İnditex iş görüşmesi?

arkadaşlar merhaba yarın zara home için görüşmeye çağırdılar (başvuru yapmıştım) ilk defa böyle bir iş görüşmesine gideceğim için fazla heyecanlıyım. daha önce inditex firmalarının iş görüşüne gitmiş veya direkt zara ve zara home için görüşmeye gitmiş arkadaşlar iş görüşmesi deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. neler soruyorlar? nasıl birini arıyorlar? lütfen cevaplarsanız sevinirim (satış danışmanlığı için gideceğim)

Güncellemeler
+1 yıl
merhaba arkadaşlarrr belki çok kişi görmedi sorumu ama yine de güncellemek istedim. Görüşmem çok güzel geçti:) bazı arkadaşları direkt ilk görüşmede aldılar, bazıları için size 1 hafta içinde dönüş sağlayacağız dediler benim için ne dediklerine gelirsekk açıklıyorumm; 2. görüşmeye çağırdılarr. Kılık kıyafet bence gerçekten çok önemli ama en çok sizin enerjinize bakıyorlar buna eminim. Kadın zaten direkt bana görüşmemizin olumlu geçtiğini söyledi. Umarım yarın da güzel geçer.
Güncellemeler
+1 yıl
dün ki 2. görüşmemde olumlu geçti hatta olumlu geçtiğiyle alakalı bir mail aldım, açılan bir pozisyonda benimle irtibat haline geçeceklerini söylediler büyük ihtimalle yeni açılacak olan mağaza için alım yapacaklar. bu bile benim için çok güzel bir şey, kendimi oldukça iyi hissettim.
İnditex iş görüşmesi?