Ise baslıcam ama Yorumların hepsı cok kotu cok yorucuymus fazla mesaı yaptırıp ezıyolarmıs acıkcası korktu gozum ama acıl calısmamda lazım gercekten o kadar kotumu calısma sartları bılen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yorucu olmayan iş yok. Mesai yaparsan ücretini öderler. Bedava çalışmayacaksın 😂 normalde 8 saat ve asgari ücret öderler. Mesai yaparsan onun da ücretini alırsın. Kurumsal bir şirket olduğu için paran onlarda kalmaz. Endişen olmasın 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılMesai ıstemesende yazıyolarmıs cıkıs saatınde bırakmıyolarmıs falan
- +1 yıl
Mesai yaptırmayı pek sevmezler aslında. Mesai demek kasadan fazla para çıkışı demek onlar için. Yerine gelecek kişi geç kalırsa mesai yaparsın. Ve genelde akşam ekibi mesai yapar temizlik işlemlerinden dolayı.
Ezme meselesine gelirsek genelde erkekler ezilir. Malzemeleri onlar taşır genelde. Yapılacak iş belli orada. Sipariş alımı ve hazırlanması. Ayakta duracağın için yorukacaksın. Çalışanları genelde lise ve üniversite öğrencisi olduğu için ukala tiplerle karşılabilirsin. Ama senin sitedeki yaşın doğruysa abla diye yaklaşırlar.
McDonald's tecrübem olmuştu yıllar önce. Aynı mantıkla çalışıyorlar. Ekip arkadaşlarını seversen, onlarla iyi anlaşabilirsen zor gelmiyor iş. Zor olan çalışanlarla anlaşmak 😂
Soran+1 yılNeden hep genc kesım calısıyor orada acaba
- +1 yıl
Part çalışanı bol işte.
Yetişkinler çalışmak istemiyor olabilir 😂
Çoğu öğrenci olduğu için yılı tamamlamadan memleketine gidip işten çıkan oluyor. Yılı tamamlamadıpı için yıllık izin hakkı olmuyor, tazminat hakkı da 😂 mantıklı bir sebebi varsa mutlaka ekonomiktir. Maalesef o tür kurumların düşündüğü tek şey daha çok kazanç elde etmek. 😂 Minimum harcama bol kazanç 😂
En İyi Cevaplar
denk geleceğin insanlara bağlı, yani şans. kimi yöneticiler adil davranır kimileri egolarını tatmin eder ama tecrübe olarak bakabileceksen denemelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılTesekkurler
Ben çalıştım. Zorlukları var, mobbing çok uygulanıyor o tarz yerlerde. Çalışmak istersen git çalış ama kimsenin ne dediğini umursama. Ben, bana çok haksızlık yapıldığı için çıktım oradan.
113 Yorumla
Soran+1 yılCalısma saatlerı nasıldı cok fazla mesai yaptırıyolarmıs
Soran+1 yılFazla Mesaı ıstemesem pekı olur mu bıde 3 vardıyaymıs galıba
Soran+1 yılTaksımde calıscam burası cok kalabalık dıye olur hep dıyolar
- +1 yıl
En iyisi açılıştı. Restoranı açıp içeriyi temizliyorsun, sonra hamburger bordlarini hazırlıyosun. Mayonez kabı, turşu kabı, marul kabı vs onları dolduruyosun. Tabi saatlerini falan yazıyorsun. Sonra üretimde aktifsin zaten , hamburger hazırlıyosun bunları öğretiyorlar zaten. Sonra çıkış saati geliyor zaten
Soran+1 yılKapanıs en zoru galuba tecrubesuzım kapanısa verırler bu yuzden dedıler kacta kapanıs oluyo acaba
Soran+1 yılTecrubesız mıydın ılk zor geldımı
- +1 yıl
İlk başlarda zordu ama alıştım. Sınava girip servis uzmanı olacaktım , restorandaki diğer servis uzmanı beni sınava hazırlıyordu. Sonra bir gün bir baktım vardiya müdürü (geçici olarak gelmişti) benden çok sonra ise giren kıza diyorki seni sınava gondericem. Sınava girmek benim hakkimken haksızlık yapıldı. Restoran müdürü sesini çıkarmadı. Sonra baktım baya baya kızı kasaya falan aldılar. Benim de sabrım taştı, açık açık müdürle konuştum. Bunlar bi şaşırıp kaldı, tamam seni sınava gonderelim, kasaya geçirelim diye. Çıkışımı istedim, baya yokuşa sürdüler ama sonunda kurtuldum
Soran+1 yılGıtmesem mı acaba zaten cok safım ezerler beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Çalıştığım firma eleman alacak ilginizi çeker mi bilmiyorum özel bir üniversitenin cafe restoran bölümüne kasiyer olarak veya üretim elemanı
11 Yorumla
Soran+1 yılLıse mezunu degılım ama ve tecrubem yok
+1 yılGidin çalışın ihtiyacınız var. tempoya ayak uydurursunuz zamanla. bende çalışmıştım 18 yaslarinda
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı zor muydu fazla calıstırıp ezıyolarmıs falan
- +1 yıl
O yaşta yorulmuyordum. Başındaki amir hep kötü olmaz herhalde
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaalesef işçiyi her meslkete eziyolar en iyisi memur olup kamuda çalışmak
14 Yorumla- +1 yıl
orada da müdürü tanıyanlar diğerlerini eziyorlar. Herşeyin bozuk oldugu gibi türkiye de çalışma hayatı da bozuk.
