İşsizlik ve anlaşılmamak?

Ben yaklaşık 1.5 sene üretim mühendisliği 1 yılda proje mühendisliği yaptım ilki benim sektörüm degildi orta ölçekli firma cook az para (asgari ücretten biraz fazla ) veriyordu 2. Si ise 35 kişilik bir akraba firması asgari üçretten biraz fazla ama 2 vesait yol parası içinde buralarda çalıştıktan sonra artik biraz kurumsal firmaya girmek istedim cok da sanayi ortamı olduğu için mobing yedim ve ayrıldım bulundugum yer küçük fabrikaların yoğun olduğu bir yer sonuç aynı şehir dışında da fabrikalar kendi lokasyonundan istiyor sürekli dönüş yapan da yok ayda bir iki ailem beni kücümsüyor ona göre işsiz olmam benim suçum falan cok bunaldım 4-5 aydır da işsizim büyük firmalarla görüşüyorum ama dönüş yapan yok bu işleri de kendim buldum bu zamana kadar 70 sene yakın iş görüşmesi yapmisimdir küçük işletmeler migdemi bulandırıyor artık bunu da öylesine yazdım bugün Cook uzaktan bir tanıdık 25 yaşinda kalp krizi geçirmiş ve ölmüş ben 29 yaşındayım özendim kendisine iş bulsam da artık çalişmak istemiyorum işsizlik maaşim (2100 tl) yakında bitecek devlet de gss den çökecek para gitmesin diye ot gibi evdeyim bunları da öylesine yazdım

İşsizlik ve anlaşılmamak?