Merhaba. Ben 26 yaşındayım. İngilizce biliyorum. Dış ticaret mezunuyum ve lisede turizm otelcilik okudum. İki okula da işsiz kalmayayim diye başladım. Sonuç olarak dış ticareti beceremiyorum. Yaşadığım şehirde resepsiyon iş olanakları çok yıpratıcı. Saatleri ve iş yükü olsun. Mersin e annem ikinci evliliğini yapmaya geldi adam rezil birisiydi, ayrıldılar ablama anneme tonlarca borç kaldı. Küçük kardesimi onda bırakmak zorunda kaldık durumumuz yok diye annem de ablam da çalıştılar. Ben henüz lisedeydim. Staj paramı da hep eve verdim. Üni sırasında kardeşimi alabildik yanımıza ama babasına düşkün ve hırçın bir çocuk. Tek birakamazsiniz, eve bağlansın babasına gitmek istemesin diye birisi evde kalmaliydi. annem de mesleğinde yükseldi iyi para kazanıyordu ablam da AVM'de çalışıyor bir düzeni var borçlarını ödüyor ikisi de. Ben de okulla beraber eve ve kardeşime bakıyorum. Okul bitince de ev işleri ve kardeşime bakmaya devam ettim. Maalesef iş bulmaya çalışsam da dediğim gibi saatleri çok fazla ve evde herkes tam zamanlı çalışırsa olmuyor çocuk var ve dediğim gibi sorunlu bir çocuk o babanın yanında kalinca haklı olarak normal ev ve sosyal hayata uyum sağlayamıyor zorla okula gönderiyoruz kavga dövüş kaldı ki babasindayken de bir sene devamsızlıktan okulda kaldı. Asla böyle olsun istemedim, fedakarlık mi denir ne derseniz bunu yaptım. Uygun bir iş bulsam giderdim zaten ama yoktu. Antalya'ya da yeniden cagrildim staj yaptığım otele ama maalesef gidemedim. Keşke GİTSEYDİM demiyor değilim. Şimdi ablam evlendi annem uzun süredir bir yerde iyi maaş primle çalışıyordu. Ben de çağrı merkezinde iş buldum güvenilir bir firma. Üç dört ay çalıştım akabinde saatler üzüyordu ve on saniye nefes alamiyordum tuvalete gitmek için email atıyorum emaile cevap gelene kadar çağrı geliyor. Molaya da çıkmak için email atıyorsun ama aynı hesap. Yemek saatlerini de kacirirsan geçmiş olsun zaten. Annem o işinden bir fevrilikle ayrıldı ve ben de daha da zorladım. Borç falan çıktı ortaya yine benim maaşım iyiydi tamamını kapattık bir süre böyle devam ettik ama boğazım rahatsızdı tedavi etmedikçe de ilerledi ve çağrıda sesim gitti. Bana bir günden fazla rapor alamayacagimi söylediler ben de iyileşmez dedim çıkmaktan başka çarem yoktu çağrılar uzun sürüyor o boğaz ağrısı dişine kulağıma başıma vurmuştu artık ve ağlayarak uyuyordum. Annem alıştığı yerden sonra bir yere tutunamadı ve orası da onu geri istemedi. Kısa dönem çalıştığı yerler oldu şimdi yeniden bir yere başlayacak ama ben hala iş bulamıyorum. Marketlere de gittim başvurdum koşulları çok iyi değil ama bu noktada umrum dahi değil hala dönüş alamıyorum. Ben bipolar hastasıyım, lisede teşhisim konuldu zor zamanlar geçirdim gerçek babamla da alakalı sorunlar polislik durumlar yaşadım. Elime kalan parayla kedime bir şeyler aldım. Kedim olmasa şu an çoktan intihar etmiştim. Dayanamıyorum bu sorudan çok yardım çağrısı olabilir. Kendime dayanamiyorum artık. Ablam ve eniştem maddi olarak destek oluyor ama daha da utanıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar demin evimin yakınında avmdeki sinemadan aradılar görüşmem var haftaici, umarım olur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler