Engelli kadrosundan işe alındım, çalıştığım fabrikadaki işçiler benimle alay ediyorlar! Sizce işi bırakmalı mıyım?

Uzun yıllardır psikolojik rahatsızlığım var. Engelli raporu verildi %40. Bu aldığım rapor sayesinde bir fabrikada işe başladım. Fabrikada ki muhasebeci arkadaş beni herkese reklam etmiş. Benim sigorta girişimi yaparken engelli raporum masasındaydı. Ya senin engelin kafadan mı demişti gülümseyerek. Sesimi çıkarmasım, sustum o anlarda fakat daha sonra diğer çalışanlara bu kıza dikkat edin gibisinden sözler söylemiş. Kafasında var, delinin teki, sakın uğraşmayın bununla demiş. Bugün çalıştığım yerden iki arkadaş senin tahtan eksik diye duyduk doğru mu deyip güldüler. Eve gekdiğimden bu yana ağlıyorum. Sizce işi bırakmalı mıyım? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor benim?

Engelli kadrosundan işe alındım, çalıştığım fabrikadaki işçiler benimle alay ediyorlar! Sizce işi bırakmalı mıyım?