Merhabalar,
Kim özenli bi bakalım😅 ben fıtı fıtı kaplar, etiketlerdim. Başka türlüsü olabilemez👀😅

Merhabalar,
Kim özenli bi bakalım😅 ben fıtı fıtı kaplar, etiketlerdim. Başka türlüsü olabilemez👀😅

etiketleme değilde bazı sayfalara kendi adımı falan yazardım ya da insagram adresim falan benim olduğumun kanıtı olsun diye telefonum da olsun alıcam inşallah aldığım da telefoncuya gidicem kağıt koyucam benim olduğuma dair kanıt falan soru hazırlıcam o soruları bilemezse telefon çalıntı demektir diye böyle bişey yapıcam
Evet, bir süre sonra bir şekilde karalamalarla dolu olurdu. 😂 Can sıkıntısından üzerine bişeyler çizerdim.
Ben o kaplamaları hiç sevmez bozardım hep 😅
Ah küçük ben... O çirkin el yazımla etiketlerin üstüne adımı, soy adımı, kocaman bir şekilde sınıf şubemi yazardım. Ha birde o dağ gibi şekilsiz olan ders adını 🥲
Cevap
15Cevap
Evet özen gösterirdim
Hem de nasıl. Bir yerinde ufacık bir kırışıklık, potluk olsun asla istemezdim. Kaplamaların en güzelini seçer, etiketleri düzgünce yapıştırmaya çalışırdım. Ne günlerdi...
evt kardeşimin ve benimkilerin hepsini o gece oturup annemle kaplıyoduk liseye geçtikten sonra gerek kalmadı
Ay evet okulun ilk haftası pembiş pembiş ciltlerdim, çıkartma etiket neyin yapıştırırdım, hey gidi günler hey 🥲🥲
Hiç öyle bir derdim olması, kapamasından ziyade deftere yazılan bilgilere, kitaplarda öğretilen malumata daha çok özen gösteririm şahsen.
Defterlerimi çiçekli böcekli seçerdim. Şeffat cilt ile kaplardım. Çiçekli etiketler yapıştırırdım. Özenliydim yani.
Canım annem hep kaplardı kaplamasına hayranım çok güzel kaplardım Rabbim Küçükken beni yetiştirdikleri gibi sen de onlara merhamet et🤍
Benimkini hep ablam, annemler yapardı ama sonrasini muhafaza etmekte üstüme yoktu 😀
Annem babam okula yakın günlerden oturur hep beraberiz kaplardık
Ortaokul ve ilkokul evet lisede biraktim boyle seyleri
Annem sene başı bi kaplardi sene sonuna kadar jilet gibi saklardım
Tabii ki ilk hafta sonu hepsinin dışına mutlaka cilt ile kaplardık
1 hafta öncesinden hazırlığını yapar, kaplamasına ve etiketine özenle uğraşırdım.
İlkokuldayken yaptım herhalde en son sonra kalktı ya o işler
Çok dikkat ederim ama ciltleme hiç yapmadım çok saçma boşa zaman kaybı
İlkokulda evet. Orta2ye kadar sürdü ve şu an 19um. Yapmıyorum öyle şeyler gereksiz buluyorum
Kendiminkiler umrum değildi ama cocuklarınkine cok özen gösteriyorum
Biz istemesek bile hocalar mecburi tutuyordu defter kitap kaplanacak etiketleme ek die kural vardı
Sınıfta en özenli ve düzenli defterler, kitaplar benimdi. Yıpranmasına asla tahammül edemezdim.
Göstermezdim. Sadece defteri tutumlu kullanırdım. 1 defter ile 2 yıl gecirdigimi bilirim
elimde buna benzer bir malzeme olduğu zaman yaparım yoksa benim için pek sorun değil
annem çok uğraşarak yaptığı için bozmaya kıyamazdım
bu ilk okul ortaokul zamanı çok heyecan verici olurdu artık büyüdük 😅keşke hep çocuk kalsaydım
Her zaman.. Kırışmış buruşmuş tek kitabım bile olmamıştır..😇
Kaplama değil ama kitaplarımın özellikle defterlerim in yıpranmasına izin vermezdim
Hiç yapmadım bunu. Aşırı gereksız gelıyor bana.
Babam ile birlikte yapardık, anılar🥺🥺🥺
Ben hep seffafla kaplardim😂
Evet çoook 🤭
Halada öyle 🤣
Hiç yapmadım..
Seni süslü cadı 😝
Hahaha ilk sınıflarda evett
Pek deyil yaa olsun bitsin deyip hemen yapardım
Pek özenli sayılmazdım.
Her sene düzenli kitap kapladım.
Her zaman özenliydim süslü süslü yazardım
Çok fazla dikkat ederdim özenirdim.