Ankara 'ya üniversite için geldim ve işe girmek istiyorum nedense pavyona kendimi yakın hissediyorum sizce hangisine girmeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen pavyonda calistim.
Sana anlatayim, rizan olursa gir.
-Alemdeki kadinlar inanilmaz zorba, tehlikeli, uyusturucu bagimlisi onlardan fazla kazandiginda ve seni yalniz pasif gorduklerinde sana bir cok sey yapiyolar. Ben birisinin musterisiyle oturdum diye ertesi gun silahla gelip kuliste beni sıkıştırdı.
-Patron vs seni talep eden her masayla oturman icin baski yapiyo ama konslardan birisinin musterisiyle oturursan sana gicik oluyolar her turlu seyi yapabilirler..
-Her pavyon guvenilir degil, icecegine hap atip sana tecavuz edebilirler..
-Kofti degil harbi icki diye tutturuyo bazne musteriler sarhoş oldugunda allaha emanetsin
-masalarda normalde yuzune bakmayacagin dedeler cirkin insanlar seni taciz edebiliyo opebiliyo para kazanmak icin katlaniyosun ama psikoloji kalmiyo tabi kalkabiliyosunbda istemiyosan
-her turlu musteri geliyo takintilisi bagimlisi sana zarar verme odakli olani vs
Oldurulen kadinlar oluyor. Siyasi bagi olan adamlar sana istedigi zarari verir ceza bile almiyolar.
Seni zorla uyusturucu bagimlisibyapabilirler mekani terketme diye.
Bir çok b k var ben bursada calistim bursa boyleyse ankarayi dusunemiyorum. Bunun yerine git onlyfans yap ic camasirlarini sat seni en azindan acik acik kimse rahatsiz edemez ama pavyon çok riskli hala psikolojimi toparlayamadim.
Basima bir cok sey geldi. Hayatin kalmiyo yasama sevincin kalmiyo ordaki konslarin cogunun alayi erkeklerden daha erkek ailesiz zaten travmalarla buyumus kadinlar. Eger barbar tehlikeli ve gamsiz umursamaz her seye hazir soguk kanli degilsen cabuk harcarlar..
Yine de tercih senin. Sormak istediklerin olursa sor.211 Yorumla
Soran+1 yılAnladım cok tesekkür ederim ne kadar süre calistiniz
Cevap sahibi+1 yıl4 ay
Soran+1 yılSadece oynarakta bir seyler kazanılır mı
Cevap sahibi+1 yılYok, oynayanlar kons oynuyosan konsluk yapmak zorundasin ama solist ayri. Solistler sarki soyluyo sadece
- +1 yıl
Bursa’da hangi mekan yaptı bunu sana müsade edene bile gerekeni yaparız sorun yok hayırdır sizde insansınız
- +1 yıl
Nasil ciktin böyle pis bir yerden
- +1 yıl
@mutsuzzzzz__ kurtulmak istiyorsan hangi mekansa söyle yardımcı olalım
- 1 yıl
Abla ayıptır sorması ama bursada hangi payvonda çalıştın acaba
- 1 yıl
Merhaba ben de benzer soru sordum geçen gün ve çok fena şeyler söylediler vazgectim sonra orada çalışıp çıkan bi kız ve başka bir isletmeci genç bi erkek iyi olduğunu öyle kötü şeyler olmadigini söylediler suç dediler yapamazlar dediler tekrar aklıma yattı şimdi de sizin dediklerinizi ve başka bir sürü yazılanları okuyunca tekrar vazgectim hatta aşırı korktum. Açıkçası ben de aşırı zor durumdayim özellikle maddi anlamda manevi anlamda da aile baskısı şiddet darp vs var yıllardır ondan düşündüm bu işi bi de üniversite öğrencisiyim ailem mezun olcak diye biliyor ama okulum 2 3 yıl daha uzayacak ondan paraya aşırı ihtiyacım var yıllığı en az 150 200 bin TL okulumun maalesef şimdiye kadar verdiğimiz para boşa gitti derslerden kaldığım için hepsinden. Bi an önce mezun olup düzgün meslegime girmek istiyorum. Asgari ücretlerle yıllarca çalıştım Allah kahrretsin cidden o sektörü de o maaşları da hayatımı mahvettiler ben de düşündüm zaten hayatım mahvoldu en azından pavyonda çok kazanırım 1 yıl çalışırım diye de sizin dediklerinzi cidden doğru mu bunlar yaşanır mı?