Soran+1 yılGercı her ıs yorucu dımı
- +1 yıl
yorucu olması degil konu. Adaletsizlik olması. Yoksa yorulmadan para kazanılmaz, tabi ki yorulcaksın
Soran+1 yılYorulmaktan kastım ezıyolarmıs fazla calıstırıyolarmıs falan
Millete bakma. Git çalış gör kaybedecek neyin var ki?
10 Yorumla
+1 yılYorucudur ama büyük hedef koyarsan Amerika'ya kadar yolu var. Seni yollarlar.
10 Yorumla
+1 yılFastfood sektörünüden gerçekten uzak durmanı tavsiye ederim
İnsanlık halin kalmıyor çalışan arkadaşlarımdan gördüm10 Yorumla
+1 yılBenim bir arkadaşım var çalışıyor gayet rahat
17 Yorumla
Soran+1 yılCalısma saatleri nasıl
- +1 yıl
Çok rahat
- +1 yıl
8 saat
Soran+1 yıl8 saat dıyıp hep mesaı yazıyolarmıs
- +1 yıl
Parasını alıyorsun amw
Soran+1 yılEvet ama yınede fazla mesaı ıstemesem olur mu acaba
- +1 yıl
Oluyor
Kıyafet mağazalarını tercih etmelisin harbiden insan gibi çalıştırmıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHangi burger de Olcan geliyim oraya 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılTaksım
+1 yılYok be kötü değil valla güzel ortam var
18 Yorumla
Soran+1 yılCalıstınmı
- +1 yıl
Evet mcdonalsta da orada da çalıştın gayet iyi hatta manita bile bulursun kendine 😂
Soran+1 yılCalısma saatleri nasıl
- +1 yıl
Kanka bulunduğun şubeye göre değişir. ama mesela AVM de müşteri çıkış saati bellidir. ama Max haftada atıyorum 30 dk kalırsın diyelim
- +1 yıl
@Bokettoo o ayrı konu kanka olur öyle gıcık biri heryerde xika rillaki
Soran+1 yılTaksımde calıscam
- +1 yıl
O kanka baya yoğundur. AVM ye girsene daha iyi olur bence
Çalışılır Neden
18 Yorumla
Soran+1 yılEzıyolarmıs fazla calıstırıyolarmıs cok zormus falan
Soran+1 yılCalısma saatleri nasıldı
Soran+1 yıl8 saatten fazla mesai ıstemesem de mesaı yazıyolarmıs falan dıe duydum
Soran+1 yılVardıyaları kac kac bılgılendırebılır mısın
popon güveniyorsan yorulmam diyorsan başla 😄
110 Yorumla
Soran+1 yılYorulmaktan dııl de ezıyolarmıs fazla calıstırıyolarmıs falan
Soran+1 yılGercı nerde calıssanda ezıyolar zaten
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılTaksım
Soran+1 yılSende mı taksımdesın
+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışılır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Burger King'e çalışmak için girmeyi düşünüyorum. Nasıldır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat