Eskisi gibi ezber yapamıyorum henüz 20 yaşındayım normal mi yoksa bir hastalığın belirtisi falan mi?

Ben 2 sene çok yoğun ders çalıştım. Hayalim tıp fakültesiydi ve kazanacağımdan da emindim çünkü hayatım boyunca hep başarılı oldum. Öğretmenlerim Zeki olduğumu söylerdi. En karmaşık matematik problemlerini hızlıca çözerdim. Ezberim kuvvetliydi. Geometriye de ayrı bir zevkim vardı çalışmadan çözerdim. Neyse 2 sene üst üste aksilikler oldu kazanamadım ve tekrar sınava hazırlanıyorum ama bazı şeyler eskis gibi değil. Eskisi gibi ezberleyemiyorum, aklımda kalmıyor hiçbir şey. Problemler karmaşık geliyor hızlı çözemiyorum. Okuduğum şeyleri anlamak için 2-3 kere tekrar okumak gerekiyor. Bunlar normal mi? Yorulduğumu hissediyorum sanki. Bu durumu yaşayan var mı? Sizce normal mi geçer mi? Ya da yaşım ilerlediği için mi? Yoksa bir hastalığın falan belirtisi olabilir mi? Doktora gitmek gerekir mi

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de her şeyi unutuyorum. Annem bir numara söylese 2 dk geçmeden siliniyor zihnimden. Babam şunu alıcaz unutturma diyor ama ondan önce ben unutuyorum. İsimleri de unutuyorum. Bir arkadaşım vardı anlkara da ismi neydi diye saatlerce düşündüm geçen. Bunlar bu yaşta normal mi?
Eskisi gibi ezber yapamıyorum henüz 20 yaşındayım normal mi yoksa bir hastalığın belirtisi falan mi?