Cevap sahibi1 yılPinkygirll kimsenin vebaline girmek istemem iyi yanlari da var kotu de. Cok gucsuz sahipsiz durursan sorun olabilir. Ama yanina bi arkadas bulursan beraber calisirsan sarhosken birbirinizi kollarsaniz bi sey olmaz. Birinin aklina girme de mekandan birini bulursun arkadas ol vs. Hayat sartlari cok zorsa yillarca calis cabala o da ayri imtihan. Kendin bilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba bende ankaradayim pazarlama danişmanin olarak seninle ben ilgilenebilirim ancak ilk olarak kalite kontrol testini benimle gercekleştirmen gerekir 30 gün boyunca test aşamasi sonrasinda işe giriş işlemlerini halledebiliriz 😂😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil kdkxkd
- +1 yıl
Müessesemiz ciddi bir yerdir bu sebeple herhangi bir hastaligin var mı yok mu sağlammisin dayaniklimisin onu test edecegiz işte 😂 nasili mi var 😂😂
Soran+1 yılHmmö
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi, bu şekilde hiçbir yere varamayacağınızı bilmeniz gerekir. Her türlü manyakça şey vardır öyle yerlerde yani öyle gir çık yapamazsınız. Peşinize birisi veya birileri takılır, aileniz öğrenir ve daha bir sürü tehlike...
00 Yorumla
+1 yılGençliğine yazık bebeğim git doğru düzgün kurumsal bir firmaya gir. Affedersimde konsomatris mi olacaksın millet oranı buranı ellemeye kalksın hele birde takıntılı sapığa denk geldin mi işin iyice zor. Git güzelce okulunu oku.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşağdaki pavyonda calışan kadının anlattığı gibi rezil bir hayat istiyorsan git calış
ama şu mantıkla bu işi yapma ben ekmeğimin peşindeyim iş yoktu çarem yoktu zihniyetiyle bu işe girme bence. o yolda ne ahlak kalır ne karakterr
falloş bir hayatın olr
10 Yorumla
+1 yılŞaka mısın sen yaa.. koskoca uni hatunun ne işi var çoğu ilkokul mezunu bile olmayan cahil hayvanların arasında?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayat sartlari
- +1 yıl
Baslarim şartına. Baska iş mi yok yapacak
Hertürlü pisliği yaparlar sana, onlyfans filan aç, iç camisirini filan sat anonim hesaplardan en k9tü c2 filan yukle
02 Yorumla
Soran+1 yılC2 de neler yapabilirim
Pavyona kadar düşme onun yerine oturduguj yerden kat kat fazlasını kazanabilirsin birçok fikir verebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılOlurr
masalara meze olmak isteyen biri daha hayatını mahvetmek için iyi tercih yapmışsın kolay para giden gençliğini geri getirmez
00 Yorumla
+1 yılPavyonda çalışırken yemege çıkmak zorundasın ama aşko 😂 orada durup oynayıp meze yemek iki yudum içki içmekle olmuyo o işler
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğini düşünüyorsan parlak bir gelecek hayal ediyorsan pavyona gitmelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılE zaten asko
- +1 yıl
Basladinmi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İlerde tekrar şansını denersin
+1 yılPavyonda başına gelmedik kalmaz, okulu da unutursun sonra.
00 Yorumla
+1 yılBende masaj kursu icin gitmeyi dusunuyorum masörluk dusunebilirsin Ben ogrenip dubaiye gidicem
00 Yorumla
+1 yılİyi bı seçim kanka🙂ister part ister full çalışırsın istediğin saat😅😅😅
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGir tabi canim mis gibi olur deli para kazanir okulu birakabilirsin ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar dostumuzun Ankara'da işletmesi yardımcı olayım sana 😀😀
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılHer seyede hazırlıklısın dimi sonra caymak yok
Soran+1 yılEvet
- 11 ay
Adli sicil istiyorlar mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sana para vereyim içelim akşam bebeğim pavyonun mantığı bu 😉
00 YorumlaBen bi erkeğim pavyonda cons olarak çalışabilirsiniz acaba
00 Yorumla
+1 yılBirisine yönlendireyim garson günlük 500 750 TL kazanıyor.
