Ekonomi kazandım 4 senelik ve sevgilim çok çok çok üzülüyor ve başına ağrılar giriyormuş : (((( onu öyle üzgün görünce yüreğim parçalaniyor. Acaba mezuna mı kalmalıyın bi sene daha?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOkulun çok daha önemli önce kariyer onunla ne olacağınız belli mi değil 1 sene demek boşu boşuna çalışmıştım ve boşu boşuna zaman kayb edersin okuluna git güzel bir meslek sahibi ol kendi ayaklarının üzerinde dur okulun daha çok önemli sevgilin önemli değil ilerde seni o kurtarmıyacak sen kendini kurtarırsın okursan eğer eğer aklın varsa okulunu seç saçma sapan düşüncelere girme sevgilin önemli değil okulun çok daha önemli saçma sapan düşünüp olumsuz bir karar verme sevgili bulunur ama okulun ve kaybetiğin zaman bulunmaz emeklerinde geri gelmez sevgilin için değmez aklını başına al iyice düşünerek hareket et ve karar ver doğru bir karar ver önemli olan senin hayatın unutma ki verdiğin kadar sadece seni etkileyecek başka hiç kimseyi değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O kadar çalışıp güzel bir üniversite kazanmış kardeşim. Çabana yazık etme. Genç güzel kızsın , daha sana ne kadar erkek aşık olacak, evlenme teklifi edecek. Ama üniversite şansı hayatta bir kere düşer insana. Her yıl sınav formatını, süresini, sorularını değişiyorlar, ne belli gelen yıl o kadar puan tutturacağın? Hemde değer mi hiç bir erkek için gelecekteki iş , kariyer hayatını mahvetmeye? Ne biliyorsun yanında kalıp musmutlu olacağını? Ya Allah göstermesin ayrılırsanız, o seni terk edince hiç mi pişmanlık duymayacaksın? Üniversitenin rolü sıradan insanları 'dahi'ye dönüştürmek değil, sıradan insanlar arasındaki gerçek 'dahileri' ortaya çıkarmaktır."
Hiç kimse için kendini, parlak geleceğini mahvetmeye değmez. Seni gerçekten seviyorsa, güveniyorsa, seni bekler. Sevmiyorsa kendi bilir, duyar kasicak bir şey yok, su akar yolunu bulur. Bu hayatta aşktan ta önemli şeyler var, özgür olmak, kendi ayaklarının üzerinde durmak, bunun için tahsil , eğitim şart. İyi para kazanıp hiç kimseye muhtaç olmadan, kendini , aileni geçindirmek için. İşte o zaman özgür olursun. Her kazandigin kuruş kendinin olunca.50 Yorumla
+1 yılBirbirinizi bu kadar sevmenize çok sevindim ama bence böyle bir hata yapma. Hem belki araya özlemler girmesi sizin aranızdaki sevgi bağını güçlendirir. Zaten bu görüşemeyeceğiniz anlamına da gelmiyor. O gelir sen gidersin bak bunlar zor şeyler değil. Zaten bir bölüm kazanmıştım gitmezsen olmaz, seneye bu seneden daha fazla yığılma olacak. Yani sana böyle bir hata yapmaman için bir sürü neden sayabilirim.
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılSen onca yıl emek sarf edip ünüversite kazanmışın, kazanamayan insanlar var üzülüyor ağlıyor, sevgilini dinleme git oku okulunu internet gelişti, gelişmeye de devam ediyor WhatsApp'tan seni görüntülü arar. Hafta sonu ya da . Tatillerde zaten seni görmüş olacak gitmeyip saçmalık yaparsan. Ayıp edersiniz kendine.
01 Yorumla- +1 yıl
Halbuki sevgilin senin yanına gelmeli ünüversite okurken.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
154
Cevap
124Cevap
+1 yılKariyeri konusunda, seviyor olduğunu düşündüğü kişi için olumsuz yönelmelere başvuran kişilerin bence önce kendisine saygısı yok. Çünkü kariyer sizin hayatınızın refah seviyesi, yaşam kaliteli ve kişisel gelişimidir. Bu ailenizden sonraki en mühim olay ve gelişimdir. Bundan vazgeçmeniz demek zaten karakter olarak olgunlaşmamış olduğunuzu gösterir. Hele ki, gideceğiniz bölüm de; lütfen yanlış anlamayın; revaçta olan, size meslek sunabilecek bir bölüm gibi durmuyor, orada da hatanız var. Mezuna kalıp çok daha iyi bir bölüme gitmenizi, öyle kariyerinizden vazgeçmenizi isteyecek insanlardan da uzak durmanızı tavsiye ederim. Gelecekte pişman olmamanız adına en azından...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBölum kazaninca nisanlimi terketmistim. Bunun sebebi okuyacagim diye degil bana destek olmayisi ve isleri daha da zor hale getirişiydi (2. bolumumu kazandigimda oldu bu. Ilk bolumu kazanirken sevgili falan yapmamistim) bu adam bugun boyle yoluma taş koyuyorsa, uzuluyorum ayagina bana destegini esirgiyorsa evlendigimde de bircok konuda yanimda olmaz diye dusundum. Sevsem de terkettim. Bu gibi seyler donum noktasıdır. Yanınızdaki kisileri de tanırsınız. Meslek, okumak her sey zamaninda guzel ve insanin ozellikle bir kadinin kendine yapabilecegi en iyi yatırım. Erkek hayatiniza yatirim yapmaz. Cogunlukla da bircok seyi alir götürür. Su hayatta yalniz siz varsiniz. Sevilir seversiniz ama yaninizda size destek olmayan kisilere yer vermeyin ve ayrilacaginiz belli olan kisilere de bosuna uzulmeyin. Iliski yasamak isteyen, seven her sekilde sever uzaktan bile. Uzaktan da olmuyorsa bitsin gitsin zaten.
40 Yorumla
+1 yılTamamen deneyim etmiş biri olarak söylüyorum:çok pişman olursun. Çok istiyorsa o senin yanında olur zaten. Ayrıca sevseydi geleceğinle ilgili bir şeyde duygu sömürüsü yapıp fikrini değiştirmeye çalışmazdı. Gerçekten değmez. Fedakarlık yapar ve hayatını ona göre yaşarsın. Günü geldiğinde de basit bir şey nedeniyle seni ortada bırakıverir. Zaman çok önemli ve her şey zamanında yapılmalı. Kıymetini bil ve kendini düşün. Sevdiğin gibi sevilmezsin.
40 YorumlaBen snaa bir şey diyeyim mi.
Ben ilk tercih döneminde istediğim bölümde şehir beğenmedim diye gitmedim.. gelme ihtimali vardı yazmadım. Çalışır kazanırım dedim.
Tam 4. Girişimde yerleştim sonra.
şu an kpss ye de 3. Girişim için hazırlanıyorum.
İlk seme gidebilseydim belki de mezun olduğum gibi aranacaktım. Ama sene kayıplarım yüzünden bölümün önü kapandı gibi. Atanmak zorlaştı.
Diyeceğim o ki. Kimse için ya da başka şeyler için geleceğini yakma.
Ben üniversite okurken sevgilim memlekette beni bekliyordu.. seven bekler seven katlanır. Geleceğine odaklan.11 Yorumla
Soran+1 yılBenim de oyle oldu zaten. Bi sene daha mezuna kaldim. Gecen sene psikoloji oluyordu rahat bu sene zorladim ama siralamalar acayip degismisti ve anca Kibris ta ya da ozel de oldugu icin gidemedim. Ve şu an gecen sene icin pişmanim mesela ama iş işten geçti artik. Hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah
Eğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Sevgilin bugün var yarın yok lütfen geleceğine odaklan duygusal olma aynısı kendi başına gelse gidecekti seni bu şekilde etkisi altına almasına izin verme pişman olacağın bir adım atma. Diyelimki onu dinledin gitmedin o sene içerisinde senden ayrılmayacağına dair garanti var mı? Ailen istese illede okuyacağım dersin. Sana tavsiyem seni bu şekilde engelleyen biri seni düşünmeden bencil davranan biri seni gerçekten hak ediyor mu?
20 Yorumla
+1 yılS4lak s4lak sorularla siteyi meşgul etmeyin sevgili gibi geçici bir şey de hayatını kazanacağın üniversiteyi sakın bir tutma anlatabiliyor muyum seni severse seni bekler buluşursunuz bir şekilde görüşürsünüz telefonla konuşursunuz yani birbirinizi hatırlamanız için sebebiniz çok gitmemek gibi bir saçmalığı yapmazsın umarım seni kendine saygın varsa en azından yapmaazsın
10 YorumlaYahu bu yeni nesil ne kadar akıllı iki güne belki ayrılacaksın geleceğin mi yoksa sevgilinin o ponçik kalbi üzülmesin mi senin yerine cevap veriyorum geleceğin belki mezuna kalınca istediğin olmayacak sınava tekrar çalışamayacaksın ve yine ayrılmak zorunda kaldığında ne olacak en kötü okula başladıktan sonra yatay geçiş yapabilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Biz demekii safmışız onlara göre kendileri çok akıllıya 🤣🤣
Ben çok çok çok sevinirdim ve bu konuda ona destek olup direkt nasıl yanına gidip gelebilirim diye planlar yapmaya başlardım.
Yaptım ve sonuç şu an evlilik teklifi almış askerden yeni geldim bekleyemedi 5 senem çöp bir daha yaparmiyim başkası için yaparım çünkü ben buyum
02 Yorumla- +1 yıl
Asker bekliyorum onu düşünmediğim tek an yok yediğim yemek boğazımdan geçmiyor o aç mi tok mu diye. Çok kızıyorum böyle şeyler duyunca üzülüyorum insan elindeki sevginin kıymetini bilmeli
- +1 yıl
@Ahsjsjjdjd yaptığın doğru onun için doğru bir şey yapıyorsun kendin içinde doğru bir şey yap
+1 yılGeleceğini etkileyen kararları kimse için erteleme sonra büyük pişmanlıklar duyarsın, kazandığın üniversiteyi sevgilin için erteledin ve sonra anlaşamadın ayrıldın sonra pişmanlık duymazmısın. Seven kişi her şekilde sever, önüne geçmez sabırla bekler, uzaklıklar sevgiyi güçlendirir ya da gerçek yüzünü ortaya çıkarır güzel günler sizi bekliyor
00 Yorumla
+1 yılBence gitmelisin. Ayrıca sırf onun için görmemezlik yaparsan yarın bir gün ayrıldıktan sonra keşke gitseydim elime mesleğimi almış olsaydım derdin. Ayrıca sevdiğin kişinin yanında olman gerekmiyor ki. Burnunun ucunda olacaksın diye bir şey yok. Okulunu aksatma. Kimse için değmez.
00 YorumlaGerçekten seviyorsa senin kazandığın üniversite için de bişey dememeli hani gerçekten seviyolar ya lafta seven insan bekler beklmezse sende başka şehir yeni ortam yeni manita sende devam et ona göre tercihinizi yapsaydınız keşke belki aynı yerlere çıkardı bı ihtimal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmüyor aklında kuruyor sırf sevdiğin bir popo kuruyor diye gelecekti kocani ve çocuklarını mi harcayacaksin? Belki hayatinin gerçek aşkı ile universitede tanisacaksin daha donanımlı biri ile olacaksın ufff valla yeter ekonomi kazanacak aklın var ailenin emeğini değil bir tane tsaklinin isteğini mi seçeceksin?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe poposu ya popiş yazdım popiş
Cevap sahibi+1 yılG.. o..***t
Gizli Üye(30-35)+1 yılkariyerin mi önemli sevgilinmi sen bi senelik emeğini attın diyelim çöpe sonra seneye yaşadığın şehir gelceğinin garantisi var mı eğitim bana göre önemli seviyorsa sana destek olur yanında olur telefon internet var görüşmek için ayrıca araya mesafe girmesi özlemi artırır duygularınızdan emin olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama. Bir insan için kendinden vaz geçme diyelim ayrıldınız ne olcak? Arkadaşımın da sevglisi vardı gelip gitti arada işte beraber kaldılar falan falan . Bahane yapmadan gelip gidebilir ama en ufak uzaklıkta ayrılıcaksa zaten olmaz o. Askere gttiğinde nolcak. Ölüme gitmiyorsun ki. o da okusun seneye gelsin.
00 Yorumla
+1 yılSsalak ssalak konuşmayın be sevgili dediğin kim ki? Zaten gittiğinde ayrılacaksınız, gitmesende ayrılacaksınız 😂 bari gitte okuluna üniversitede neler yaşanılır neler yaşatılır onları gör öğren hayat derside olur.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok çocuksunuz daha birde 4 yıllık diyor yav 😂
Yahu siz kafayı mı yediniz? 😂 tabii ki gidip okuyacaksın. Kimse için değmez. 2 gün sonra bırakıp gider ya da yapmasaydın derler. İnsanoğlu fedakarlıktan anlamaz. Yoluna bak sen.
20 YorumlaBu senin geleceğin.. eğer sana saygısı varsa gidip okumana bir şey dememeli.. uzak mesafe ilişkisi daha da zordur ama sevgilinle yarın devam edip etmeyeceğin belli değil fakat eğitim almak senin hayatını daha özgür yaşamanı sağlar..
00 YorumlaEğitimini ve geleceğini düşünmeden kendi duygularıyla seni manipüle eden bir insan için zamanını boşa harcama derim. Sevgili her zaman halledilir ama eğitim hele ki tc gibi bir ülkede daha zorken bu fırsatı kaçırma valizini topla git :)
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama, sevgililik olayı resmi değil ve sevgililerin %65 civarı ayrılıyor. Bu tür konularda bencil olmalısın zaten, anne, baba da dinlenilmez icabında. Her koyun kendi bacağından asılır durumu.
00 Yorumla Ya birak sevgiliyi insan kocasiyla bile 10 yil snrasinin garantisini veremiyor
Adam seni 7 ay snra terketse napcan yil kaybettiginle kalakalcan
Sevgilinin 1 gun mu 100 yil mi garantisi yok ama meslek sen olene kadar seninle02 Yorumla- +1 yıl
Yeminle çok haklısınız
Eğitimine işine bak seni desteklemiyorsa korkuları güven sorunu varsa kendi başa çıksın bunlar ile. İleride senin yüzünden gitmedim yapmadım çok dememek için gitmelisin. ayrıca sevgilinde desteklemeli bunu.
00 YorumlaTrol mü soruyorsunuz ciddi mi soruyorsunuz bilmiyorum ama vallahi irite oldum artık bu sorulardan, vah sevgilinin haline yani, eğitim sevgilinden önemli değil çünkü, lütfen doğru düşünün güven meselesi bile varsa kendisi bilir...
00 Yorumla
+1 yılAşk iliskileri bu bi bakarsın 2 ay sonra ayrılmıssınız hiç belli olmaz ki sonradan ceske gitseydim dersin. Eger daha iyi yeri kazanırım diyorsan bi sene daha bırak ama bunu sadece sevgilin için yapma kendin için yap
00 Yorumla
+1 yılOyle bir sey yapma. İnsanlar gidicidir. Kalıcı olan basi da agrisa bir seyler de kaybetse seninle olur seninleyken mutlu olur. Evet uzucu ama biraz mucadele edersen kendi sehrine yatay gecis yapabilirsin. Hicbir sey cozumsuz değildir
00 Yorumla
+1 yılOna bunu gönder. boş ver arkadaş başka bulursun
https://www.youtube.com/watch?v=4mf9SR4A6Y004 Yorumla- +1 yıl
İkinci ana dal olarak açık öğretim iktisat seç, ekonomi bölümünü bırak. Gitmek zorunda kalmazsın
- +1 yıl
*İkinci üniversite diyecektim
- +1 yıl
Ben öyle yapmıştım. Fizik bölümünde okurken AOF işletmeye girdim sonra fizik bölümünü bıraktım
- +1 yıl
Sen iş insanı dedin ya o yüzden dedim. Zengin kocayı kaçırma diye. Para çok önemli
+1 yılSenin eğitim hayatın söz konusuysa ve bunun için bir çaba sarf etmişsin belli. Bu durumda senin için sevinip seni desteklemesi ve ne olursa olsun git demesi gerekiyor. O senin yanına gelsin başına ağrılar giriyorsa.. Sen hayal ve isteklerinin peşinden git
10 Yorumlaİstediğin bölümse gitmelisin. Sonunun ne olacağı belli olmayan bir ilişki için geleceğini çöpe atmamalısın. Okumak istediğin bölümse bir saniye durma ve git.
