapıda sağ tarafta oturdum arkamdan geldi sol tarafta durdu gelsene niye ayrı duruyorsun dedi ben de zaten burada duruyordum ya dedim neyse ben kahve yaptığını görmemiştim bi baktım yandaki 25 yaşındaki esnaf kıza da kahve yapmış kız benle yaşıt kendisi 50 yaşında ona yapmak arkadaşına yapmak gibi gelmiş ama bana yapmak (ki ben böyle bişey istemedim ama yapsa ölmezmiş) bakın bana eda kahve yapsana diye bile söylese tabi abla diye koşarak giderdim ama o laf sokarak yaptı bunu

Müdürümün bana kahve yap diye laf sokması?