Ev & Yaşam Okula dönüş alışverişleriniz ne kadar tuttu? ShoppingColic Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Bu yıl fiyatlar ateşş pahası. Ne kadar tuttu okula dönüş alışverişiniz? Okula dönüş alışverişleriniz ne kadar tuttu? Cevapla Alışveriş Soruları Fiyat Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 17,5b cevap paylaştı. alışveriş yapmadım 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kızımın saece okul çantasına 550 verdim desem yeterli sanırım 1 1 Yorumla ShoppingColic +1 yıl anne ve babalar için çok zor bi dönem
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl dört yüz lira civarı. Defterler aldım, kalem aldım iki tane, fosforlu aldım, dosya aldım, tükenmez kalem aldım falan filan bitti 0 0 Yorumla
patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Okul alışverişi değilde okul dönem ücreti fazla tütsü diyebilirim 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Vize gelsin de fotokopi'ye zam gelmediyse sıkıntı yok. 0 0 Yorumla
betullmuss Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl kıyafetler okul malzemesı cnata falan desek benım 4000 gectı akrdslar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gitmediğim için tutmadı 0 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Okul mu o da ne? 0 1 Yorumla johnnyepp2 +1 yıl hayat okulu hayat Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 30 dolar civarı 0 2 Yorumla rashaddemirov +1 yıl o kadar ucuz mu? Yorumla rashaddemirov +1 yıl ne aldin ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
alışveriş yapmadım
kızımın saece okul çantasına 550 verdim desem yeterli sanırım
anne ve babalar için çok zor bi dönem
dört yüz lira civarı. Defterler aldım, kalem aldım iki tane, fosforlu aldım, dosya aldım, tükenmez kalem aldım falan filan bitti
Okul alışverişi değilde okul dönem ücreti fazla tütsü diyebilirim
Vize gelsin de fotokopi'ye zam gelmediyse sıkıntı yok.
kıyafetler okul malzemesı cnata falan desek benım 4000 gectı akrdslar
Gitmediğim için tutmadı
Okul mu o da ne?
hayat okulu hayat
kaç yaşıma geldim dönemem ki
çok fena ekonomi napcazz yaaa
0…….
:')) okulum yok
30 dolar civarı
o kadar ucuz mu?
ne aldin ki
Bir maaş