Şimdi benim hedefim polislik fakat gram sayısalım yok lise birden sonrası ama sözel ful iyi şimdi ben antrenmanlarla mat aldım 1-2 serisini bunların dışında polis ol diye tyt seti var tüm dersler içinde yanı sıra onu alsam çok mu hızlı gitmiş olurum ilk ne yapmalıyım sayısal için yardın edin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Temel sıfırsa antremanlarla matı bitir mantıklı olanı yapmışsın
Mattan sonra mı fizik kimya biyoloji yapayım yani onların temelinide
Halen 260 puanla almıyormu polislik fizik kimyaya girmen gereksiz
Evet o civar puan ama ben bir strese girdim onlardan hiç soru cevaplamasam olur mu ki sözel yapsam yine gelir diyorlar ama
Gereksiz derken Türkçe netini iyi tut matematikde 3-5 net e çıksan sosyalde aynı şekilde geri kalan fen kısmınıda basit konulardaki soruları yakalasan yeterli
Belli bi neti tutturman lazım örnek diyorum 260=60 net
Bunda şuanki sistem öyle diye biliyorum tyt de 1-2-3 gibi say ea kalkmış galiba
Gidip matda 5 netin üstüne zorlamak gereksiz ya da fizikde tüm konuyu bitirmek onun yerine 60 üstüne çıkabileceğin bölümler hallet
Kolaydan zora gidersen iyi puan alırsın
Of hiç bu açıdan bana yok gösteren olmadı ben 18 yaşımdayım ve çevremde ne okuyan var ne benim ilerlememi isteyen kendi çabamla açıktan liseyi bitirmeme az kaldı ama diğer sorduklarım da hep bütün konuları çalış yap vs derken ben iyice bunaldım ama ilgi alanım olan iyi üzerinde düşüp ordan daha çok puan almak daha mantıklı sözel derslere aşırı kafam basıyor genel kültür tarih Türkçe ama sırf matematik yapamıyorum diye hak etmediğim düşünülüyor tabi ki her önüne gelen polis olmamalı benim ne arkamda bir ailem var ne torpilim Allah ne verdiyse bana onunla devam ediyorum çok çok teşekkür ederim tavsiyelerin için iyi ki varsın
Ne demek bende açıkdan mezun oldum kendimi geliştirdim 4 yıllık üni kazandım muhendislik ama gidicek kadar vaktim olmadı. Umarım başarılı olursun. polislikden elendim düztabanlık diye 😁 Astsubaylıkda problem etmediler. Torpil var ne yazık ki ama keşke dememek daha güzel denemeye devam et.
Temel konuları öğren zorlara çok bakmasan da olur 300-350 bandında bi puan için temel konuları iyi oturt diğer dersleri halledersen çok sıkıntı çekmezsin
Sana bir soru sormak istiyorum güzelim mesela derslerden bildiklerimizi cevapladım ama bilmediğim soruları boş bıraktım hani bu 4 yanlış bir doğru olayı var ya riske atmamak için boş bıraksam daha mı mantıklı olur çünkü sayısal derslerden ful çekebileceğimi düşünmüyorum yani çalışmadığım için şu an böyle diyorum fakat olurda olmadı diyelim 40 soru var mattan ben bi 10 tane bildim diğer boş bıraktığım sorular 10 doğrumu götürmez değil mi
Götürmez canım boş bırakınca sıkıntı olmuyor ama youtube videolarıyla en az 20 yaparsın kendine güven 🥰
Boş bırakınca da bir net götürüyor diye söylüyorlar çünkü ondan sormak istedim 🥺🥺
E doğal olarak o işaretlemediğin soru sayılmıyor yoksa doğru yaptığın sorulardan bir şey gitmiyor
Bu sene sıkı çalış hiç bir şey olmaz direkt gidersin korkma
Şaka mısınız gerçekten güzel yorum görmek mükemmel o kadar iğneleyici görüş var ki
Çevreden
Ciddiyim istersen yardımcı olurum bende diş hekimliği okuyorum
yardımcı olmanı tabi isterim ama sadece ne yapmam gerektiği hakkında bir kaç tüyo seni sıkmam asla
Sık sık sorun değil kitap için yardımcı olurum
Kitap önerin varsa bu önerileri duymak isterim
İstk at bana her şeyi derim ne yapman gerektiğini de
Toplama çıkarma bileni polis yapıyolar zaten 😀
Matematik bilip merhametsiz sosyal ilişikleri beş para etmeyen sırf egolu torpille girebilmiş genel kültürü olmayan kişilerinde ne olduklarını gördük canım bunların hepsini barındıran bir insan sırf matematik yapamıyor diye polislik mesleğine uygun değil olmuyor
Paşa, bu dediklerini polislik sınavında sınamıyorlar yalnız.
Tamam abi kafayı mı yedin ya işte sistemin berbatlığından Başka bir şey değil sırf buna bakmadıkları için torpille adam aldıkları için ve bu yüzden mat yapamayan canım olmuyor herkesin ilgi odağı farklı
En temelden başlaman gerekiyor
Onu bende biliyorum teşekkür ederim fakat hemn tyt başlamak doğru olmaz dimi ayrıca YouTubedan hocaları dinleyerek temel atabilir miyim her derse kitap parası ailem vermez pdf yardım alırım olmazsa
Temelden başla 2 senede olsa saglam hazırlan
Antremanlarla matematik tüm temelini sağlar
Benim anlamadığım herkes boş diyor
Sen bana güven... Tüm temeli o sağlar..