Hafızamı Kaybediyorum?

Arkadaşlar yaşım 18 genç olduğum için unutkanlığı kafama takmadım ama son zamanlar herşeyi unutmaya başladım biraz da evhamlıyım kafama takarım ve okul vakti çok zorlanıyorum Alzheimer belirtilerine baktığımda hepsi fazlasıyla vardı tüm belirtiler çok korkmaya başladım ve arada 2, 3 sn hafızamı kaybediyor gibi oluyor annemi filan gördüğümde tanımıyor gibi oluyorum evdeki odaları filan resmen gidip geliyo aşırı stres depresyon altındayım acaba psikolojik mi çünkü arkadaşlarımla takılırken hiç olmuyo sadece aklımdayken oluyo ama gerçekten oluyo ne yapmam lazım bir psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum nörolojiye gitmem gerekiyomu çok kötü durumum gerçekten bir gün anılarımı ailemi unutacağım diye çok korkuyorum bazende donup kalma oluyo başkalarının tepkisiyle ses dokunma gibi kendime geliyorum ve normalde insan dalıp gittiğinde kafasında bir şey düşündüğü için ama ben kendime geldiğimde ne düşündüğümü hatırlamıyorum n'olur yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dayıma sordum oda uzman doktor bu bölümlerde bana anlattıkların gibi bir hastalık yok dedi bu gelip geçici bir şeydir ama için rahat etsin diye baktırabiliriz doktora gideriz dedi.

b12 vitaminime de baktıracağım ondan sebeb olabilir benimki aşırı düşüktü pek de ilgilenmedim daha da düşmüş olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar doktora gittim tahliller etti sorular filan sordu test yaptı en son da röntgen çekti hiç bir şey çıkmadı baya rahatlamıştım ama yine oluyo artık o kadar korkmuyorum ama beni rahatsız ediyo git gide artması daha fena ne yapsam ne etsem geçmiyo stres yaptım iyice kafama takmamaya çalışıyorum son 1 haftadır daha iyi gibiyim olsada takmıyorum ama ruhsal sağlığım çok kötü deprsyona girdim aklıma intihar planları bile geldi etrafa duyarsızlaşmaya başladım yürüdüğümn kendimin farkında bile d
Hafızamı Kaybediyorum?