Hafızam hiç iyi değil 1 dk önce söylediğim şeyi unuturum yolları unuturum söylenen şeylerin çoğunu unuturum ilacı da yok ki kurtulayım bu yaşta böyleysem ileride düşünemiyorum off ya başka ülkeye gidebilirdim ama gidemiyorum başka şehirde hayat kurmam gereken ailem var ama gidemiyorum çok yoruldum yaa ötanazi uygulamak istiyorum mümkün mü sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Tek ben miyim dicektim yaşama hevesim günden güne yok oluyor neden
Arı sütü ve propolis vb. ürünleri tüketmenizi tavsiye ederim. Haşlanmış yumurta ve tavuk eti iyi geliyor. Veya Vitamin takviyesi alabilirsiniz. Unutmayın sağlık kıymetli bir hazine, iyi bakın.
Bu konuda ilk önce araştirma yap YouTube dan falan. Ve uyku düzenine , yediğin yemeklere, içtigin suya bu gibi şeylere önem ver. Bunlardan dolayida hafıza zayifligi olabilir ama yinede iyi araştırma yaptiktan sonra doktora görün bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doktora git bence
Gittim ilaç verdiler psikolojik dediler ama ilaç dah çok zihni uyuşturuyordu
Arı sütü ve propolis vb. ürünleri tüketmenizi tavsiye ederim. Haşlanmış yumurta ve tavuk eti iyi geliyor. Veya Vitamin takviyesi alabilirsiniz. Unutmayın sağlık kıymetli bir hazine, iyi bakın.
Maalesef iyi besleniyorum alâkasi yok
Anladım, umarım çözümünü bulursunuz.
Yinede sağolun umarım 😊
Kan degerrlernie baktır
Doktora görün bence
Göründüm stresten dedi ama çok saçma buldum psikoljik ilaç verdiler beynimi daha çok uyusturdu beter ettim
İyi bir doktora görün o zaman
Ne doktoruna görüneceğimi bile bilmiyorum
Bu konuda ilk önce araştirma yap YouTube dan falan. Ve uyku düzenine , yediğin yemeklere, içtigin suya bu gibi şeylere önem ver. Bunlardan dolayida hafıza zayifligi olabilir ama yinede iyi araştırma yaptiktan sonra doktora görün bence