Okulların açılmasına az bir zaman kaldı. Okula dönüş hazırlıkları başladı. Peki siz hangi okul ihtiyaçlarınızı aldınız? Bunun için ne kadar bütçe ayırdınız?

Okulların açılmasına az bir zaman kaldı. Okula dönüş hazırlıkları başladı. Peki siz hangi okul ihtiyaçlarınızı aldınız? Bunun için ne kadar bütçe ayırdınız?

Daha kıyafet alış verişi yaptım diğer okul kırtasiye mi ne gereken şeyleri okul başlayınca ne gerekiyorsa yazarlar ona göre alınır ne kadar da tutsa ne kadar da ayirsak mecbur yani 🤣yir yimez alinacak
S
Parasal sıkıntı yok ama bu ne kardeşim kreş öğrencisinin malzeme listesi mühendislik fakültesinde okuyan çocuktan fazla😀 sanki nasaya gidiyor çocuk
Hiç hepsi bilim adami olacak sanki
Cevap
2Cevap
ben bütçe ayırmadım ama alacaklarıma göre değişir okul malzemesi olarak
Sınıf öğretmeni liste vermişti onları aldık. Liste dışında kırtasiye malzemesi de aldım. Ders için hikaye kitabı aldırdı. Net sayı bilmiyorum 500 ü geçti.
Ondan sonra merhaba arkadaşlar ganalima hoş geldiniz den fazlası da olmuyorlar
En uyduruk markette en uyduruk malzemeler bile dünya para olmuş. Bu soru o kadar insafsızca ki...
Şu slk koyunların fiyatlari görünceki yüz ifadelerini görmek isterdim offf
50 lira, bimdeki ayıcıklı kalem ve liseden kalma defterlerle üniversite hayatımı idame ettirmeyi planlıyorum
Ne kadar tutarsa vereceğiz artık yapacak bir şey yok, en az 500-600 ü gözden çıkardım ama.
C
3.500 geçti 4 gececek kaynak kitap mitap
Malzemdlerin fiyatlarina bakmam lazim
Ünv gerekmiyor zaten bi 380 falan
500 tl ideal
Fiyatlarına göre değişir
İlgi alanım değil
Ben bi sag böbrek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?