Teyzenin biri istemediğim halde burs verdi. Kadıncağızın adını unuttum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?

1.5 aydır markette çalışıyordum. Bugün istifa ettim. Çünkü üniversite kazandım. uzağa gideceğim. Dün; çok samimi gördüğüm müşterilere gideceğimi söyledim. Bu, pembe saçlı teyzeye de söyledim.

Kadıncağız, sözde öğrenciler için vakifa vereceği parayı, bana getirmiş. Harcayayım eğitimim için diye. Çok itiraz ettim. Anlamadı. Zorla verdi parayı. Beni çok zan altında bırakıyorsun ama dedim. Hiç öyle hissetme. Başkasına vereceğime sana vereyim. Vakfa kadar boşu boşuna yürütme beni dedi. Zorla verdi. Teşekkür ettim. İsmini sordum. Söyledi ama unuttum şu an canım gibi🥺😞

Kendimi çok kötü hissediyorum. Çok mahcup oldum. Gerçekten, zan altında kalmışım gibi hissediyorum. Ayrıca ismini unuttuğum için suçluluk hissediyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Teyzenin üstüne üstlük adını unutmam da, kendimi suçlamama neden oluyor🥺

Teyzenin biri istemediğim halde burs verdi. Kadıncağızın adını unuttum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?