Eğitim & Kariyer Okul alışverişine başladınız mı? _1melese_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Merhabaa 🍀🥳Ben hala başlamadım /: Sizden okul alışverişine başlayan oldu mu? Fiyatlar nasıl? #OkulaDönüş Okul alışverişine başladınız mı? Cevapla Alışveriş Soruları Fiyat Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Başlamadım 1 0 Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Hazırlanmak çok isterdim hayalimdi geçen yıldan beri hayalimdeki şeyleri ekren görüntüsünü çekip kaydederdim ama mezun kaldım tekrarden☺️ seneye artık 1 0 Yorumla
loneellyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geçen sene yapmıştım zaten bir kaç parça bir şey aldım gidiyorum 2 hafta sonra 0 0 Yorumla
Dünya2525 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Bir defter 70 tl olunca acaba okulu mu bıraksam dedim sjsjsjsjjs (ironidir.) 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Pahalı ve almadım almaya gücümde yok zaten 1 0 Yorumla
BirhüzünlüTuana Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 5 defter aldim a101den 100 tl uc muc arkadaslardan istiyorum zaten gayet yeterli bir alisveris 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Başladım, bornoz 500 TL 😏 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valiz vs ler de var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başlamadım
Hazırlanmak çok isterdim hayalimdi geçen yıldan beri hayalimdeki şeyleri ekren görüntüsünü çekip kaydederdim ama mezun kaldım tekrarden☺️ seneye artık
Geçen sene yapmıştım zaten bir kaç parça bir şey aldım gidiyorum 2 hafta sonra
Bir defter 70 tl olunca acaba okulu mu bıraksam dedim sjsjsjsjjs (ironidir.)
Pahalı ve almadım almaya gücümde yok zaten
5 defter aldim a101den 100 tl uc muc arkadaslardan istiyorum zaten gayet yeterli bir alisveris
Okul alışverişi kaldı mı halâ
değmez s*ktiğim okul için
yaptım bitti
Ben Okulu Bitirdim
hayir almayi dusunmuyorum
Başladım, bornoz 500 TL 😏
Valiz vs ler de var.
okullar açılmadı mı
Bitti bitecek... ben de bittim
Başladı ve bitti