00 Yorumla
+1 yılHala Ankara'da mısın?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kutun açık mı
Soran+1 yılYazabilirsin
- +1 yıl
Yazamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yapabilceğin bişey var yardımcı olmak isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Saçmalama baska iş mi kalmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılCok zor seyler yasiyorum sanirim o yüzden, burayi istedim😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım kafanda var mı başka yerde çalış pavyon a nasıl yakistiriyon
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılPavyon a düşersen çıkamazsın yavrum otelde çalış ya da ne bileyim para karşılığı yap ama pavyon işini cikar
+1 yılprofildeki resminden belli gelecegin cok parlak
10 Yorumla
+1 yılKendini harcama oralarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. Aleyna Cakır vakası. Basımıza nasıl tas yagmıyor hala hayret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılPavyona girme sıkıntılı yerler
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. bi cv ni gönder değerlendirelim
00 YorumlaGitmek isteyeni kimse tutamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalınmış soru 😅😅😅😅
02 Yorumla
Soran+1 yılHa?
Cevap sahibi+1 yılBubsoru akşam bir kız tarafından soruldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlusa git orada yerdeki kartları takip et
01 Yorumla
Soran+1 yılLdkdkecodwıd
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlyfans aç daha karlı
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapamadim ya anlatsana ya
- +1 yıl
Kızı neden erkek düşmanı sitelere yönlendiriyorsun ki? Saçma bir tavsiye.
Cevap sahibi+1 yıl@Strong_Warrior ne alakası var o siteyi kullanan malların parasını yesin işte. Alan memnun veren memnun
- +1 yıl
Erkekleri bu durumdan koruman gerekirken, hem cinslerine düşmanlık yapıyorsun. Bu seni de onlardan farklı yapmıyor ama. Kadınlar kadın dayanışması yaparken, sen erkek düşmanlığı (feministlik) yapıyorsun. Meriçlik yapıyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Strong_Warrior Ne meriçliği ya, asıl meriçlik yapıyorsun. Zaten kendine saygısı olan bir erkek pavyona ya da onlyfansa meyleden bir kızla birlikte olmaz buna prim vermez. Sırf cinsiyetim aynı diye her kıza salça olan para yediren dangalaklarla neyin dayanışmasını yapıcam.
- +1 yıl
Onları bu yoldan kurtarman ve destek olman gerekir diyorum. Lafları çarpıtıyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Strong_Warrior Erkek olmak zordur, birinin elinden tutmasıyla olmaz, uyum sağlamayı başarılı olmayı kendin öğrenmen lazım o yüzden hiçbir erkeğe nasıl erkek olunduğu konusunda yardım edemem. Kadınlara da edemem çünkü kadın olmayı yaşamadım.
+1 yılher masaya gidersen işin var sfsdf
00 YorumlaÖlmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılSen dedin diye öldüm su an
Soran+1 yılCiddiyim
+1 yılYardımcı olayım istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Yaz istersen
+1 yılEsenler pavyon
10 Yorumla
+1 yılHer iş olur mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılİğrenç 🤮🤮🤮
00 Yorumlaiyi para kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılÇalış tutan mı var
00 Yorumla
+1 yılsana bol alemler
01 Yorumla- +1 yıl
ama kerhaneye girsen daha mantıklı en azından devlet koruması var parası da iyi muayene de olursun pavyon da bilmedik pis insanlar var şiddet ne varsa sana yaparlar silah tehdit zorla birlikte olma
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 307 cevap paylaştı. Hiç pavyona gitmedim
00 Yorumla
+1 yılEskort ol daha kolay
10 Yorumla
+1 yılDeğişiksin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılRuhunda sorun var 🤣
00 Yorumla
+1 yılbencede mantıklı bir iş
00 Yorumla
+1 yılCv doldur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPavyon iyi bir seçim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaç lira için?
00 Yorumla
+1 yılHaklısın dayı ajdj
00 Yorumla
+1 yılBana gel iş veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılNe isi
- +1 yıl
Tlf bakma vb
+1 yılAmac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Pavyonda çalışmak istiyorum, sizce hangisine gitmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat