Arkadaşlar Hukuk Fakültesindeyim ve Savcı olmak istiyorum. Bir kadın için zorlukları nelerdir? Çevremdekiler vazgeçirmeye çalışıyorlar.
Cevabın nedir?
adaletin olmadığı herkesin eşit olmadığı bir ülkede kadın olsan ne yazar erkek olsan ne yazar?
o ezberlemeye öğrenmeye çalıştığın kanunların hepsi küf kokuyo. adaletin küflüsü sağlansa ne olur sağlanmasa ne olur70 Yorumla
aç bir büro bak keyfine gerçi çok büro var bakkal dükkanı gibi :D bir espirisi kalmadı hukukçu olmanın:D
06 Yorumla
Soran+1 yılSavcılar özel büro açamıyorlar canım
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAynen bana da öyle geliyo biraz ama istiyorum napiyim hep babam yüzünden :(
+1 yılKadın oldugun için zayıf gorurler rahat uyku uyuyamazsın çevremdekiler haklı tehditlerle basar çıkmak zor olur iyi duşun her açıdan..
30 Yorumla
+1 yılTeyzem baktigi ilk davada istifa etmişti. Öyle diyeyim :/
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ne davasına baktı
- +1 yıl
Emin değilim ama sanirim bir adamin kollarini kesmislermis. Ama zaten kendisi asiri duygusaldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
+1 yılSavcı mı olmak istiyorsun:) 😂😂😂 İbrahim çiftçiyi bi araştır da sonra düşün haa eğer diyorsan ben doğruları yaparım ak partinin hoşuna gitmezse beni öldürsünler diye o zaman tamam ol ya da benim vicdanım yok devletin adamı olur doğru kararları değil vermem gereken kararları veririm dersen yine ol yani ya kâğıt üstünde savcı olcan ya da ölümü göze alcan
00 YorumlaYoktur bir zorluğu gerçekten bu işi yapmak istedikten sonra.
00 Yorumlane gıbı farklılıgı olabılır erkekten? cenze gormeye dayanamıyorsanız o zaman gırmeyeceksınız o işe..
00 Yorumla
+1 yılher meslegin zorlugu var elbet ama sen sadece bu devirde kagit uzerinde savci olursun canim...
00 Yorumla
+1 yılçevrendekiler seni çekemiyorlar kuzum ne demek tabiki her mesleğin zorlukları olduğu gibi bu mesleğinde zorlukları vardır lakin benden sana tavsiye emekli hakim ve savcılar mesleklerine avukatlık ile devam ettiğinden sen bence avukat olarak tamamla
10 Yorumla
+1 yılEvanesence dinleyen bir hatun herşeyi yapabilir.
İyi aksamlar02 Yorumla
Soran+1 yılEvanescence hayranı görünce mutlu oluyorum ya sağol :) bu sitede de baya çoğuz :)
- +1 yıl
ıvet :)
tehditler alırsın kadınsınya zayıf görüler baskı yaparlar
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan mesleğini zorluklar seni kolay kolay yıldıramaz.
00 Yorumla Çok. çok Kurtlar vadisin de rol alırsın. Yok bir zorluğu bakma sen.
00 Yorumla
+1 yılbende hukuktayım. bende savcı olmak istiyorum işimiz zor.
00 Yorumla
+1 yılHer meslegin zorlugu var bence sevdigin iste basarili olursun senin ne istedigin daha önemli
00 YorumlaKaradayida ki hakimeden kurtlar vadisinde ki savcı leyla ve rahmetli avukat elifden neyin eksikmis yaparsin mis gibi hemde
20 YorumlaSakın vazgeçme zorlukları var ama üstesinden gelebilirsen senden iyisi yoktur ama biraz sert olman lazım ;)
00 Yorumla
+1 yılMesleğine de kendini kaptirirsan gitgide erkeklesirsin
00 YorumlaSavcının düşmanı çok olur ölüm riski daha çoktur derler doğru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakim yengemiz var bu zamana kadar bir zorlugunu gormedik istedikten sonra yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHic savci arkadaşım olmadi forsa bak😊
00 Yorumla
+1 yılYok bir zorluğu, abartmasınlar.
00 Yorumla
+1 yılmaaşları ne kadar oluyoki savcıların?
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni başlayanlar için 7 bin diye biliyorum ama?
- +1 yıl
Höhh.. Yaklaşık 3 buçuk milyar alırlar 2 sene
- +1 yıl
@dilan_byrm hayır stajyer savcı olarak başladığın zaman 6.138 gibi bir para alıyorsun, sonra savcı olduğun zaman bu 9.800 e kadar çıkıyor bu mesleği yaptığın yıllar yükseldikçe 12.500 13.000 hatta 15.500 e kadar çıkabiliyor
+1 yıldurusmadan sonra sanıklar :DDD
00 YorumlaKurtlar vadisindeki leyla :D
00 YorumlaO tiple gardiyan bile olamazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi tiple :D
+1 yılTehdtler alırsn
00 Yorumla
+1 yılForsun süper olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı