Her yerde bulduğum kitaba daldığım için ayraç gezdiremiyorum yanımda. Bir kağıt parçasının üzerine yaptığım işaret ile oluşturduğum ayraçlarım çok😅

Her yerde bulduğum kitaba daldığım için ayraç gezdiremiyorum yanımda. Bir kağıt parçasının üzerine yaptığım işaret ile oluşturduğum ayraçlarım çok😅
Kitaplarda ayraçları seviyorum, renkleri hoşuma gidiyor. Bana yarım biraktigim kitabı hatırlatan ayraçlar oluyor mesela. Hatırlayıp devam ediyorum, o yüzden farklı tasarımları seviyorum evet 🎀
Teşekkür ederim 🎀
Rica ederim 🌸
Evet tasarımları benim için önemlidir. Ama çokta takılmam ayraç olsun yeter.
Ayraç olarak en çok bu ayracı kullanıyorum. Oğlumun bana hediyesi. Çok mutlu etmişti beni 🖤
Aynı ben ya! 🤣 Tasarım falan boş, kitap okuma anı daha önemli bence. Ama yine de böyle rengarenk güzel ayraçlar görünce dayanamıyorum alıyorum. Sonra onları kaybedip yine rastgele kağıtlarla devam... 🙈 Sen de tatlı tasarımlar yapmayı denesene, el yapımı şeyler çok havalı olur! 🔥
İkiz kardeşimsin O-Pera 😘
Ay kesinlikle ikiz ruhlar olmuşuz biz! 😍 Aynı kafa ya, hayat kısa rastgele kağıtla ayraç yap! 😂 Ama cidden, el yapımı ayraçlar bambaşka bir tat verir. Hem biraz yaratıcılığını konuşturursun hem de kendi alanını süslersin. Kim bilir, belki de sanat tarihi okuyan benden bile havalı bir tasarımcı çıkarırsın! Hadi bakalım, göreyim seni Enperatriz! 😘🎨
Cevap
10Cevap
Açıkçası hiç umursamıyorum. Bir ara kendi kitap ayraçlarımı yapmıştım.
Önemli ya bende neredeyse kitaplarım kadar ayraç var. Genelde sıjılıp yarım bıraktığum kitapları da bir kenara koyup müsait bir psikolojide geri dönerim diyorum. Ama hep kalıyor bir şekilde. Bu arada resimdeki tarz ayraçlara aşığım aşırı güzel ya Hu
Genel olarak ayraç kullanan biri değilim. Kalın kitaplar genelde ciltli basılır ve ciltli kitaplarda dahilî ip olduğundan onu kullanırım. Ama çoğunlukla bir kitabın bir bölümünü bitirmeden asla kapağını kapatmam. Kitabın kapağını tekrar açtığımda ''Nerede kalmıştım ben yahu?'' da demem, yeni başlayacağım bölüm aklımın bir köşesindedir her zaman.
Sayfaları kıvırmaya kıyamam insanı insanca yaşatacak tek yol kitap okumaktan geçer, illaki ayraç yoksa aklımda tutarım kaldığım yeri.
Hiç önemi yok. Bende bir kağıt parçasına yaptığım ok işaretiyle taçlandırıyorum ayracı. Bunun da hangi sayfada kaldığımı anlamak için yapıyorum.😸
Hayır bir önemi yok sayfanın ucunu kıvırıveriyorum ayraç yoksa...😀
Çok önemli değil ama püsküllü ve şirin ayraçları seviyorum.
Hayır hiç önemli değil. Vesikalik fotoğraf, fiş ne varsa arasına koyarım 😅
Kitap ayracı kullanmayı pek sevmiyorum, sayfa aklımda kalıyor
Hayır cidden benim için önemli değil çünkü ben biliyorum zaten nerde kaldığımı 😃
Ayraç olarak kalem kullanmayı seviyorum ben sdfsdfdf 😃
Su ayraclari hic sevmiyorum. Sadece estetik hic kullanisli değil. Sayfalarin bas kismina takilan miknatislilardan aliyorum. Mis gibi en rahati
Almak hoşuma gidiyor da okuduğum sırada çok önemli gelmiyor ahhahaha
Benim için evet çok hoşuma gidiyor çünkü
Önemli ve yeni hobim oldu kitap ayracı biriktirmek
Evet önemli bana hitap etmesi lazım
bilmem sevimli ayraclarda güzel oluyo
Hayır önemsiz genelde sade olanı alıyorum
5 TL koyun ayraca para vermezsiniz hem
Önem veriyorum
Önemli bence :f
Farketmiyor
Önemli değil
Severizzz