21 yaşındayım. Tıp kazanmak istiyorum. Veya da beslenme ve diyetetik bölümüde olabilir. Geç mi kaldım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, hayır tabii ki geç falan kalmadınız yani lütfen içiniz rahat olsun. Çok gençsiniz, çok dinamiksiniz yani bunlar en güzel yaşlarınız. Siz sadece derslerinize odaklanın ve başka hiçbir şey düşünmeyin. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
17Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGeç kalmadınız
00 Yorumla
+1 yılpardon da neye geç kaldın? 21 yaş nedir ki saçma sapan sorular
okumanın yaşı olmaz ne istediğini bil ve ona göre oku
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen bıkmadılar saçma sorulardan
Soran+1 yıl@Gamzesumeyra daha önce de buna benzer bir soru sordum burada çoğu kişi 26 yaşında mezun olacaksin kariyer yapacaksın 30 a geleceksin geç kalacaksın gibi cümleler kurmuştu. Aynı şekilde tıp nereden baksak 10 senelik bir bölüm. Sınıfı geçememe durumlarimda olabilir mezun olup kariyeri oturtmam 30 u geçer. Geç evlenip geç çocuk sahibi olmuş olacağım. Bu sebeple sormak istedim.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılEğitim, kariyer ve başarı açısından baktığın zaman yaşının kaç olduğu değil, yapabileceklerinin sınırı önemlidir.
cut.00 Yorumla Hayır benim arkadaşım 23 yaşında diş hekimliğinden geçiş yaptı şu anda 26 yaşında o yüzden geç değil
00 Yorumla
+1 yılTolstoy bisiklet sürmeyi 60 yaşında öğrendi ve günümüzde Tolstoyun bisikleti diye bir deyim var hiçbir şey için geç değildir anlamına gelir
00 Yorumla
+1 yılyani çalış bu yıl iki bölüm de hiç okumamandan iyi değil mi? yapacak daha iyi bir şeuin varsa bilemem
00 Yorumla
+1 yıl51 yaşında fabrikada çalışan insanlar var ya da 40 yaşında kasiyer. Sence geç mi?
10 Yorumla
+1 yılHayır geç kalmadın. Sevdiğin mesleğin 40 yaşına bile gelsen peşinden koş.
00 YorumlaDersane ye gidiyor san kalmazsın nasıl çalışıyor sun
00 Yorumla
+1 yılHayır geç kalmadın. Bende üniversitede annemden büyük kişilerle okuduğumu biliyorum.😅
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki de geç kalmadın hiçbir şey için geç değil hâlâ
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle geç kalmadın daha çok küçüksün yolun başındasın
00 YorumlaHayır çok gençsin ne olacak sevdiğin mesleği yaptıktan sonra, 40 yaşında okuyan bile var
00 YorumlaGeç kalmadın. popo terlemedikçe sonuç gelmez. Çalışmana bak sen bunları düşünecdgine
00 YorumlaBende ya bir türlü kazanamıyorum aşırı baskı var üzerimde ama geç değil
00 YorumlaGeç kalmadn tabiki canım çok çalışırsan kazanırsın inşallah
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geç kalmadın ama diyet işini geç... Çok işsiz diyetisyen var.
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
orada yaş ortalamasi daha yüksek dahi olabilir. Tıpi ilk senede kazanan zaten az
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTıp okuyup üzerine de bir üniversite okuyabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden geç olsun ki bende 32 yaşımdn sonra kimya bölümü okuycam merak ettiğim için
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ayseb77 sana bağlı orası sen ne zaman tamam dersen orada biter devam dersen kaldığın yerden devam eder üniversitede hocam profesör olmasına ragmen (55 yaşında) bizim gibi yeni şeyleri araştırıp deneyler yapıyordu o bize ben hep ögrenci kalacam sizde öyle olun diye ögütlerdi
Cevap sahibi+1 yıl@Ayseb77 zaten kendini hep eksik hissedeceksin ki ögrenmeye olan açlığını yitirmeyesin
Cevap sahibi+1 yıl@Ayseb77 bu işler güven işi kendinden tereddüt edebilirsin ama en azından kendini baltalama
Cevap sahibi+1 yıl@Ayseb77 ohoo bir kerede yapamam demesen bir deneyelim olursa olur desen hayatın çok güzel olucak zaten bu şekilde olmayacağı garanti
Cevap sahibi+1 yılözelden bir resim atıyorum ona bak
Cevap sahibi+1 yıl@Ayseb77
![21 yaşındayım. Tıp kazanmak için geç mi kaldım?]()
sen şu an 4. basamaktasın
Cevap sahibi+1 yıl@Ayseb77 mesaj atmama izin vermedi site bende buradan attım :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25üm ve Dgs istiyorum 29 olacağım diye ağlıyorum sen 21 siyoeusn bir şey olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Bence zengin biriyle evliliğe odaklan
Cevap sahibi+1 yılKim ben mi
+1 yılTipa filan gitmek önemli degil üniversite okuman yeterli
00 Yorumla"İstiyorum"diyorsun elbette yaparsın. Hayatının hiçbir alanında kendin için yapacağın bir şey için geç olduğunu düşünme 🌟!
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki geç değil ömrünün sonuna kadar sevmediğin bir mesleği yapmaktansa 30 yaşında meslek sahibi ol daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı yok. Tüm intörnler genç olacak diye bi kanun yok. Ablaya abiyede ihtiyaçları var. Önemli olan istemek
00 YorumlaGayet normal bir yaştasın. Yapabiliyorsan ve mutlu olacağını düşünüyorsan yap
00 Yorumla
+1 yılHayır değil elbette. Tam yaşındasın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç geç değil neden geç olsun ki?
00 Yorumla
+1 yıl30 lara geleceksin okul bitene kadar
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hala zamanın var
00 Yorumla
+1 yılYaaaaaaa gönülerrrrr bir olsun kızım yaaaaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır geç kalmadın.
00 Yorumla
+1 yılBence hayır yaşın engel olmasın hedeflerine
00 Yorumla
+1 yılKalmadın kanka
00 Yorumla
+1 yılGeç değil
00 Yorumla
+1 yılKalmadın
00 YorumlaHayır ben de şu an tıp okuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGec degil
00 YorumlaHayır geç değil