15 Yorumla- +1 yıl
Kizlar neden bu kadar duygusal ve mantiksiz anlamiyorum ya hemcinslerim rezil ediyor benide
+1 yılGitmesen nolcak zaten ayrılcanız 3-5 ay bilemedin 1-2 sene sonra keşke gitseydim dicen manyaklık etme git kimse senin hayatından daha önemli değil :D
10 YorumlaSaçmalama lütfen!!! Hayatını ona bağlı mı yaşayacaksın. Sen git bakalım üniversiteye hala devam edebilecekmisiniz. Ortamlarınız çevreniz değişecek ve şu an toz pembe ne varsa hepsini gerçekliğiyle göreceksin. Gelecek senin geleceğin o yüzden birisine bağlı kalıp yakma bir seneni. Git ge okulunu oku
10 Yorumla
+1 yılSevgilin çok seviyorsa o da seninle gelsin sen hayatını yaşıyorsun 2 ay sonra olacağı belli olmayan biri için 1 yılını hiçe sayamazsın
20 YorumlaGideceksin bu fırsat kaçmaz sevgili bulursun diye korkuyor ama bu yersiz bulursan bulursun bunu kimse engelleyemez. Haddini bilsin
20 Yorumla
+1 yılGit okulunu oku ya ne sevgilisi hayatını mı düşünüyorsun sevgilini mi anne baba da şimdi kızımız gidip memur olacak diyor peh anam peh kızınız ne rezil duruma düşmüş haberiniz yok sizin.
00 YorumlaHadi ayrıldınız diyelim ve sen okuluna gitmedin varsayalım. Napıcaksın o zaman sağlıktan önce en değerli şey zamandır asla geri getiremezsin. Hayatına ideallerine ve hayallerine ulaşmaya uğraş.
00 Yorumlaİstediğin bölümse git. İlişkinizin uzak mesafeye ne kadar dayanıklı olduğunu görmüş olursunuz. İstemediğin şansa gelen bi bölümse gitme, hem boşuna ayrı kalmazsınız hemde sevmediğin bişey okumak zorunda kalmamış olursun seneye istediğin bişeyi kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılMezuna kalırsan üzülen sen olursun. Senden çok kendini seviyor, kendini düşünüyor. Seni çok seven biri desteklemeli. 4 yıl ne ki. Temelli gitmiyorsun ya.
00 Yorumla
+1 yılMesleğin ve geleceğin cok daha önemli sevgilin uzulebilir normal ama mesleğin onemli mezuna kalma daha düşük puan alıp kazandığın yeri bidaha tutturamayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsimariklik yapmasin. senin iyiligini istiyorsa boyle bir sey beklemez. geleceginde var mi yok mu velli degil, bir yil icinde ayrilsaniz keriz gibi hissedeceksin.
00 Yorumla
+1 yıl3 gün sonra ayrılacağın biri için hayatını değiştirme
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl sonra sevgilim beni terk etti. Ben onun için üniversiteye gitmekten vazgeçmiştim ühü ühü diye zırlama burada
10 Yorumla
+1 yılBunu asla yapma. Yarın Belkide ayrılacaksın. Bir ilişki için bunu asla yapma çok pişman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEger bunu dusunecek kadar safsan gitmeyip yasayacaklarini da hak ediyorsun demektir. O yuzden bence gitme. Herkes dogruyu yapip guzelyasayacak diye bi kural mi var. Sen de yanlis yap sürün biraz nolcakki?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan diyelimki gitmedin onun için iki ay sonra ayrıldı senden sinavida kazanamadin napicaksin aklını başına al kazanmissin git kimseyi dinleme aynı hatayı ben yaptım kimse için fedakarlık yapma helede aşk için asla
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Saçmalama bee Topla pılını pirtini doğru okula
20 Yorumlabu kafa yapısıyla uniye gitsen bile okuyabilecegini sanmiyorum ama (ironi yapmıyosan tabi) git yani. d
00 YorumlaYa üniversiteye geçerken eskilere elveda arkadaşlar buna alışın sen gitmesen o seni borakır gider devamı olmaz lise aşkı adı üstünde
00 Yorumla
+1 yılGeleceğin herşeyden önemli olmalı saf olma 1 sene sonra belki çekip gidecek sende vasıfsız birisi olarak kalacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk iyi misin ya bildiğin manipülasyon yapıyor vah vah çok üzülmüs kendisi adım kadar eminim ki bir yer kazanamadı veya mesleği işi şuanki durumu senden kötü. Kıskanıyor sakın dinleme akıllı ol
00 Yorumla
+1 yılNe sevgilisi ya git oku hayatını kazan yeyiştir kendini. Erkek kısmına güven olmaz. Kimseye anlam yüklemeyin
00 Yorumla
+1 yılSevgilinle zaten ayrılacaksın önceliğin okul olsun hem seneye de farklı şehir gelirse veya hiç gelmezse yine mi gitmeyeceksin saçma
00 Yorumla
+1 yılBaşıma agrilar giriyor sözünün sonu ayrılık kendimden biliyorum
Hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili gelip geçer ama mesleğin bir ömür boyu senle kalır bunu unutma. Yarın olur ki ayrılırsanız çok pişman olursun üniversiteye gitmediğine. Hem mezuna kalıp ne yapmayı düşünüyorsun yaşadığın şehirden mi üniversite tercih edeceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sevgilisi ne ilişkisi, ne ilişkiye göre tüm hayatını etkileyecek eğitime ara verme , düşüncesi. 20 yıllık evliler bile boşanıyor, hangi ilişkinin garantisi var. Önce ask değil , önce mantık lütfen.
00 Yorumlasevgiline göre mi hayatını şekillendireceksin bi süre sonra okuma da der onu giyme de evlen de der yakında kölesi olursun gibi
00 Yorumla
+1 yılBirlikte gidin o da girsin bir işte çalışsın ama ev kirası falan zor işler
03 Yorumla
Soran+1 yılİş insani zaten
Soran+1 yılAma evlenince beraber gidebiliriz. Evlilikte henuz erken gibi
- +1 yıl
Valla 4 yıl da uzun bir süre hakkınızda hayırlısı iyi bir çözüm bulursunuz umarım.
Saçmalama. Bugün sen onun için vazgeçersin o da senden vazgeçer başka sebepten. Bu hep böyle olur.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGit oku kimse için tercih verme değmiyorlar buna emin ol yarın hir gün ayrılırsın iyice pişman olursun
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Saçmalama. Kendi hayatını kurtar - kur... Sevgili dediğinden bir müddet sonra ayrılırsan bunun acısı ağır olur
00 Yorumla
+1 yılgit tabikide. yolunu bekleyen 4 senede bekler yani. geleceğin daha önemli. koca eline bakarım diyosan o ayrı
00 Yorumla
+1 yıl2 ay sonra hayatında olacağını garanti edemezsin, hayatını bunun için heba etme ya seneye kazanamazsan ne yapacaksın?
00 Yorumla
+1 yılbi saIak daha gitme kanki sen gitsen de ayni gitmesen de
10 Yorumla- Devamını Gör (218)
Devamını Gör(263)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversiteyi başka şehirde kazandım, sevgilim çok üzülüyor. Acaba gitmesem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler