25 yaşındayım, lise mezunuyum. Hiç çalışmadım, beni işe alırlar mı?

25 yaşındayım şuana kadar hiç çalışmadim lise mezunuyum uni ye gitmek çok istedim bazı aksiliklerden dolayı sınavlara giremedim. İçime kapanık utangaç biriyim birkaç ay önce evin karşısındaki markete başvuru yaptım ama kabul etmediler orası birde kapalı bayanları alan bir yerdi genelde çalışanları öyle ben açığım. Bugünde kyk yurdu için başvuruya gittim adamla bir kafede buluştuk. Benim gözlerim bozuk olduğu için adamı görmedim telini aradım bana önüne dön sağa hak falan gibisinden tarif etti : ( kafenin ortasında durup döndüm nerdeyse sonra birisi adamı gösterdi beni e gittim bana daha önce çalıştın mı diye sordu yok dedim şaşırdı biraz da heyecanluydim kızardım falan sizce benim bu hallerim adamin kafasını bullandirmis mıdır yani bide tipe göre buda alım yapmak ister mi ben 160 boyunda minyon tipliyim yüzümde burnumdan gözaltılarıma doğru turuncumsu cillerim var çok küçük gösteriyor beni. Acaba ise alınır miyim gören dua etsin çok ihtiyacım var artık hayatımda bir şeyler değişsin istiyorum

25 yaşındayım, lise mezunuyum. Hiç çalışmadım, beni işe alırlar mı?