25 yaşındayım şuana kadar hiç çalışmadim lise mezunuyum uni ye gitmek çok istedim bazı aksiliklerden dolayı sınavlara giremedim. İçime kapanık utangaç biriyim birkaç ay önce evin karşısındaki markete başvuru yaptım ama kabul etmediler orası birde kapalı bayanları alan bir yerdi genelde çalışanları öyle ben açığım. Bugünde kyk yurdu için başvuruya gittim adamla bir kafede buluştuk. Benim gözlerim bozuk olduğu için adamı görmedim telini aradım bana önüne dön sağa hak falan gibisinden tarif etti : ( kafenin ortasında durup döndüm nerdeyse sonra birisi adamı gösterdi beni e gittim bana daha önce çalıştın mı diye sordu yok dedim şaşırdı biraz da heyecanluydim kızardım falan sizce benim bu hallerim adamin kafasını bullandirmis mıdır yani bide tipe göre buda alım yapmak ister mi ben 160 boyunda minyon tipliyim yüzümde burnumdan gözaltılarıma doğru turuncumsu cillerim var çok küçük gösteriyor beni. Acaba ise alınır miyim gören dua etsin çok ihtiyacım var artık hayatımda bir şeyler değişsin istiyorum
+1 yılİlk önce hazır kayıt zamanıyken kaçırmadan KPSS-Ortaöğretime başvur 130 lira ücreti var. Özel sektörde iş bulursun ama zor bulursun bu şekilde bulduğun işte hak hukuk açısından gerekenleri kolay kolay alamazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılAlırlar tabi ki de ama ne tür işlerde kendini geliştirebilirsin? Bu soruyla iş aramaya başlarsan daha rahat olur
00 Yorumlaalırlar vücudun filan nasıl kadında birazda vücuda bakıyorlar göze hitap etmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılYurtta temizlik ve yemekhanede yemek dağıtımı üzerine başvuru yaptım. Boyum 160 kilo 58 e yakın minyon tipliyim beyaz tenli cilliyim çocuk gibi duruyorum yaşımı göstermiyorum
+1 yılAlınır ama becerilerine göre yerler sçemeye çalış
00 Yorumla
+1 yılBu sana bağlıdır. Kendini öyle bir geliştirmelisin ki.
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen bende senin gibiyim aynı içine kapanık😣
00 Yorumlayapabileceğine inandığın işlere başvur, illa ki bir işe denk gelirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvden de çalışa bilirsin 🤔 bazı çağrı merkezleri home Office çalışanı alıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılO konu hakkında bir bilgim yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Evet ama işten beklentilerin ne bunlar önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzülme ben YL bile yaptım gene de işsizim djdjfj
00 Yorumla
+1 yılHerhangi birseye yeteneğin var mı müzik resim el işi
00 Yorumla
+1 yılçok zor bi durum senin için.. yapacağın en güzel şey kpss ye hazırlanmak olur
00 YorumlaAlırlar neden almasınlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki bir sürü kişi başvuru yapmıştır birde öyle kör gibi olunca ortamda değişik oldu
Ankaradaysan ayarlarım ama ciddi isen..
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkara da degilim
+1 yılAlırlar ihtiyaç varsa
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 kişilik kadro oluşturuyorlar 1 ve 2 tane aşçı ve yardımcısı alınacak diğerleri temizlik dağıtım üzerine 6 kişi olacak. Ben de bu ikisi üzerine yazildim
- +1 yıl
İnş olur
inşallah alınırsın arkadaşım ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :(
suriyeliysen alırlar
00 Yorumlahangi şehirdesin sana iş verelim
00 YorumlaEn alttan başlarsan alırlar
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 824 cevap paylaştı. Yine git ünve ne olacak ki
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli olursan evet
02 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenle alakası yok ki
- +1 yıl
Sen öyle san
Gizli Üye(25-29)+1 yılalınırsın muhakkak canım
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki çok heyecanlandim adam geri dönüş yapacağız dedi ama inşallah :(
Cevap sahibi+1 yılİnşallah alınırsın canım benim tabiki de ederim dua. merak etme alırlar illa ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElbette alırlar.
00 YorumlaAlirlar
00 YorumlaAlirlar tabi kendine guven
00 YorumlaKendini keşfet
00 Yorumla
+1 yılalırlar
00 Yorumla
+1 yılAlirlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlırlar neden almasınlar otelde A 101 alır yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş arama becerileri eğitimi aldın mı
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılalırlar knka
00 Yorumla Alırlar
00 YorumlaBir yerden başla
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne