Aşçılık kursuna giden ya da bilgisi olan var mı? Aşçılık kursuna gidip evde muhteşem yemekler yapmak istiyorum.
Nasıl kurslar bunlar var mı giden?
Nasıl kurslar bunlar var mı giden?
devlet kurslarına gitme bence kaliteli olmaz. çok kalabalık kursları tercih etme bence. ucuz kurslardan da kaçın. tecrübe ile sabit iyi olmuyorlar gerçi benimki pastacılık kursu idi ama olsun çok fazla fark yoktur aşçılık kursuyla arasında aynı yerde veriliyor zaten çoğu.
Düşünüyorum daha önce restoronlarda çalışmıştım. İtalyan mutfağı, Balık restoranları, Pizza restoranları, Kahve dükkanı daha sonra arastırdım belli bir alan secıyorsun 5000-15000 e kadar cıkabılıyor haftada 2-3 gun oluyor. Ankara ve İstanbul da mevcut.
annem kursa gidip öğrendi aşçı şu an bnde aşçılık okudum bnde aşçıyım hem bilgi hem yetenek olması lazım
Ne gibi aciklarmisin lutfen. Bide nerde ne kadar?
adana da vardı Antalya da da var aslında her şehirde var el lezzeti derler ya o da olması lazım mesela sevgilim hiç yemek yapmaz ama kendisi kafasına göre yapsa bile güzel oluyor tabi öğretecem ona daha ama el lezzeti var onun da mesela
Halk eğitim Aşçılık kursu ise yarar mı
Cevap
8Cevap
Faydası olur aslında ben gittim ama benim önceden tecrübem vardı şu an aşçıyım zaten ama evde yapicak dersen sana yeterli seviyede bilgi verirler workshop lar oluyor onlara git ya da
:) kursa gitmeden de oluyormus. sekil a da goruldugu gibi :) . bulasikciliktn asciliga. vay be :)
İstanbul da cok iyi bir kurs var. ben denedim ama olmadi cunku kafami veremedim yogunlasamadim.
Hangi kurs?
Nasil iyi mi? Anlatsana biraz
Yani harika yemek yapmayi ogrenebilirmiyim? Yoksa birkac sey ogretip sana mi birakirlar gerisini
Fiyat ne? Internette 16 bin 14 bin falan diyo. Dogru mu o fiyata kimse gitmez. Sen kaca gittin? Indirim var mi?
aşcı kuzenim vardı otele gitmişti staja aşcıların en sevmediğim yanı kendi mutfağı olmadımı yemek yapmıyor :D
aaa ne güzel kurs. gitmedim de gittt dünya mutfağına git ama :)
valla ben gitmedende süper yemekler yapıyorum :D
Butik kurabiye kursuna gitmistim bir heves :)
İstanbul'da var mesela ascilik kursu haftada 1 gun
Ben gitmedum ama yemek yapmasını ogretiyolarmış

En İyi Cevaplar