Ev & Yaşam Okula dönüş alışverişine başladınız mı? _1melese_ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Selaam 🌸 Yaz sezonu bitmek üzere. Yine nasıl geçtiğini anlamadığımız bir yaza veda ederken🥺 okula dönüş alışverişlerine başlayanları da görüyorum..🤩Siz okula dönüş alışverişine başladınız mı? Çocuğunuz veya bir yakınınız içinde olabilir. :)) Okula dönüş alışverişine başladınız mı? Cevapla 23 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Mario45 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Zamanında yaptık :D.Küçüklüğümden beri bu günleri sevemedim. Yaz ne zaman geçti ya öfff hazırlayın montları 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Daha henüz başlamadık.Haftaya inş başlayacağız.. 2 0 Yorumla
xsxixmxgxex Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl Önceden o kadar çok almışız ki evde istemediğin kadar defter, kalem var.👉🤪👈 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl :)eskiden ne guzeldı alısverıse cıkardık.cok gectı ustunden. 1 0 Yorumla
0camellia6 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Okula dönüş alışverişlerinin eski tadı kalmadı. Birkaç defter kalem silgi o kadar. Gerçi şu 2 yılda okulla da pek bi bağımız kalmadı ama. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ay evet, üniversiteye yeni başlayacağım gibi, üçüncü sınıfım artık 🙊 bolca yeni elbiseler ayakkabılar aldım 😝😝 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Haftaya yapacağız daha erken 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. ufak ufak başlayacak off bir dünya tantana 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zamanında yaptık :D.
Küçüklüğümden beri bu günleri sevemedim. Yaz ne zaman geçti ya öfff hazırlayın montları
Daha henüz başlamadık.
Haftaya inş başlayacağız..
Önceden o kadar çok almışız ki evde istemediğin kadar defter, kalem var.👉🤪👈
:)
eskiden ne guzeldı alısverıse cıkardık.
cok gectı ustunden.
Okul alışverişi yapmıyorum, yeterince alışveriş yapmışım.
Okula dönüş alışverişlerinin eski tadı kalmadı. Birkaç defter kalem silgi o kadar. Gerçi şu 2 yılda okulla da pek bi bağımız kalmadı ama.
Okul hayatımız biteli yıllar oldu.
Ay evet, üniversiteye yeni başlayacağım gibi, üçüncü sınıfım artık 🙊 bolca yeni elbiseler ayakkabılar aldım 😝😝
valla başlamadık şu an
Okul açılsın 1 hafta sonra
Haftaya yapacağız daha erken
Okulla ilisigim kalmadı
ufak ufak başlayacak off bir dünya tantana
Başlamadım. Açılmaz inşallah.
Şu okul bitsede kurtulsak amkkk
başlamadım
Okulum yok
Çocuklara aldık bir şeyler
Aldım bimden iki defter :d
Mezun oldum🙁