Ben şahsen öyle olanları en baştan elerim..
Sizin fikriniz nedir?

Ben şahsen öyle olanları en baştan elerim..
Sizin fikriniz nedir?

Alaylı olanları ve iş ahlakı olan temiz düzgün insanları tercih ederim. Bugün yolda bir kartoncu gördüm ilk kez eli yüzü düzgün temiz giyimli diksiyonu düzgün bir kartoncu gördüm. Yanına yaklaştım bunu söyledim baya bir dert yandı atanamayınca ve daha iyi bir iş bulamadığı için mecbur kaldığını söyledi.
Ne yazıkki
Yozgat'taki üniversiteyi okuyup gelecek vaat eden de, odtü'yü bitirip içi geçmiş insan tipinin de olduğunu biliyorum. O yüzden üniversite tabelasına bakmam. Karşımdakinin birikimine ve bana ne katıp katamayacağına gelecek vaat edip etmediğine bakarım.
Etmem paralı okumuş birini kapıdan sokmam
Devlet Üniversitesi ilk tercihim olur.
Cevap
5Cevap
Paralı üniversite demek, bedavadan sınıf geçiyor demek değil. Aldığı eğitimin nasıl karşılığını vereceğine bakarım. Özel üniversiteler de özel hastaneler gibidir, iyisi iyidir.
Ben yeteneğine bakardım işi iyi yapıyorsa devam ederdim
Analitik yaratıcı çözüm üreten fayda zarar kısmına bakarım. Kendini geliştirmiş yararıma kim varsa alırım devletten ya da özelden gelmiş embesil mi değil mi ona bakarım. Özelden mezun olmuş hakkıyla burs kazanarak ilerlemiş çok değerli hedefi olan öğrenciler de var.
İşe alım kriteri üniversite üzerinden ziyade kişinin kişisel iş beceri ve performansı üzerinden gerçekleştiririm. Bir çok alanda yetenek ve beceriler üniversitede çok kişinin kendi hevesi ve çalışkanlığı ile geliyor bir birine bağlı konulardaki bilgi ve tecrübesi de bu kişilerin daha başarılı olmasını sağlıyor.
Ben üniversite mezunu bile almazdım. Gerçi hem oluyup hem çslışmış ise olur du 🙂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?